82

ангел

преди 6 години

То цялата работа е ясна , трябва да прецакат Световното в Русия , Англия да стане домакин щото като идат западняците в Русия и видят , че и там са хора като тях , а не страшния "звяр от изтока " как ще оправдае НАТО огромните разходи за въоръжаване и дрънканиците по медийте за "империята на злото " !

81

Анонимен

преди 6 години

Всички ватенки да ударят по два шота "Новичок" и да му дръпнат по един казачок заради липсата на доказателства.

80

Анонимен

преди 6 години

Какво сега? ще му направят иследване на черен дроб за да са сигурно че е бил достатъчен или?

79

Анонимен

преди 6 години

"Загадките не секват!"Е, каква загатка, бе! Починал от чернодробна недостатъчност. То се знае, че това се постига с редовна употреба на лимонада "Буратино", разредена с водка "Столичная". И конякът помага. :)

78

Анонимен

преди 6 години

Това Солсбъри на лорд Солсбъри - Биконсфийлд ли е кръстено, който е бил крепител на осмонския геноцид над българите. Или обратното този туркозащитник е присвоил към името си село Солсбъри?

77

Нещастната фамилия

преди 6 години

и всичко това защото бащата е просто доносник.

76

Анонимен

преди 6 години

Буковский: Если две крылатые ракеты послать на Лубянку, то уровень международного терроризма сразу упадет процентов на 80%+++това е истината.

75

JOE

преди 6 години

Тия английски селяни се оплетоха като пиле в калчища:)

74

Анонимен

преди 6 години

Човекот си пиел години наред и нищо му нямало! *** те отишъл в Магучая и след изпиване на зверска доза отрова черния му дроб дал фира....Другарят Путин има цял цех за производство на ядове. Нема къдее ги складира.Затова изнася и в чужбина с чували..

73

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzПо темата Априлското Въстание, Дизраели не е казвал нищо такова. Виж, Рашка решава да ни 'освобождава' едва след като се Сръбско Турската война завършва катастрофално за сърбите. Да не говорим, че в СССР са избити стотин пъти повече българи в мирно време сравнено с Баташкото клане например.

72

Анонимен

преди 6 години

До Катинпо случаят Кеймридж Аналитика има разследване и ще има последствия. Не е като в Рашка всичко да се замита под килима. Дано разбираш разликата.

71

ognyanz

преди 6 години

До Чапаев Защо ли се учидвам, че след като вярваш повече на британците си избрал псевдоним "Чапаев". Но това е между другото. Както вече писах няколко пъти, всеки може да вярва в това, което му харесва. Но за да съдиш някого, не е достатъчно само да вярваш. Великият инквизитор в Испания също е бил вярващ човек. Горил е хората на клада, защото е искал да спаси душите им. Но ако се върнем на Скрипал, тук има намесена толкова политика, че на никого и на нищо не може да се вярва.

70

Рукавишников

преди 6 години

Опять наши сделали.

69

Чапаев

преди 6 години

До огнянчо. Що ли някак си вярвам повече на Великобритания, отколкото на Русия? Дали не е заради многото други случаи, в които дългата ръка на Кремъл/КГБ беше замесена?

68

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 63: "Темата е, че Русия / СССР винаги са лъгали и ще продължават да лъжат. Да вярваш на доказан лъжец е простотия."Да го кажем по друг начин: "Темата е, че Великобритания винаги са лъгала и ще продължава да лъже........"Ние също сме били потърпевши от това. След Априлското въстание британският премиер Дизраели, лорд Биконсфилт е казвал, че турските кланета са заради това, че въстаниците преди това са избивали мирното турско население"Но историята си е история. А темата е Скрипал.

67

мазепа

преди 6 години

Кийто пие редовно Боярщик, новичока не го хваща (или поне неможе да се разбере) Разберете - всичко е от нередовно пиене.

66

Катин

преди 6 години

Затова в разследващите комисии не се допускат руски експерти.Затова се фалшифицират доклади.Затова се унищожава единственият доклад на руски учен.Уникални сте в манипулациите.Поредното доказателство са Кейбмридж Аналитика, Савченко - че украйнци са стреляли по украинци, украинският летец - самоубил се, заради сваления самолет и още и още.Да не говорим за епруветката и Ирак.Да не говорим за поляците, че толкова мизерии причиниха на ЕС и БГ.Хората се умориха от омразата ви към Русия.

65

?

преди 6 години

63А американците не лъжат постояно ,я за Ирак -хим оръжие,я за Кадафи -демократия,я за Афганистан -за свобоада ...за коката...преврати..убийства...те не лажат с брат си Гарабет...тоест с Британия,а 63.А ти как мислиш,тук ще има ли тема за лъжите и уб ийствата на кИРКОР И гАРАБЕТ?

64

мазепа

преди 6 години

До АнонименA какво правят руснаците пред Варшава през 1920г. Да бяха си сидели в къщи.

63

Катин

преди 6 години

"На война, като на война" - а милионите руснаци, двадесет милиона, ехоо.А милионите в лагерите на смъртта - Полша.А убитите французи, англичани, американци, руснаци.А сто и двадесет хиляди убити руснаци, изчезнали без вест?Вие подигравате ли се?Милиони убити от нацистите и най-големите предатели - поляци и украинци?И вие ги защитавате.Сега, в 21 век продължавате с манипулациите.А "Кеймридж Аналитика" ?Санкции, нещо санкции?Светът ви смее, открито!Върхът на безумието и омразата!