173

Анонимен

преди 6 години

Аз ще гласувам за БСП напук на ГЕРБ.Само така мога да накажа оялата се шайка,която загуби всякаква мярка в кражбите и лъжите,която ме ограбва вече 10 години и която освен за собственото си облагодетелстване,не мисли за нищо друго.

172

Анонимен

преди 6 години

1. СОЦИОЛОЗИТЕ ЛЪЖАТ!ТОВА НЕ Е ВОЛЯТА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ!2. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ ЦИФРИ Е ТОЧНО 2,7, А НЕ ЧЕТИРИ ПРОЦЕНТА!3. И ВИЙ, *** СОЦИОЛОЗИ, СТЕ ***, ЗАЩОТО МИСЛИТЕ, ЧЕ ВИ ВЯРВАМЕ НА НАГЛАСЕНИТЕ МАНИПУЛИРАНИ "ПРОУЧВАНИЯ"!

171

Анониме

преди 6 години

Социолозите да погледнат пост 173.Срещу ГЕРБ са 12 човека,за ГЕРБ-1.Айде сега пак кажете кой с колко ще спечели,че нещо не разбрах.

170

Анонимен

преди 6 години

"$$$ -олози"

169

Анонимен

преди 6 години

От Герб и особено Захариева след туитъра си..., поздравиха ли Путин за победата?

168

Анонимен

преди 6 години

По-рано си мислех, че такъва грабеж какъвто направиха "Сините" в България повече няма да има, но ГЕРБ ме опровергаха.

167

Анонимен

преди 6 години

До 165 :тази армия от чиновници хрантутници така е забила зъби в кокала, че само с ритник ще го пусне.В България с население по- малко от един голям град максимум 10000 са нужни.Полицията не е коментираме че там е още по-трагично.Войната с мафията в Италия се водеше от двама -трима смели прокурори и съдии а у нас колко са спец. Служби, прокуратури, съдилища и т.н, като резултат нищо.

166

Анонимен

преди 6 години

Още на втория ред на статийката има математическа грешка . Това 4 % не е вярно. Вярното е 2,7.

165

Обективен

преди 6 години

Десни партии на демократи, това са значимите партии в България след 1989-та година. Никъде по Старият свят, където дясното управлява непрекъснато, както е в България в последните години след 1989-та, не са прокопсали. Все тая дали ще ни управляват десните демократи от ГЕРБ, десните демократи от СДС и люспите им или десните демократи от БСП. Все лошо.

164

ХАХАХААХ

преди 6 години

Това някакъв авариен ПР ли е?! Само това можете - мине не мине и пускате някаква безумна стакмистика колко много одобряват тиквеното правителство, колко са пораснали доходите и как всичко е цветя и рози... БЕЗУМИЕ!

163

До 165

преди 6 години

За бесепарите не знам,но такива поголовни кражби на европейски и бюджетни средства не е имало никога в най-новата ни история.Твоите любимци станаха милионери и милиардери,а шуробаджанашките назначения и обществени поръчки нямат аналог в историята.Краде се като за последно.А народа мизерува като никога досега.1,500,000 пенсионери са под чертата на социалния минимум.300,000 млади хора са безработни,3,000,0000 преживяват с минимални доходи.Те ли ще гласуват за ГЕРБ?ДА,ама-не!!!

162

Анонимен

преди 6 години

21,1% и 18,4 % е 2,7% разлика, което според написаното в "новината" е почти 4% разлика.Според 80-те процента пенсионерите били електоратът на БСП, което означава, че електоратът на БСП се увеличава непрекъснато, така както се увеличават пенсионерите като част от всички гласоподаватели в България. Според същите тези 80 процента, електоратът на БСП намалявал!!!В крайна сметка важно е друго. Управялват ни вече 28 години десни партии - СДС, БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ - всичките са десни партии.

161

масс

преди 6 години

До AzzАз съм песимист,защото с изчезване на обикновените бесепари,не партийците,няма кого да скубат другарите герберасти и ще обеднеят.А те както знаем не са трудолюбиви,а само крадливи.Язък,че свиха чез.

160

patq patq

преди 6 години

Някои няма ли да види участъка между Ст. Загора и Чирпан.Тоз път, магистрала ли е кво е не знам. Няма го. НЯМА ГО.Нали пътувате всички от там.Дясната лента хептен я НЯМА. И на Отиване и на връщане.Кои КОИ ще я оправя. ЛИЛИТУ къде еииии. ОПРАВЕТЕ Участъка до Чирпан Мазни Будисти такива. АМАН АМАН ЧЕРЕН АМАН от вас.

159

Анонимен

преди 6 години

Само преди час проведения международен форум в София установи ,, България е ,, лидер " по енергийна бедност !!! Над 10 % е у нас , два пъти повече от Европа !!! Вярваш ли на изследването , вярваш ли на Собственика на ГЕРБ ???????????

158

DiesIrae

преди 6 години

До позитано 20За ужас на данъкоплатците тая борба между младежкото БКП (ГЕРБ) и дъртото БКП (БСП) е пагубна за хората. Както се казваше в един филм на ужасите - които и да спечели ние губим! Така и с нашата политика - докато не влязат хора работили реална работа (не държавна) и сблъсквали се с простотиите натворени от досегашните управлявали (всичките от 1944 до сега) няма да се оправим никога. Най добре ще е като валутния борд - да извикаме от някоя друга страна да ни управляват.

157

До 158

преди 6 години

Бойко ще види отново власт през крив макарон.Затова вече не подава оставки.А колкото и Цецо да манипулира изборите,хората наистина вече се усетиха,затова ще получи такъв шут на изборите,какъвто не си е представял.А да го сравняваш с Путин е толкова нелепо,че май и сам не си вярваш.

156

Azz

преди 6 години

Аз съм оптимист,със всеки изминал ден бсп-арите намаляват !От тия крадливи некадърници по голямо зло няма !!!Седят гладни защото партиката не е на власт ,а си едруго да ни наредят на някое постче ,вместо да се хванем да работим за прехраната си .

155

до козарево 16

преди 6 години

До позитано 20Няма да спечелят,а ще си го подсигурят,защото вся власт-герберастам.Сега като направат частна полиция и върнат сикаджийството....готово!

154

Съвет

преди 6 години

До Анонимен 142 Ми на теб кой ти пречи да минеш от БСП към ГЕРБ , да станеш държавен служител или да печелиш обществени поръчки? Няма да си първия , я .Истината е в ГЕРБ и Бойко. Ще спечелят четвърти мандат.Нямай съмнения и действай.