35

Анонимен

преди 6 години

не знам какво са изследвали тия учени но не могат да ме убедят че това е скелет на човешко същество , пълна боза

34

Анонимна

преди 6 години

Ние хората, сме най-красивите от други цивилизации-извънземни.Но за съжаление НАЙ-ГЛУПАВИ и НАЙ-НЕРАЗУМНИ СЪЩЕСТВА!!!! Много неща не знаем за Галактиките и МЪДРОСТТА на ВСЕЛЕНАТА!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Това е скелет на грей. Грейовете са сиви извънземни с големи черни очи. Не ги пипайте ще се опарите. Те могат да дишат радияция да оцелеят в такава атмосфера. Играли сте Metro 2033 и Last Light знаете за тъмните те излеждат точно като тях особено малкия тъмен в Last Light. Дори в игрите има истина чух че в Арена 51 не крият труповете на грейовете а във Сектор 4 , S4 там са извънземните.

32

икономист

преди 6 години

Историята за прилепа, която написах, може и да звучи налудничево за повечето хора, но е самата истина! Повечето видове и подвидове прилепи си приличат доста, особено що се касае до техните основни белези. А този, който аз намерих, се оказва, че е доста по-различен. А не може да е бебе прилеп, защото до колкото знам, те нямат развити все още кожести крила. Възрастните индивиди пък съвсем нямат нищо общо с това, което видях. Сякаш се е развивал в напълно отделен клон на еволюционното дърво...

31

JJivanov warning

преди 6 години

Засега данните при мен са, че живеем в много ценна почивна база за важни .Охранявана строго.. БАзата /тн Земя в момента се ползва за отглеждане на домашни хора и приятели вкл на сушата, океаните и моретата. Цел несъзнателно справяне с невероятно трудни проблеми нерешими по друг начин."Пазете ни ценната почивна база подават от Юпитер ,че ще ви разкатаеме фамилиите ако я повредите вкл с радиация.."

30

JJivanov geolog

преди 6 години

НАш експерт Неделчо БУкев/зам председател на община Белене 1986 подаде че е открит скелет на прабългарска принцеса с подобни проблеми../кв41 Белене/ при физикален анализ на данните с е появи следното: Спечелиха е конкурс за прераждане при бели хора .Имала е право да открие майка с такива гени.Работила е като експертка в наша подземна военна база в урановата индустрия от време преди около 9904 години .. да с е огледат снимки на разкопките.а споменем с добро инж. Букев и Димитрина Митова Джонова

29

икономист

преди 6 години

Така и не казах на баща ми, който по това време си беше вкъщи, и продължих към училището. Когато се връщах, съществото вече го нямаше. Явно някоя котка го беше изяла. Но образа му продължава да стои в съзнанието му. Какво беше това? Вид прилеп непознат за науката, или просто някакъв мотирал прилеп.... А иначе си имаше оформени кожести крила, което означава, че не е бил бебе прилеп.

28

икономист

преди 6 години

Озадачи ме и самото разположение на ушите - зад главата, а не отстрани(нещо като маската на Батман). Отделно, нямаше муцуна, или там както се нарича, а ноздри. Не като човешките обаче, защото ние имаме хрущял, който всъщност придава специфичната форма на нашите носове. Представете си човешкия нос без тази изпъкнала част. Устата беше отделно( по-скоро само цепнатина), от която излизаха два остри зъба като на вампирите от филмите. Тялто беше с бледо синкав цвят. Изобщо, зловеща работа...

27

внимателно

преди 6 години

проверка подава че тн прабългарски племена 2 на 1000 са носели проблемни гени..Важно прабългарско племе са били и куманите..

26

има инфо в жени

преди 6 години

У нас има потомци на полови контакти с мъже от тази цивилизация .Момите подават инфо за нерегламентирани случайни насилствени контакти с домашни хора от преди около 7000 години..Далечина на контактите от 3200 км от Троян към Корея

25

икономист

преди 6 години

Сигурно съм бил в осми клас, когато една сутрин, тръгвайки на училище се натъкнах на прилеп, умрял върху едни стълби в близост до кооперацията. Точно от там почти никой не минава, защото нашият вход е отделен, от останалите три семейства живеещи в сградата. Порази ме не толкова гледката на издъхналото животно, колкото странния му външен вид - нямаше никаква козина по тялото му, ушите му не бяха с характерната изкривена форма, както при почти всички прилепи, а с почти идеална остроъгълна форма.

24

JJIvanov

преди 6 години

Това с а потомци на друга двуръка цивилизация развъждана експериментално по нашите земи..имали са огромни подземни обиталища .Проучвания за атипична сеизмична активност подават наличие на няколко наши съседни цивилизации имащи огромни подземни обитаеми центрове..Домашните хора са развъждани с предимство по повърхноста с временно указание дадено директивно от преди 8804 години.Цел рязко укрепване на бисоферата с отглежданите от тях домашни животни и растения.

23

СТБ

преди 6 години

Тук Гербаджиите надделяват хахахахха

22

Анонимен

преди 6 години

Първата македонка.

21

РРР

преди 6 години

До Гражданин 18Всички сме съгласни с теб,че трябва да се върнеш в училище и да внимаваш повече в час по български език . Особено с граматиката. РяСко се напрягам като ти чета излиянията. Но ,не мога да ти отрека ,че за другото си прав. Без лоши чувства.

20

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата е!

19

Mr STARBUCKS

преди 6 години

С тая голяма глава,направо си е Нинова ,като малка .

18

Анонимен

преди 6 години

През 1984 г в казармата служех на границата,един ден ротния ни извика няколко момчета ,качиха ни на една УАЗка и ни закараха на местността Мишкова нива,където има древни мегалитни структури за които се твърдеше,че са на нашите предци траки.Там освен военни с висок чин имаше и някакви кюстюмари,които ни накараха да разкопаем и разкрием 2 саркофага ,които като ги отвориха се установи ,че в тях лежат скелети на хора високи най малко 3,5-4 м Взеха скелетите ,а нас ни накараха да подпишем,че ще си мъ

17

Циник

преди 6 години

Скелета е на 6 - 7 годишно мжмиченце .... починало веднага или по време на раждането!Ъъъъ...да!

16

Гражданин

преди 6 години

Че извън земен живот има е вярно но се чудя защо го крият много учени казват че несме били подготвени за среща с по виш разум от нашия може и така да е ама като гледам последните 20-25 години светът се промени ряско от към технологий и съм на 80% сигурен че негие измислил човек но сега очаквам дами се пресмивате но замислете се поне малко ако несте съгласни с мен червен палец ако сте съгласни или пишете или зелен палец?