253

Реалист

преди 6 години

Социологът е папагал....повтаря това, което му кажат. Ние сме като сюнгерите, попиваме това, което папагалите ни говорят.

252

Моля?

преди 6 години

Оптимизмът? В какво? Социолози? Кои? Поръчка? КОЙ? А какво общо имат думите: оптимизъм, социолози и някакви цифри на партии, тук? Елементарен въпрос, нали? Ало, журналята- елементарни сте, да му се не види! Не ни зачитате за хора, като ни " подхвърляте" разните му там "сапунки". Това ви държание ще ви изиграе лоша шега- бъдете сигурни!

251

Анонимен

преди 6 години

Боже, пак поръчка, хей!! Грбарите се скъсаха да плащат на незнайни гладни псевдоДжурналя, да ни облъчват с оптимизъм. Излезте малко в провинцията и ще се гръмне те. Разруха, тумби шведи които никой не контролира, получават помощи и се чудят къде какво да откраднат. Свити и безпомощни стари българи, чакащи кога ще им дойде реда да ги пребият. Къде останаха онези китни села по времето на Бай Тошо? Помен няма! Къде видяха бъдещето, в 5-6 града, а останалата част от територията? Тиквата ни уби!

250

Himdas

преди 6 години

O, da...vali...voda ima za cela sofia...opti mustichno mnogo daje! ... :-)

249

Анонимен

преди 6 години

истината 95% смятат че не се справят тия крадливи б.клуци с нищо и 95% че няма да гласуват нито за г.берастите нито за червените крадци

248

DiesIrae

преди 6 години

До ГенадиЕй Герберче, я виж днес даже по купените медии ясно ви го казаха - пътната мрежа на Република България е отвратително, плашещо, плачевно, пагубно!Как по ясно да ви каже, че магистралите дето ги сънува тиквата ви ги има само вместо гънки в мозъчето на вожда ви! Няма дори коларски пътеки останали в България.Най голямата ви гордост магистралите след зимата станаха на кални кози пътеки прокарани от козички. 200 000 държавни *** ще праща да вардят траповете. Смятай колко работят пък те

247

ЧЕПаев

преди 6 години

Да, ГЕРБ пак води в разрухата и корупцията, арогантността и дебелоочието. И да, оптимизмът, че това скоро ще приключи, се връща.

246

Анонимен

преди 6 години

Герб- 21%Бсп- 18%Слави Трифонов 59%

245

Приятел

преди 6 години

Това е шега.Няма как да стане.Такава злоба и омраза в парламента,акакво е навън мбого лошо.

244

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИ СА ПРОДАЖНИТЕ "СОЦИОЛОЗИ"!ОПТИМИЗМЪТ СЕ ВРЪЩА!ЧЕ ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ЗА ГЕРБ И БОЙКО ОТДАВНА ЗАПОЧНА!ОПТИМИСТИ СМЕ, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МАФИЯТА И ОТ МАФИОТИТЕ, РЕКЕТЬОРИТЕ, УБИЙЦИТЕ, КРАДЦИТЕ, НА НАШАТА ВЯРА В ДОБРОТО, В СПАСЕНИЕТО НИ!ОПТИМИЗМЪТ НИ СЕ ЗАВЪРНА!

243

seira

преди 6 години

ГОЛЯМАТА ЛЪЖА: ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ = "СОЦИАЛИЗЪМ" ... СМЯХ!!!ИЗОБЩО, ПРИЯТЕЛИ, ИМАМЕ СИ РАБОТА С ЕДНИ ИЗМАМНИЦИ, КОИТО СА СЕ САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИ ЗА "ЕЛИТ" И "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА", И КОИТО СЕ "ПРЕБОЯДИСВАТ" КАКТО ИМ Е УДОБНО, САМО И САМО "ДА СА НА ВЛАСТ" ...ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОГРАБИ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК, КАТО МУ СЕ ВНУШАВАТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ ЗА НЕГОВОТО ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ!НО, "ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"НАРОДЕ!!!!!

242

Анонимен

преди 6 години

ОФцолозите пак са впрегнати в поредния етап от зомбитане на оФцостадото!ОФцостадото му "отвръща" в наложилия се отдавна стил,с победоносния боен вик -БЕ-Е!

241

seira

преди 6 години

ДРУГИТЕ ЛЪЖИ:"ЛЕВИ" И "ДЕСНИ" ... "СОЦИАЛИЗЪМ" И "КАПИТАЛИЗЪМ" ...СПОРЕД К. МАРКС:"ЛЕВИ" - ВОДЕЩИ "ЛЯВА" ПОЛИТИКА: СОБСТВЕНОСТТА ВЪВ ФИРМИТЕ Е НА ВСИЧКИ, КОИТО РАБОТЯТ В ТЯХ (Т.Е. НЯМА НАЕМНИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ)"ДЕСНИ" - ВОДЕЩИ "ДЯСНА" ПОЛИТИКА: СОБСТВЕНОСТТА ВЪВ ФИРМИТЕ Е НА КАПИТАЛИСТИТЕ (РАБОТОДАТЕЛИ), А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА НАЕМНИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ."СОЦИАЛИЗЪМ" - "КАПИТАЛИЗЪМ" БЕЗ ПАЗАР НА РАБОТНА СИЛА"КОМУНИЗЪМ" - ОБЩЕСТВО БЕЗ СТОКОВО-ПАРИЧНИ ОТНОШЕНИЯ ...

240

ВЯРНА НА ГЕРБ

преди 6 години

До ГенадиОппаллааааа... Наскочиха те червените гномчета, като четат за положителните неща в България благодарение на единственото свестно държавничество от както съм жива!Виждам ги как се давят от плюнките си, но само с това ще си останат. Още дълги години няма да помиришат властта до която се стремят!

239

Анонимен

преди 6 години

Оптимистична класация за герб: България е на първо място в ЕС по висока смъртност....

238

Анонимен

преди 6 години

Абе Генади, откъде е този износ бе ?! Ти изкара, че 2/3 от БВП на страната се експортира! Какво сме изнесли бе ? За проститутките - всички знаем. Но друго какво ?

237

П.Петров

преди 6 години

До ГенадиЕто ти още една статистика: От 2009 до 2017-та населението на България е намаляло с 350000 или 4,7%. Обясни си я с прекрасните икономически показатели на ГЕРБ!

236

до Генади

преди 6 години

Бъркаш Генади, износа беше 46 милиарда.Вече е 52 !

235

до Генади

преди 6 години

Бъркаш Генади, износа беше 46 милиарда.Вече е 52 !

234

seira

преди 6 години

ОТНОВО ЛЪЖИ!ИМАТ ЛИ ЛЕГИТИМНОСТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПАРЛАМЕНТА?!% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС:ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14 %ОБЩО ПАРЛАМЕНТ: 42,34 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ: 21,53 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ОБЯСНИ:ИМАТ ЛИ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НУЖНАТА ЛЕГИТИМНОСТ?!ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" В Р БЪЛГАРИЯ???