23

Nqmam dumi

преди 6 години

Докога, дупедавци такива, ще правите всичко, което е в ущърб на народа. Въобще не трябва да има смяна на часа сега. Действа отвратително на организма да ставаш по тъмно. Хората говореха, говореха как се отразява това и пак същата работа. Европейският парламент ще ми решава кога ще ставам!! Ама че идиотизъм. То трябва референдум и за времето да се направи, защото никой не иска тази смяна! Не самоубийствени мисли минават, ами убийствени от тая простотия, дето е крайно време да го променят!!

22

Конспиролог

преди 6 години

ЕП призова, но ЕК си знае своето, защото европейската комисия е пълна с хора на Сорос.Тия обичат да си играят на Б_г и да обръщат всичко надолу с главата.Не заради пари, а просто защото искат да са "господари и творци" на света.

21

за минута

преди 6 години

И аз го преместих от левия в десния.

20

Дискриминиран

преди 6 години

Тази директива ми НАЛАГА да спя с един час по-малко, което си е чиста ДИСКРИМИНАЦИЯ. Знам, че някои ще се съгласят с мен, други - не. Не може биологичният часовник да се "настройва" с някаква остаряла директива, недоказала ползата си през годините. Факт е, че някои народи си живеят съвсем нормално и с астрономическото време.

19

кон Стипаций

преди 6 години

Нашите мишоци-сребрелюбци от правителството едва ли ще поставят на дъртаците от Джендър сити (Брюксел) въпроса за вредата от смянята на времето , защото може да им секнат кинтите .

18

НАЙ-ДОБРЕ

преди 6 години

Аве не знам, искам да го направят така, че да се съмва по-рано и да се мръква по-късно ! През цялата година !

17

Анонимен

преди 6 години

Алоу, 19, кой ден ще е по-дълъг, че не разбрахме. Значи с местенето на стрелките си играем на Господ?Ами тогава да ги мръднем с още 1 час напред и хептен да удължим деня. Я виж, прочети там поне малко за времето и DST.

16

Анонимен

преди 6 години

До НОМЕР2ДеВил си ти. Не разбра ли че истинското часово време е лятното и хората искат то да остане за постоянно. Така и през зимата денят ще е по дълъг, ама какво да обяснявам на човек, който дори и не си мърда дъ-то да прочете една книга. 80% от Българите искат да си остане лятното часово време и да не се сменя повече.

15

Анонимен

преди 6 години

Явно с бюрокрацията в Брюксел не мож се пребори. Но за тези, дето искат лятното часово време да остане за постоянно:Според зимното (соларно време) изгревът в София през декември е в 8ч, а залезът в 17ч. Искате ли слънцето през зимата да изгрява в 9 ч?

14

65

преди 6 години

дерат ни точно през зимното часово време. аз пускам лампите в 16 и нещо зимата а лятото след 21 защото съм навън със семейството .. за мен лятното часово време ед обро .. иначе и аз съм против местенето .. голяма досада е . но дано оставят лятното време..

13

65

преди 6 години

От това връткане ,съвсем превъртяхме.За да има един час ,тоест икономия на ток.Кожите ни одраха и ЧЕЗ и Топлофикация и кой ли още не.Мислите ли ,че някой разчита на тези стотинки спестени.

12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ба тъз работа! Не вярвах, но днес ми се спи (въпреки, че си легнах час по-рано) и съм страшно отпаднал.

11

Москва

преди 6 години

Честито ви "Время моссковское" горди бг европейци!

10

НОМЕР2

преди 6 години

Чудесно! Вече ще е светло до осем без петнайсет! Въпреки че част от деВилите са против смяна на времето. Но това е защото са прости, а не трябва да се съобразяваме с мнението на простака! Ако се съобразявахме сега щяхме да сме в деветнайсети век и в Евразийския съюз!

9

Курцио

преди 6 години

Ми, не сме!Тъ панарите от Виваком още не са си оправили автоматичното сверяване!Спят сигурно след съботен запой

8

11

преди 6 години

Нищо не спестяваме. Особено за нощната тарифа сега започва още по - късно. В Германия е от 19:30! При нас от 23:00....

7

жаргон

преди 6 години

що за дума врътна. някой му се иска да го врътнат.

6

Анонимен

преди 6 години

Оказа се, че със смяната се спестявало енергия и какви ли не, глупости. Ранното ставане разбива ритъма с който сме привикнали, предизвиква разсеяност, забавени реакции и здравословни проблеми. Защо нашите мишоци от правителството не отмениха тази глупост? Много повече хора са времето да не се променя. Явно Тиквара отново "мъдро" се е произнесъл.

5

щаслифт пенционер

преди 6 години

До загадката с времетоТук на село нема МОЛ,най-много овцете да издоя по светло!

4

загадката с времето

преди 6 години

Търговския ефект трябва да се търси, зад кое да е решение на Евр. Съюз Удължаването на деня след работа, стимулира хората да излязат от къщи, да се разходят и да вечерят на вън. Да посетят магазин, мола или дори театър .Иначе е, от работа- вкъщи и пак така .