46

Анонимен

преди 6 години

Който има проблем със смяната на времето да взима отсега да пие нещо мента глог валериан да се успокои Щото внушението разболява знаете...

45

кофти

преди 6 години

При сегашната техника 21 век няколко механизатора изхранват стотици хиляди граждани..В заводите има автоматизация ,роботизация ..Хората имат шанс да работят за фирми и бюрокрация в дома си на вилата си с наличната техника вкл компютри и лаптопи..Вместо това ги принуждават да седят в тежко вредни условия по 8 часа минимум плюс два за пътуване.

44

ранно пенсиониране

преди 6 години

нагли престъпници на власт вдигнаха пенсионата възраст и принудиха милиони чиновници да седят в стаи по седем осем човека облъчвани от екрани и камери.Щели да праЯТ икономии на пенсии и вместо това дават заплати на ненужните и други бюрократи до 20 000 лева месечно плащани с ограбвани пари от народа през бюджета..Няма един които да даде на Борисов вярна и точна обратна връзка за ограбването на десетки милиарди годишно през партиини фирми..

43

Анонимен

преди 6 години

На мен ми трябват ден два да свикна със часовника и влизам в релси без проблем. Самата мисъл че идва лятното часово време и ще мога да съм навън със семейството си след работа ме радва много .Каква депресия ви гони не знам . Това си е чисто внушение то статиите и журналистите колкото повече четете такива неща толкова повече ще си внушавате че нещо ми пречи .Честита пролет и по весело хора идва дълъг ден с повече слънце и усмивки за всички !

42

Анонимен

преди 6 години

"Рязката смяна на температурите напъва много главата",каза психиатърът Герев,когото явно много го е напънала главата,или по скоро сивото вещество.Депресията,докторе се отключва от много други фактори,далеч по-важни от смяната на часовника.Един психиатър би трябвало най-добре да знае това,а не да ни баламосва с маловажни причини.

41

преди 6 години

да оставят лятното часово време да може лятото да сме повече навън с децата .

40

Анонимен

преди 6 години

Лятното време ти дава 1 час повече на светло след работа - който разбрал, разбрал.

39

сомнамбул

преди 6 години

до +++Нали се сещаш , че работа ще има и след тебе , тъй че няма да я свършиш всичката , колкото и да се напъваш !По- вероятно е ти да се свършиш ...

38

анонимен

преди 6 години

Сънят е необходим, аз също обичам да поспивам и подремвам, но основно трябва да се работи.

37

анонимен

преди 6 години

За училище ставах в 6 часа, когато бях ученик. Смяната на времето не ми се е отразявали никога. Лятното часово време е много полезно според мен. Все едно съм ставал в 5, когато бях ученик и мисля за важните уроци от ранни зори, както трябва. Хайде стига с това спане. Някои заради пустото спане искат да не се сменя времето. Ако човек иска да постигне нещо, трябва да е готов да спи и по 2-3 часа. Тези, които искат да спят са си мързеливички, като изключвам хората с нездрав организъм.

36

Анонимен

преди 6 години

*** сме ......никой не мисли за хората....не пречело...таратанци...всичко си има значение ..ние хората ще измисляме кое как е в природата да бъде...То затова сме на това дередже...само за работа хранспорти ..Машини ли ще мислим?А за човешкото здраве?

35

Cartman1912

преди 6 години

Стига вече с глупостите на всички изкукуригалници. Много ви вреди един път в годината да загубите един час сън, все едно абсолютно всеки ден си лягате по едно и също време спите необезпокоявани и се събужадате в едно и също време. Някой хора имат деца и искат след работа да прекарат малко време с тях навън по светло.Ако тръгнем да угаждаме на прищевките на всички мрънльовци утре ще трябва да забраним дъжда, снега,мъглата, магнитните бури, мобилните връзки, радиото и какво ли още не!

34

Коце кмета

преди 6 години

Май доктора е с много напъната глава, по-луд е от допустимото за психиатри...

33

2

преди 6 години

Няма да гласувам за този, който отмени смяната на лятно със зимно часово време, както ще направят и останалите 20% от българския народ. За 80-те процента не знам.

32

1

преди 6 години

Хайде слънце,наше банкянско,направи едно добро за българския народ,отмени въвеждането на лятното часово време,и ще бъдеш с 95%одобрение от народа.

31

От 34

преди 6 години

Преди години на практика всички започваха и свършваха работа по едно и също време, но още преди 1989-та се усетиха, че така се претоварва транспорта, както и други негативни ефекти и направиха така, че работното време да започва по различно време. После и с плаващото работно време, където може, се получи още по-равномерно натоварване, което е добре. Смяната на лятното със зимното време няма връзка с това пиково натоварване, а е в полза най-вече на хората, които имат време в светлата част на деня

30

+++

преди 6 години

Според мен смяната на зимно с лятно часово време си е много добре. Така човек може да си свърши повече работа, а и трябва да не си в ред с главата, за да ти се отрази негативно.

29

Анонимен

преди 6 години

"при работно време от 09:00-17:30 което се смята за редовно работно време"--Това откъде го измисли?Има два често срещани варианта - с 1 час или с половин час обедна почвикаНай-често срещаните варианти за начало на работното време са между 7:30 и 10:00 часа, но има изключения. Най-често работното време започва в 08:30 и най-често свършва в 17:00 или 17:30, но това не е стандарт.

28

Анонимен

преди 6 години

Нали Брюкселските зелки мъдруваха по въпроса с премахването на това безумие? Напъна се планината и роди поредното НИЩО!!! И така, до следващото местене на часовниците!

27

Анонимен

преди 6 години

На нормалният човек местенете на стрелките не се отразява. Оказва се, че се отразявало на и без това изкукалите.