82

Анонимен

преди 6 години

Тези лъжи ни ги разправят от 10 години-МОШЕНИЦИ! ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДА НИ ИЗТОЧАТ ПАК ПО 20 ЛВ ЗА НОВИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ, НЕ ГИ Е СРАМ!!!

81

И,и,и ...

преди 6 години

... и замирисва на ПАРИ-И-И.Пак !

80

Анонимен

преди 6 години

До 52 Няма ,да има насилствено слагане на микрочип на челото и дясната ръка.Тази процедура ще е напълно доброволна,това са казали светите отци на Православието,но този който не си постави чипа ще бъде постоянно притесняван,обвиняван,разследван за всяко престъпление!Власта ще казва ,,хората без чип не ги знаем,къде са и може и те ,да са извършили ,престъплението,кражба,убиство и т.н.Продажбите ще бъдат извършвани с чипа!

79

аман от МВР Терор

преди 6 години

миналта година при проверка на паспорта служба се засякоха нагли опити за конфискуване на лични документи при предаване на нови. терористите и масовите убиици ползват МВР зас събиране на огромен обем данни записани в лични карти .ПОлзват се обемни декодери за источване безконтактно на огромния обем данни..около 15 секудни с а нужни ..

78

Скорпион

преди 6 години

Така и така щом ще взимате пръстови отпечатъци дайте направо да ни сканирате ириса и да се свършва

77

Дядо130

преди 6 години

До Анонимен и аз съм на заплата като теб......

76

ЗАБРАНЕНИ СА

преди 6 години

Всички подобни нагло престъпни съоръжения са ЗАБРАНЕНИ ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН>>Вижте как за седмици психизираха милиони в Сирия и как провеждат жестоки масови убииства вече няколко години..Виждате от космоса обсебени в огромни обеми с тн"ДИГИТАЛИЗАЦИЯ" вкл през лични карти и електронни прибори вкл електронни цигари..

75

Анонимен

преди 6 години

До До 63А хартията се хаква като те причакат двама братя в тъмна улица или от 90-те помните само тигре-тигре...хартията могат да ти я вземат с "тигре, тигре", обаче собственоръчно направен подпис собствноръчно изписано име - не може да откраднат - почерк не може да се имитира така лесно.и е крайно време официални документи да не се считат за валидни, ако не подписани осквен с подпис и със собственоръчно изписани трите имена- това е хартиената "2Д-защита"

74

АМАН от МВР ТЕРОР

преди 6 години

на практика всички нови програмни продуки свалят обемно всички данни от лични документиВ БЪлгарски са открити и СПИН активатори,пси активатори,нано скенери.НАгли наркомани на власт се подиграват на стотици милиони граждани на европейския съюз със все по жестоки анти човешки спец раз терористични средства инсталирани в лични карти.книжки и банкови карти.

73

Агент 07 от СССР

преди 6 години

Ще има много овце които си дават пръстовия отпечатък на държавата с новите лични карти. И ще ви казват ,,Вижте аз си давам пръстовия отпечатък и съм на сигурно място" и много хора ще бъдат хипнотизирани чрез телевизиите и доброволно ще си дават пръстовите отпечатъци на българската мафия. А боко тиквата пръстов отпечатък има ли?

72

Анонимен

преди 6 години

До ****Дoкато съм жив, чипове не приемам. Има два варианта или правителството ще падне или картите ще отпаднат а ти се скривай у панелката си дъртак

71

бългериа фърст

преди 6 години

Всеки българин ще има пръстов отпечатък. На челото му ще има баркод. На гърдите му ще пише ЕГН-то. На предника му ще има GPS. На *** му ще бъде закачен червен фенер. Така ще стигнем Щатите! Ухили се доволно Цецо, пудела на пожарникаря..

70

А така

преди 6 години

Така трябва, ред в племето.

69

АМАН от МВР терор

преди 6 години

Досега през нагло престъпни съоръжения в лични карти и книжки можеха да ви зомбират,да ви следят он лаин и на запис,да ви подслушват и снимат обемно.Да ви разболяват с цел попълване на свободни места в болниците.Да ви блокират доходите завинаги.Да ви убият с инфаркт ,инсулт и катастрофи..ДА ви обсебят с цел скандал вкл семеен.През лични документи с биометрични данни нашественици през Фейсбук обсебиха милиони араби и украинци и ги хвърлиха в кървави метежи

68

NE NA OTPECHATYCITE

преди 6 години

Tikvata ni prevarna v prestypnici, haide da si hodi veche. Biva, biva ama toi gleda na nas kato na zatvornici. Kyde ste be demokrati i zashtitnici na choveshkite prava? Pravata na choveka se narushavat kogato mu vzemat bez prichinno otpechatyci. Dori komunistite ne go praveha za vsichki.

67

Дам

преди 6 години

С новия чип има и едно нещо което не знаете. Този чип ще служи като ГПС. Ще знаят точно къде сте и какво правите.

66

АМАН МВР ТЕРОР

преди 6 години

АМАН от нагло престъпни античовешки зомби съоръжения в лични документи.НАгли престъпници от полицията включват чрез лични документи стотици хиляди жертви на проследяване и увреждане.Черни масови убиици се включват в проследяването.Жертви на наглите престъпници ползващи МВР са над един милион Важни преродени като БЪлгария в БЪлгария

65

Човешки права

преди 6 години

Според човешките права не сме задължени да си даваме пръстовия отпечатък по наше желание само ако не сме извършили убийство.

64

Анонимен

преди 6 години

Пхахаха всички данни на едно място, няма как да станел Ходете се гръмнете един вирус или хакерска атака и цялата държава и обществото остават блокирани, напатихме се от гербежийски грешки и калинки.

63

Анонимен

преди 6 години

До Дядо130правят всичко възможно да ни накарат да приемем чипа, който е белега на звяра без този чип няма заплати пенсии и нищо...ако щеш давай заплати ве... а да видим - дали ние ше издържим по дълго без заплати или ти без печалба! да пробва ме ли да видим...