26

файдата

преди 6 години

Всичко спестено от тока в резултат на смяната ще отиде в джоба на Гинка от ЧЕЗ

25

Анонимен

преди 6 години

Ква депресия ви гони бе просто сменяме червеното вино с бяло

24

Анонимен

преди 6 години

България, като една от най-прогресивните страни в света, приема конвенцията за меридиана Гринуич и часовите зони още през 1884г(за разлика от някои изостанали страни като например Франция- 1911 и Холандия-1940). Та според това денонощието започва в 00ч по Гринуич (сега UTC) и в 12.00ч , по средата на деня, слънцето е точно в зенита си, т.нар. соларно време.И България е точно във втората часова зона, UTC+2.Толкова по спекулациите и жонглирането с часовника.

23

Анонимен

преди 6 години

На когото са му слаби,ангелите,естествено ще посег. На живота си

22

Ерменчо

преди 6 години

Смяна на времето-жокер за някой да атакува правителството!Ама хората не могат да се наспиват!

21

Ааа не

преди 6 години

Турция мина на лятното часово време и спести 5 милярда от ток. Ама нашите квито са прости ще останем на зимното да може хем зимата да се стъмнява в 16:00, хем лятото в 20:00.

20

ДС

преди 6 години

Ние сме ЮЖНА страна. Всички ЮЖНИ държави трябва да останем на ЛЯТНОТО часово време. Както направиха Турция, както ще направят скоро Испания и Италия. Тия на Север да стоят на полярното ако искат.

19

стоянчо

преди 6 години

Ефекта на времето - пишат журналистите че влияе зле и хоп - изпадаш в дълбока депресия, особено като знаеш че трябва да ходиш на работа, че и да работиш даже!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Доктор ГереФ е за уудницата директно.

17

Discovery

преди 6 години

Каква поредна смяна бе тиквввуни??? Все едно ги сменяме през ден... Айде, айде, ще каже човек, че всеки ден си лягате точно в 10 и сега видиш ли ще стане страшно. За ставането, ден, два ще ви е мъка и ще оправите.

16

Rucifer

преди 6 години

Смяната на времето, за мен, е нещо прекрасно. Сега ми взимат един час, но е светло до девет и е супер на тиферич. После, на есен, ми връщат един час и пак е супер и повод за купон.

15

Аман

преди 6 години

Спрете се бе хора ... Аман от мрънкачи ... Един ден ще ви се спи и ще ви мине ...

14

Анонимен

преди 6 години

..." ядрен взрив в главата " ... Този израз вече е прекален!

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе хора, не чухте ли какво казва специалиста: пийте си хапчетата о време и за нищо да не ви дреме. Ейдеее раз два, раз два...

12

Анонимен

преди 6 години

УжжжжжжааааааааааааааааааааааааааааааааааассссссссссссссТТТТТТТ!

11

д-р пълна лудница

преди 6 години

"Рязкото повишаване на температурите напъва много главата и кара психиката да работи на много високи обороти", посочи д-р Герев. Нема ли студени душове бе Геле...

10

искрен

преди 6 години

Смяната на времето е абсолютно ненужна глупост...това е истината..да се връща астроническото време целогодишно и толкоз.

9

Елемаг

преди 6 години

Я вкарайте политическа нотка защото Путин,това го направи преди години.Тоест остави само лятното и точка.Щото е *** нали?

8

Анонимен

преди 6 години

до 2 Моряк и половина:Моряците са по-специални, за тях тази статия не важи.Екземпшън, дет се вика.И не само 8-9 часа, а след 2-3 дни пак толкоз ама на обратно.Върви с професията.

7

Анонимен

преди 6 години

"Рязкото повишаване на температурите напъва много главата и кара психиката да работи на много високи обороти", посочи д-р Герев.Друго си е, друго си е да е тъмно и мрачно по цял ден зимата, а лятото да се стъмва в 20 часа.Така имаш уникалната възможност живота ти да минава в тъмнина.Толкова е разтоварващо.Дано коригират часовниците зимата така, че не в 17 ами още в 16 часа да е тъмно та да ни е леко на душите.