102

Хакера

преди 6 години

Бе те нека го направят, аз да пробвам да открадна данните, па ако не успея, тогава ще си изкарам и аз такава. Иначе не им вервам. Само приказките са им големи.

101

Анонимен

преди 6 години

Га видя превод в банковата си сметка от ПП некоя си, тогава ще гласувам електронно.

100

House M.D.

преди 6 години

Колега номер 100, в чипа ще има само един гол хеш, който ще се променя при всяко сканиране. Без достъп до централния сървър, този хеш не ви върши работа.

99

Анонимен

преди 6 години

Идеята не е лоша, ама бас хващам, че изпълнението ще бъде българско/китайско и ще ви източват личните данни както си искат от разстояние, без изобщо да се усетите. Не сме дораснали още за такива технологии в Боколандия.

98

Анонимен

преди 6 години

Сигурно за да спестят пари тия чипове ще ги направят със системата на чиповете за входните врати. С устройство за 9$ от Китай се копират за секунди.

97

****

преди 6 години

Сега нали виждате как е, африк***нец незнае дори как е попаднал в България,а с бг.паспорт,а с тези новите няма как да става толкова лесно.

96

Анонимен

преди 6 години

Ха забра ви си ПИН кода и как ще докажеш, че не си терорист? Прибират те в районното и бой, докато не си кажеш ПИН кода (е-ЕГН).

95

House M.D.

преди 6 години

Колеги, технически неграмотните журналисти пропускат да ви уведомят, че:1. Става дума за RFID чип. Това изключва възможността за записване на цялата гореспомената информация в един чип.2. Всички данни ще бъдат качени на централен сървър. При сканиране на чипа, сканиращото устройство ще прави връзка със сървъра, за да установи валидността на RFID чипа и след положителен отговор от страна на сървъра, сканиращото устройство ще извлича въпросната информация.Ваши: Торментор и Микеланджело

94

****

преди 6 години

Само престъпни елементи,и хора с такива наклоности се притесняват,и как си го представяте това следене,едновремено ще следят 7 милиона хора ли ?

93

:) в тия компании

преди 6 години

До Анонименне знаеш изобщо кой работи и кой не работи и въпреки това им се доверяваш??? Между другото никой няма да ни кара да ползваме карти с чип. Който иска да ходи да се реди на опашки и да чака лелята на гишето да си долакира ноктите...

92

Анонимен

преди 6 години

S TEE DVE EGNTA AKO EDIN PRESTYPNIK FANETE MI SE OBADETE

91

Дибилко бг

преди 6 години

"Нацее техническа" ъъъх

90

Еврочиновник

преди 6 години

А няма ли да е по-лесно и по-евтино да започнем да жигосваме хората ???

89

Анонимен

преди 6 години

До бългериа фърст 73 плюс това и винетка , гражданска, пътен данък.

88

Анонимен

преди 6 години

S DVE EGN TA PYLNA KASCHA V SVETA DET Q NQMA

87

Анонимен

преди 6 години

Много лесно ще събират купени гласове на изборите и ще гласуват по интернет. Държавата, властта и политиците много улесняват купуването и продаването на гласове, което било престъпление. Целта им е да стане много добре прикрито и лесно престъпление.

86

Анонимен

преди 6 години

До за отпечатъцитеНе сме знаели досега, че в тия компании работят червени тикви, бивши престъпници и цялата *** на една държава. Нямам нищо противтия Apple и Samsung да ми вземат личните данни имам много против всякаква БГ *** да ми иска нещо и то за пари и за да ме подслушва .Хората бягат на запад а в БГ никой не идва това нещо да ти говори.

85

Анонимен

преди 6 години

До Бирено мечеТи имаш ли дебитна карта, защото технологията е подобна?Изхвърлай всички дебитни карти, че те следят къде си пиеш ракията

84

JJIvanov Geolog

преди 6 години

Данните са, че извънземни масови убиици ползват подменяни в телата наркомани с цел внедряване на все по жестоки следящо декодиращи системи с цел блокиране на всякакви опити за оцеляване на човечеството следващите хиляди години.НАй вероятно обсебените от масови убици командващи МВР ще внедрят и батерии в личните карти щом инсталирват антенки. Образци с тежко терористични картички с СПИН Активен скенер имаме от преди 8 години американски/скенера прави пробиви в измеренията.

83

за отпечатъците

преди 6 години

До Скорпионно нямате нищо против Apple, Samsung и т.н. да ви ги вземат...