64

ЕВРОПОООООООО..

преди 6 години

КЬОРАВА ЛИ СИ ,***....??!!*** У БЪЛГАРИЯ , ТИ ИЗНЕСОХА ПАРИТЕ...!!!ДАВАТ ТИ 10-ХИЛ.Э.....ПЛАЩАШ 2-ХИЛ.Э. -ГЛОБА И... ГУШИШ ОСТАНАЛИТЕ-8-ХИЛ.Э....ПЪЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДАЛАВЕРА!!!! .. И ТАКА ---20 г. "КОМУНИСТИЧЕСКА -ДЕМОКРАЦИЯ"..ХА,ХА,ХААААААААААААА..НА ГЪРБА НА НАРОДА!!! ЦАЦА ...КЪДЕ СИ ,БЕ ...??!!

63

Alek

преди 6 години

А, колко общински пасища е очертал? За колко деара пасища ще получи субсидия? 200, 300, 400 хка и колко ще получи за тези площи, вероятно дадени заради пашата на 100-те коня?

62

Анонимен

преди 6 години

"Конете 70 мъртви, субсидията ?10 000, глобата 4 бона"- 10 000 евро х 1.95=19 500 лева - 4 бона= 15 500 лева , и тук възниква въпроса КОЙ краде европарите?

61

Анонимен

преди 6 години

Тома Белев нещо по въпроса? Или брои гъски в другия край на Пирин и не е чул. Нормално, то и за изсечените дървета все не достига до тях информация

60

Анонимен

преди 6 години

Тия 10 хиляди Евро са точно за това за зимата да запаси Бали със слама, ама този *** ги е изпил в кръчмата и е оставил конете на произвола на съдбата. Така като този случаи изчезнаха милиарди с такива проекти, а този индивид го вържете на същата полянка за едно дърво да нахрани 100 малки Вълчета.

59

Гогата

преди 6 години

Мирише яко на Народен съд.

58

Анонимен

преди 6 години

Думи нямам да опиша що за изверг е това.Търсел ги бил. Те да не са пуснали крила и да са отлетели в друга държава.Тоя екземпляр оставил 100 коня и не можел да ги намери .Коня е най- благородното животно .Тоя взима пари от кончетата и накрая ги заебал .Еми дами и господа правете си извода. Аз съм потресена.

57

zdravka petrova

преди 6 години

sled kato ne e kadaren da se griji za jivotni da vrashta parite!!!1 NEGODNIK!!!

56

Земеделец

преди 6 години

До АнонименСлед 2020 не спират субсидиите, кой ви лъже бе хора!

55

Неа

преди 6 години

Гледане по български ... Дано "гледаха" *** по същия начин

54

Lan

преди 6 години

52Каракачанските коне не са диви - те са си ходили с ХОРА- каракачаните, които са се грижили за конете си. В нормално общество НИКОЙ не би оствил животните си да измират, защото животът и благоденствието на хората е зависел от това на животните им. НО в нашето извратено общество, в което едни пари се дават незнайно защо, животът и борбата губят смисъл. Скоро не само на конете, но и на хората!

53

57467

преди 6 години

Тия коне като "си живеят в планината", тоя за какво точно получава субсидия?!

52

Анонимен

преди 6 години

Ценните животни, пуснати на свобода, трябва да имат марки и сензори. Субсидията за стоте коня е 1 000 000 евро, харизани на неблагонадеждно лице. Колко още такива милионерчета има у нас? За обикновените животновъди по селата с по десетина-двайсе глави *** пари няма, а за такива - бол. Безобразие!Тоя синковец сега да вземе да си купи сто коня и да въдне субсидията.

51

Анонимен

преди 6 години

Каракачански коне пък измряха в мека зима.И животните станаха меки китки от конвенции и еколози..

50

Попа

преди 6 години

Християнски и български ценности. Смърт и вреда на всичко и за всичко. Нищо хубаво не трябва да има на този свят. За пари бай *** майка си и жена си ще продаде (ps. ракията никога) дреме му за конете..

49

Бай Х

преди 6 години

Тя цялата страна е като този случай,здравеопазване ,съдебна система и т.н. За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.Не сме народ и а ......

48

Къде са

преди 6 години

Къде са ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА на Марс ли са. Къде са НПОтата някой лев ли трябва да им дадем за да се самосезират и съдействат.Къде е държавата.

47

Анонимен

преди 6 години

Това е изкуственото, субсидирано евроатлантическо животновъдство !Държат животни на изкуствено дишане заради субсидиите.Не се грижат за тях, а гледат само парите.Още 2 години ще е така.От 2020-та спират субсидиите и тези пишман животновъди ще изколят и продадат животните.И ... край на изкуственото животновъдство на ЕС у нас !

46

гого

преди 6 години

я да видим тез зелените мафиоти що не пидскачат сега.....

45

Анонимен

преди 6 години

Къде са сега зелените да го хванат този ,или нас ни интересува само Пирин.Това не е ли кубизъм