62

Анонимен

преди 6 години

До КатинДаже полските офицери да са разстреляни от руснаците, това би било справедливо отмъщение за зверствата на поляците срещу руските пленници след Съветско-полската война! Полските кавалеристи са тренирали сеч върху пленници! В концлагерите - глад, студ, мизерия, болести! Измрели са 70-80 хиляди пленници, само заради зверската омраза на ляхите към "россиянье"! Но много е вероятно в Катин и другите лагери разстрелите да са извършени от немците - твърде подредено е, за да е руска работа!

61

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzТемата е, че Русия / СССР винаги са лъгали и ще продължават да лъжат. Да вярваш на доказан лъжец е простотия.

60

Анонимен

преди 6 години

До КатинПутин си призна за Катин. Няма оправдание за избиването на 22000 полски офицери и войници като животни без съд и присъда и заровени в ями.

59

Анонимен

преди 6 години

До 59 За ,,Катинското клане" отговорен е Сталин,който е мразел поляците!Истинският му баща е полския офицер на руска служба Прежевалски,който е бил командирован в Грузия за месец време колкото ,да създаде най-големия тиранин в Руската империя!Майката на Сталин по-късно се жени за грузинец!

58

Анонимен

преди 6 години

бил е отровен чрез системно прекаляване с водка... произвеждана единствено от СССР

57

Катин

преди 6 години

Ако трябва да сме обективни "Катинското клане" - още не е доказано.Той Горбачов прие всички вини на Планетата, само и само да съсипе Русия, и успя.Катинското клане - има вероятност да са избити от немците.Къде изчезват сто и двадесет хляди руснаци, преди това?Затова никой не пише.Недей да четеш историята, както дявола евангелието.Предал Горбачов и Нацист няма да ти кажат обективната истина.Поляците са най-големите предатели през ВСВ, и тогава, и сега.Сеят раздори в ЕС, сега в момента.

56

Анонимен

преди 6 години

Горкият човечец, голям късметлия е този Скрипал, вероятността да спечели евромилиони е по-голяма отколкото да го отровят с БОВ на 5 км от химическите лаборатории на кралските въоръжени сили в Солсбъри.Ама случайност, кво да правиш. може да не е било стабилно много веществото и да трябва бързо да се реализира.Но в главата ми се върти един въпрос - защо руските агенти ги убиват само и точно във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ?Защо не в САЩ, Бразилия, Германия или ако искате Канада?

55

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 56: Нещо ти се изчерпаха аргументите и търсиш как да смениш темата, така ли? Ако ще се правят аналогии от историята и аз мога да ти напиша нещо за британските престъпления, (коите те също признават с половин уста) но темата е за Скрипал.А п'ростотията ходи по хората (по троловете също) и не е патент на никого.

54

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz:))) Не давам воля на фантазията си спрямо Рашка. Винаги ми доказва, че фантазията ми е максимално ограничена и ме изненадват с нови простотии. Помним как Рашка отричаше с пяна на устата за Катин и накрая си призна с половин уста и изкара поляците виновни.

53

ХАХАХАХААААА

преди 6 години

ДУРАЧОК ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО НА АНГЛИЧАНЧЕТАТА..ТЕРЕЗКА ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ПЕДОФИЛИТЕ СИ МИНИСТРИ...ХАХАХАХАХАХ-НАРКОТИКА И ВОДКАТА ЩЕ Я РАЗСИПЯТ...

52

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 53: За да го разменят? Аз ти писах - дай воля на фантазията си. Държат някого 5 години в затвора, след това го разменят, след това го ликвидират, не не с какво да е (например като го "самозастрелят" или като го бутнат от някой етаж) а точно с нещо, за което се знае, че е произвеждано преди години в руските тайни лаборатории. Е, всеки може да вярва в каквото му харесва.

51

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzЗа да го разменят бе другарю .... не е ли очевидно. За да си приберат 10тина агенти от Англия. 2012 г Путин публично се закани, че 'предателите' ще бъдат убити. При това Скрипал не е първия, няма да е последният убит от КГБ.

50

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 50: Да, така е, но това нищо не променя - пуснали са го да се изнася при господарите си на острова. След 5 години в затвора. Вече не е бил интересен за никого.

49

ognyanz

преди 6 години

До Реалистично 46: "Логично а, другаре?" Хайде сега, също така логично да обясниш, защо руснаците не са ликвидирали "предателя" Скрипал, докато е бил 5 години в руски затвор. Било е съвсем елементарно да го поръчат на някой криминален, да организират сбиване, и толкова - както го показват по американските филми.Дай воля на фантазията си.

48

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzСкрипал не е помилван а е заменен за 10 руски агенти хванати в Англия.

47

И ние избирахме

преди 6 години

45 години Живков с 99%.Какво се чудите на Путин и избирателите му. Не е любов: чип в главата: формирано мислене 100 години.Заложено в 4 поколения.

46

Зведоброец

преди 6 години

Къде набъркахте нацистите с Русия.Пък като гледаме народът на Русия избра мистър Владимир със 77%.Без гениалната помощ на "Кеймбридж Аналитика".Съвсем се омотахте в сценариите.Англосаксонците бъкате от "инжИнИЕрна мисъл"!

45

Анонимен

преди 6 години

Ядрените, химическите и кибер терористични атаки на Путин срещу Запада ще излезнат много солени на целия руски народ. За голямо съжаление този народ зомбиран от нацистката пропаганда изобщо не предусеща към каква гибел води Русия престъпника Путин.

44

Реалистично

преди 6 години

Да оставим настрана какво казват Англия и Путин , обаче всички служби и най-вече руските 100% си имат неписани правила - предателя рано или късно го застига дългата ръка на КГБ. Не е необходимо Путин да нарежда или знае каквото и да е, защото тези правила си действат и с него и без него. Така всеки ренегат знае че ще свърши без време , а и не само той а и семейството му. Логично а, другаре?

43

Не е "Новичок&q

преди 6 години

От името почва лъжата и набеждаването на определена страна.Това набеждаване на държава, което е подсъдно и се надявам Великобритания да си понесе наказателната отговорност.Още от самото начало Великобритания се държи безцеремонно и агресивно.Ние българите ще кръстим веществото "Stupid Boy".Елементарно Уотсън.