11

DiesIrae

преди 6 години

Един път си в загуба защото от данъците си им плащаш заплатите, втори път защото за простотии които те ти искат (никои няма да отиде доброволно да вади нещо от тях) трябва да си вземеш отпуска (не за да почиваш, а за да киснеш по гишета на лелки играещи пасианс) и накрая след всичкото загубено време, нерви, пари - ти се зъбят, че видиш ли имало си законов срок от 5 месеца за 1 лист хартия А4 да напишат защото горките се преуморявали. Едва ли не да ти стане жал, че ги караш да работят.

10

DiesIrae

преди 6 години

Всяка държавна институция ти иска данни които ги има в друга държавна институция поради простия факт, че те ги издават и регулират. Просто тлъстак 1 трябва да се свържи с тлъстак 2 и да иска данните които му трябват, но това е твърде сложна дейност за мозъчните донори назначени в която и да е държавна институция. Те всичките са бюра за помощ на мозъчни инвалиди и мързеливци. Иначе могат да ти кажат кога са им отпуските 20 години напред. И какво е това работно време? от 9 до 16:30?

9

DiesIrae

преди 6 години

Е- правителство в България има следното описание - отиваш в която и да е държавна институция. С длетото и чукът попълваш каменната плоча и я пускаш по птерозавъра към бюрото на безполезен държавен *** Х. С 1 мил. и нещо държавни *** е-управление ще видим точно никога. Нали ако имаме работещи е-системи то ще трябва да ги съкратят, пък тия които остават, ще трябва да се мръднат сами да си намерят нужните данни (абе мъка от 100 тона ще вземат да смъкнат някой грам горките).

8

Анонимен

преди 6 години

До 9.Може да си платиш данъка на колата дистанционно, отиваш в банка и нареждаш на сметката на общината. Но няла да ти дадат квитанция от общината дистанционно. Тъпотия.По-лошото за е-подписа е,че тия 100 лв са всяка година...

7

AZ

преди 6 години

Многоооооо бавнооо

6

Анонимен

преди 6 години

нали гробаджии се пъчиха много за електронното гласуване. те били съгласни. съгласни? дудуци! ще гласуваме електронно на куков ден.хакер щяли туй,щяли онуй.... абе, я бягайЗАБРАНЕТЕ НОЖА И НОЖИЦАТА, ЩОТО С ЕДНОТО МОЖЕ ДА УБИЕШ ПОЛИТИК, А С ДРУГОТО ДА ИМ РАЗРЕЖЕШ ОНУЙ ДОЛУ В ГАЩИТЕ ДЕТО.НЕ СЕ ВИЖДА.

5

Анонимен

преди 6 години

Мечтая да нямам досег с български чиновник.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Ами тя целта на държавата не е да ти е лесно, а да запази службите на всичките чиновници - друго може да не правят, но поне кодове раздават ... а, и заплати получават. Пък че на тебе не ти било лесно, на кого му дреме. От теб се иска да плащаш данъци, за харченето те сами ще се справят.

3

Анонимен

преди 6 години

За да си проверя данъците в общината ми трябва специален личен код, за НАП ми трябва друг код, да си проверя здравния статус нов код. С други кодове съм в топлофикация, водоснабдяване, интернет и т.н. И къде ми е улеснението? Всичко може да се направи по ЕГН.

2

Трол Горянин

преди 6 години

Докато за хората в студиото дистанционните услуги се свеждат до гласуването , няма надежда.

1

Булгар

преди 6 години

2222год.може би?