43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Нищо не е "временно" при Фейсбук.Който е снасял подробности за живота си от детските си години до зряла възраст- е във вечен капан. Ако се случи да иска да прави голяма кариера, е в ръцете на тези които държат информацията - и могат да я пускат избирателно по медиите.Нямаш си и представа колко лесно е очерниш или да издингнеш човек, подбирайки снесеното в ФБ.

42

Анонимен

преди 6 години

Защо се гневят хората ли??? Пък дори и да ползват ФБ доброволно.Ами защото децата и младежите не знаят че нищо там не се трие, и ако един ден пораснат и се кадидатират на изборни длъжности и дори депурати или Президенти , някой може да изважда информация от младежките и години - избирателно-- в полза на "правилния" кандидат.Хора които плащат добре, ако им е изгодно, могат да им разбиват семействата изкарвайки на показ, младежките им лудории.

41

Бай Ставри

преди 6 години

Както са писали някои потребители, има хора дето всичко качат у фейса. Е те да си берат гайлето после, фейса дава избор какво да споделяш. Ти си решаваш!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Явно феисбук се изчерпва всичко е временно скоро време пак ще минем на skype хах

39

Батман

преди 6 години

Фейсбук е за клюкари,воайори,ексхибиционисти,педофили,безделници,лентяи и други такива асоциални или ненормални индивиди от двата пола!!!Никой друг,обикновен или нормален човек,няма да тръгне по-такъв елементарен начин да излага на показ личният си живот,или да се интерисува от живота на другите,защото злите сили не спят,а действат!?!Хайде сега,дерзайте фейсбук маниаци и цъкайте минуси,като "юнаци"!?!?!?

38

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си много *** да се регистрираш в FB с истинското си име и още по-*** ако слагаш лични или семейни снимки

37

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще видим трупа на американците и англичаните да се носи по Марица..

36

+++

преди 6 години

Аз не го ползвам.Нямам и регистрация в него. Третирам Фейсбук, Туитър и Скайп като С>ЕКС/ПО>РНО мрежи. В телефона ми съм ги обединил в обща папка, която носи същото име!!! АБВ-то ми е пълно със съобшения от Фейсбук. Третирам ги като Спам. За последно съм ползвал Скайп преди повече от 3 години. Вече не си спомням и паролата...

35

Измислено име

преди 6 години

във фейсбук се нарича псевдоним.

34

Анонимен

преди 6 години

Разните му медии направиха от мухата слон. И какво като дадена фирма наета от Тръмп е използвала данните от Фейсбук страницата му. Това се прави от всички големи фирми и от всички политици. Като толкова се страхувате за данните си измислете си фалшиво име и си направете акаунт с него.

33

Анонимен

преди 6 години

Да, ползването на ФБ си е доброволно. Не се оправдавайте. Нямам ФБ и който ми иска такъв любезмо му обяснявам, че нямам и не се каня да завъждам. Не са се породили каквито и да било проблеми за мен от това.Нуждата от него е чисто оправдание за този, който не желае да живее истински и реално и е станал зависим от нета, в частност от това му приложение.

32

Защо?

преди 6 години

Защо се гневите на ФБ? И аз това се питам. Изтипосвате си снимките, тези на децата и близките ви, съобщавате кога сте си в къщи и кога ви няма. Държите целият свят да узнае, че ви има, къде живеете и какво правите, а после сесърдите, че информацията, която сами сте предоставили, се ползва против вас.Нямам ФБ. Не ми липсва. Вместо с фалшиви нет-контакти си запълвам времето с реални такива, с работа и творчество. И не се оплаквам.

31

Анонимен

преди 6 години

я стига ГЛУПОСТИ! кое е доброволно??? че навсякъде ти искат фейсбук? В училище родителите си пишат във фейсбук, в детската градина- във фейсбук, и ти казват, ами направи си. Кое му е доброволното? И като го ползваш, това значи ли, че искаш доброволно да си обект на маркетинг атаки? Журналистът от Дойче Веле, който е написал това, или е много глупав, или изпълнява поръчки. Доброволно било, доброволно ти събират данни за вкусове и интереси и ги предоставят на заинтересованите лица, честно ли?

30

Анонимен

преди 6 години

Фесбука е проект на ЦРУ. Знаят цялата информация за всички по света и им излиза напълно без пари. Щото стадото само си казва всичко напълно доброволно.

29

ЧОВЕК

преди 6 години

ОТДУШНИК ЗА ПРОСТАЦИТЕ.

28

Мда

преди 6 години

Мога да разбера хората,дето смятат,че ако не се похвалят с нещо все едно не са го направили/имали.Обаче не разбирам защо трябва да си развяват мръсните ризи(и ***) пред целия свят(буквално)....

27

Анонимен

преди 6 години

днесбг идиотен хероина и китайската синтетика също ги пият доброволно, пушенето също, но се взимат мерки, затова има държави , затова се обсъждат нещата.Вие сте на ниво прости неграмотници

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16А "доброволно" като си купиш от магазина яйца и те са РАЗВАЛЕНИ трябва да си траеш ли???Или ако ти продадат повредена кола "нов внос" пак ли да си траем??.не си прав.предварително всеки зане, че щом е в мрежата, то е ясно, че няма как да е "анонимен", а пък ако си влязал във сураттефтера и там си споделяш всичко - още повече

25

анонимен

преди 6 години

Точно така! Всеки сам избира! Не ползвам Фейсбук и нямам намерение да го ползвам! Не защото съм *** и необразована, а защото не ми е нужен! Имам достатъчно приятели и с тях се виждаме реално, не виртуално! И нямам нужда от хиляди, измислени и непознати "доброжелатели"!

24

Анонимен

преди 6 години

В световната и руската преса има много статии, показващи как виждайки възможностите на Фейсбук ЦРУ чрез свои фирми става съучредител в създаването й. На български не съм видял нищо такова. Фейсбук е създадена за правене картотека на всеки ползващ я- от снимката ,приятелите му и т.н. до психопрофила . След новите разкрития още съмнява ли се някой, че тя е вредна?