44

Бойко

преди 6 години

Мястото му е при конете да види как е в планината

43

Анонимен

преди 6 години

Това са смешки, че си изгубил конете. Тия, не на мене.Ще изгубиш ти 100 коня, отивай разправай смешки на смешниците.

42

наблюдател

преди 6 години

Хайде сега господина освен глобата да върне и парите, които е усвоил. Защото явно това е идеята, а конете не го вълнуват въобще. Със сигурност не е единственият действащ по подобна схема. Разправяше ми някой за европрограма за изграждане на капково напояване в овощна градина. Пращаш снимки да покажеш, че имаш такава система. После системата за капково напояване се мести в друга градина по тази програма и така с едни маркучи различни лица усвояват евросредства.

41

БС

преди 6 години

До 123Няма ли благотворителни организации, които могат да помогнат в такива случаи?Явно не може да се разчита на държавните служби.

40

Анонимен

преди 6 години

4000 лв трябва да е глобата след като върне субсидията с лихвите и излежи една присъда за измама.Ако не е могъл да намери конете, виновникът е пак той, а не животните.А ако се гледат сами в планината, за какво му е субсидия!

39

+++

преди 6 години

На някои от конете им се броят ребрата...

38

БС

преди 6 години

До АнонименИма ли подходяща зоополиция в БГ, която да прибере тези коне от планината и да ги премести някъде, където могат да ги прегледат доктори и да се погрижат за тях за известно време. Ясно е, че трябва да се конфискуват и да не се връщат на собственика. Той не може да се грижи за тях.

37

Анонимен

преди 6 години

Значи моторни шейни да си вози Московски детето има, ама за благотворителна акция няма транспорт? Похвално.

36

Анонимен

преди 6 години

Как на пост 31 думнахте 6 плюса отведнъж? И после стига с тоя герб. Като картечница за плюсчета сте ве.

35

Слънчице

преди 6 години

Е, сега кво ще занеса на срещата? Отидоха ми суджученцата :(

34

Анонимен

преди 6 години

Проверките на честните дребни земеделски производители се правят с произвол, с грубо отношение, но за *** на боровците, защото си разделят фирмите за повече субсидии и се правят на дребни а всъщност са марионетки - за тях комфорт.

33

Анонимен

преди 6 години

е като са болни да ги приспят не да ги оставят да се мъчат така горките животни

32

Анонимен

преди 6 години

Та всеки грамотен човек знае, че смъртта на конете не е от глад и от студ. Ако е от глад и от студ щяха да умрат през януари в големия сняг и трайния студ а не сега, когато температурите са по-топли а и имаше пролетна паша поникнала преди този сняг. Клонки могат да ядат и пак ще изкарат зимата. Болест или паразитна зараза.

31

Анонимен

преди 6 години

абе стига с тоя герб бе ! изобщо тия гербавите не ме интересуват ама ми писна да ги набърквате във всичко ! конете умират там а вие си седите на топло тушкате си котките и кучетата и пишете простоиии.. на кой му пука чий човек е тоя *** .. да го глобяват и да опитат да спасят животните .. за какво е тая зоополиция не ми е ясно !

30

123

преди 6 години

Потресена съм.Коня е едно от най- благородните животни, има толкова човешки очи..много повече от човешки...Тъжно е ..те са оставени на произвола на съдбата..сякаш не са живи същества.Всичко ли е пари , човеко.как душа ти даде да оставиш толкова животни на студ и глад ???

29

Анонимен

преди 6 години

Сега ветеринарите ги питайте дали са обезпаразитявали някога конете. Аз твърдя, че конете носят опасни паразитни зарази, опасни и за други животни, а почтни никой българин или ром техен собственик не ги обезпаразитява. Затова сега ветеринарите ще гледат да не се направи изследване на болестите по конете с всимчки сили ще се укрива истинската причина за смъртта, а тя е единствено болести и зарази. Кон в природата борови иглички ще яде но от глад няма да умре и това го знае всеки грамотен по въпро

28

БС

преди 6 години

До ПичКато няма пари да ги гледа, да не ги е взел. Човек си прави сметка предварително за всичко. А искал ли е помощ от някого за гледането?

27

Анонимен

преди 6 години

Хора без ценности - те са скотове за себе си. Как да бъдат нещо по - различно към другите ? За животните да не говорим !

26

Анонимен

преди 6 години

Абе аз да попитам за какво се използват тези 140 евро на животно като те конете се гледат сами? И това не е първия случай на оставени коне в планината. Около Шипка имаше 2-3 стада от по 10-15 животни преди няколко години. Ха сега сетете дали тия животни излизат на пътя и колко лесно се спира ако ги видиш в последния момент зад завоя!

25

Анонимен

преди 6 години

Тоя да бяга ,разкрит е . Меценатите които са го назначили да го играе бизнес мен да не го приспят или самоубият. Напоследък такава е практиката .