20

ПЕНКО

преди 6 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО ,НАПИСАЛИЯТ СТАТИЯТА Е С РОЖДЕННО ИМЕ -ВАСИЛ ПЕЙЧЕВ !

19

Джендо от Медвен

преди 6 години

Насилието над всякакви човеци в БГ е криминализирано без разлика за вида им по пол, раса и произход. Изостаналите и примитивни нации да си подписват каквото си щат, но да не ни пробутват номера от селски вечеринки с цел управление на мравуняка и местните велможи. Борбата с корупцията е достатъчна за да набиват канчетата на елита. Бившите соц нации са с години напред с равноправието. Джендърите да си възпитават педофилните падрета, изродените шведи и арабелите в Ница. Не на нас тия.

18

вечни

преди 6 години

никаква конвенция не може да ги спре ако се разкрият скритите извратеняци ще се окаже че нормалните хора са малцинство

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Абе я се скрий бе!!!! А Наказателния кодекс за какво е??? Инструкция за развъждане на птици и животинчета??? И откъде-накъде някакви инструкции ще ми бъркат в гащите??? Вие въобще имате ли връзка още с главния си мозък или тия *** вече всичко са объркали????

16

Анонимен

преди 6 години

Когато се окаже, че тая конвенция не е за защита на жените, а на ХОРАТА от ВСИЧКИ видове насилие, тогава може и да се замисля дали да се съглася с нея.

15

Щирлиц

преди 6 години

3ти пол е когато оная и работа е хоризонтална ... но не кохато лежиш на пода поркан и гледаш на криво, това не се брои!

14

Иванов

преди 6 години

Да ни забъркват децата от детската градина и да ни ги взимат насилствено, ако не сме съгласни да ги превръщат в джендери? Б особено много да внимава да не настъпи мотиката!

13

Койчо

преди 6 години

Шансът да видят 3 пол определено е по-голям от твърдението че "мирната " религия е част от Германия.

12

Иванов

преди 6 години

Всяка коза, за свой крак. Явно в Хърватия няма Америка за Хърватия и Хърватски хелзингски комитет плюс още 1000 американски нпо-та, та хърватите просто не знаят в какво се забъркват. Проблемът си е техен.Ние няма да позволим на тиквите да подпишат тази уйдурма, та ако се наложи ще се избием с тях.

11

Анонимен

преди 6 години

Според вас какъв е шансът народите на няколко държави да виждат трети пол в конвенцията и да грешат?

10

Големи...

преди 6 години

..философи има тук. Ще ми дава за пример Хърватия,че одобрявали приемането на Ик. За пример са в отношение на *** на *** с име ю нкер. А дали са по-развити -вижте с кого граничат те и с кого ние. Заобградени и все още от варвари и от север и от юг и от запад.Не могат да ми променят ценностите такива хора,които до преди 4-5 години насърчаваха купунето на дизелов автомобил а от 2 години постоянно го отричат. Не им вярвам

9

Анонимен

преди 6 години

Хърватия нямат ли си закон забраняващ биенето на жените?Щото при нас и жени, и деца, и мъже е забранено да се бият, при това без измеслени конвенции

8

Op

преди 6 години

Хоп

7

джендърите пищят

преди 6 години

тука е България,може да сме блато ,както не нарече Чърчил,ама жабите в това блато са си жаби и си квакаме в нашия гьол,а джендърските жаБИ да си седят на запад

6

12

преди 6 години

Ако трябва да стана джендърмен за да ме приемат за цивилизован, благодаря, но не, благодаря. Ще си остана *** дивак.

5

12

преди 6 години

За 1300 години сме надживели много неща. Харесваме си ориенталските морални устои. Като не ти харесва- попътен ти вятър.

4

Анонимен

преди 6 години

Като гледам процентите най-долу, Хърватия си е цивилизована държава; нищо общо с България.

3

Straight

преди 6 години

Христо и Марин Генчеви имат прекрасен анализ за ИК, наречен "Европейското GESTAPO отвъд джендаризма". Заслужава си хората да го прочетат.А иначе ЛГБТ лобито оказва неимоверен натиск за конвенцията.

2

Хахаха

преди 6 години

Българите все още не са надживели ориенталските си морални устои. По много линии бегетата са все още във османско измерение...държи ги вече повече от 100 години.

1

Анонимен

преди 6 години

Няма място за тълкувания и противоречия. Ние не сме в такава графа. Не щем и точка!