24

Анонимен

преди 6 години

Не намерил конете и най-спокойно се е прибрал да изяде 2 кила сужуци я ги разправяйте на някой друг въобще ходили ли е да ги търси. Природозащитниците трябва да госъдят тоя а не справдливия гербажийски съд .

23

Анонимен

преди 6 години

Тоя ако беше съвестен и работлив, щеше да види субсидия през крив макарон....сещате се!

22

БС

преди 6 години

До АнонименЯвно е крайно време да се правят подписки и да се викат на помощ Европейски полицейски и ветеринарни служби, няма да ни вземат пари и ще свършат много по-добра работа он нашите.

21

Анонимен

преди 6 години

Мръсното *** е взело парите и уж загубило конете. Тоя изверг заслужава куршум.

20

Анонимен

преди 6 години

Не му стигали парите от субсидии да гледа конете!?--------Че той въобще не ги е гледал. 2/3 от статията е някакъв обяснителен режим на мошенника. "Имало е случаи, когато коне са изкарвали зимата при подобни условия"?????--------Сериозно!? Опити ли правиш?

19

Анонимен

преди 6 години

Бизнесмен престъпник

18

БС

преди 6 години

До АнонименМного жалко. Този случай трябва да се разследва от БГ полиция и от Европейските здравни служби. Някой път от такива случаи могат да тръгнат много голями проблеми и не трябва да се потулват. Има ли по-смели политици и общественици в този район?

17

Анонимен

преди 6 години

Вижте кой гербобаровец посочва конете на търговете за сечене на гора, ако сте разследващи журналисти.

16

Анонимен

преди 6 години

В нашия край лаймска болест нямаше. Преди години дойдоха избирателите на герб - тълпа роми от Сливен и довлякоха едни дръгливи коне, дърварски. Понеже са на власт няма ветеринарен контрол над дървената им фирма. И така днес всичко е с лаймска болест а това което не е трепери да не го ухапе муха или комар или кърлеж....

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя е откраднал пари от всеки гражданин на ЕС сега с подобни гледки скоро ще ни спрат субсидиите на всички. Тоя тряба да бъде съден за умишлен саботаж, като не е можел да ги намери зlънял ли е на 112, МВР планинска помощ пожарна жандармерия или да съобщи за кражба, изчезване сигурно нищо. Да върне цялата сусидия и да бъде глобен още 3 пъти размера и за да знае че пари и оощрения са дават за труд и резултат, а не за зверства.

14

Анонимен

преди 6 години

Конете могат да зимуват на открито, ала ако са пълни с ***. Нима някой ром ще си обезпаразити конете, те опаразитиха и София. Има ли ветеринарен контрол в страната - всеки превозва животни безконтролно.

13

Анонимен

преди 6 години

Има пари да си купи свещи.

12

Анонимен

преди 6 години

Братята роми, развъдиха в България десетки зарази, като преместват дърварските си коне от Сливен в Монтана и от Видин в Малко Търново. Днес благодарение на такива коне, субсидирани човек трепери да не го ухапе комар или кърлеж. Ври от зарази - не само европейски ала и африкански. За какво трябва да се субсидират коне, които не дават нито месо нито мляко?!?!?! Планините са по тях да пасат зайци и сърни, елени а не ромските изоставени коне. Нищо чудно да са умрели заради болестите, които пренасят,

11

Анонимен

преди 6 години

да върне сега субсидията и да бъде съден за причиненото на горките животни!!!

10

+++

преди 6 години

Гледах репортажа с него - тотално безхаберие. А и какво му пука - нали е на печалба.

9

Анонимен

преди 6 години

До ПичТази субсидия не е за да гледаш коне и да разчиташ само на нея, а е една помощ. За да получиш тия пари не казваш гледам едни коне в планината, а трябва да имаш и ниви и фуражи за да ти дадат тоя явно е човек на някой. Итряба да уволнят служителите които са му дали субсидията и да глобят и тях.

8

Вуте

преди 6 години

Тоя Пищалов, случайно да има някой кум или баджанак от върхушката на Герб?

7

Саки

преди 6 години

Тоя господин е изключителен долнар и нагляр.

6

Пич

преди 6 години

Голяма субсидия. Я ми кажете колко са разходите за гледане на коне за 1 година?Най-вероятно човека не е имал пари да ги гледа и ги е пуснал, за да не ги умори от глад.

5

Анонимен

преди 6 години

ТУКА се коментират субсидии Та субсидии. Всичко ДЪРЖАВНО се крепи на определен кръг мафия. И така субсидии не се дават.Сам да се занимава с коне 100бр. Не му е по силите.