38

Дубльорът

преди 6 години

Браво Румене,Браво Радев-само че май на лицевите упори си слаб!На 3-етото набиране и си гроги,как те търпи женати......???

37

Кормното!

преди 6 години

Министър Председателят врътна със срамната си устна шалтера на трифазния Чешки суджук

36

Велин

преди 6 години

За всички, които смятат Президента за *** да им поясня. *** е старшина. Що пък не сте опитали да станете авиатори !?!?!? Сигурно смятате, че е фасулска работа!? Само да вметна, че по времето когато Румен Радев е кандидатствал във ВНВВУ балът за прием беше по-висок от което и да е висше училище в България. А фасулската работа е само между ушите Ви !!!!

35

Един от Северозапада

преди 6 години

До Бравос Приятел, всичко това, което изброи по-долу не зависи от президента, не го забравяй.Президента за 3 секунди сложи с това коремно в джобчето си Баце Бойко, лингвиста, Бистришкия тигър, и по съвместителство-пощенски гълъб на Ердоган и лобист за "западните" Балкани.Той зарочна да ко слага още отдавна, при всичките си публични изяви, дето не срича и не използува изтъркани селски лафове като Баце, а и с другите си говори без преводач, но това просто довърши Баце.Той е в амок, Баце, де....

34

Arsenal

преди 6 години

Президентът е истински мъжкар,умен, интелигентен и физически подготвен,за разлика от премиера и Каракачанов, които са на светлинни години зад него.

33

до 36

преди 6 години

Че той мозъка не го товари.От какво да му запуши???

32

Анонимен

преди 6 години

Кой каквото може това прави.Генерал Радев винаги трябва да е във форма,защото както каза Илияна Йотова и най малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено.Под какъв стрес живее,под какво напрежение-ужас!

31

Анонимен

преди 6 години

Човека може да лети и да прави коремни. Що го мъчите с това президенство, ще му запуши мозъка. Все едни уравляващи се навъдиха напоследък кеф ти пожарникари кеф тои летци. Кой свестен човек ще се глави да управлява тая гламава държава за почти без пари и всички да го плюят?

30

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

*** журналистчето, къде се вре дет не му е работата.. Да оди си оправя прическата, грима. Моля ви върнете казармата в България.

29

Гола вода

преди 6 години

Този ''президент'' друга работа няма ли?До кога ще се занимавате с глупости у село българия?

28

Анонимен

преди 6 години

Според мен, президентът спечели точки с това изпълнение на лоста.

27

Анонимен

преди 6 години

Премиерът ни нищо не рита.С тези 130 кила става за валяк към кметството.

26

Анонимен

преди 6 години

Той Светльо Витков не е ли на трупчета вече? Партията му , де.

25

Анонимен

преди 6 години

И задно салто да спретне, няма да отмие резила от близалката дето я направи на руския поп.

24

Анонимен

преди 6 години

Не сме го избрали да се хецка на лоста. Ама май смо това може - да прави салта когато Корнелия му подвикне. Като куче на верижка е.

23

118

преди 6 години

Невиждана простотия !!!!!! Дали *** ще го вземат някъде за учител по физическо ???? Трудно , много е ръбест и непохватен .....

22

ГЕРБ forever

преди 6 години

Ще умаловажим коремното на президента.

21

Анонимен

преди 6 години

министърът на отбраната - кюфтето каракачанов може ли да си помисли да направи такова упражнение или е там само да раздава обществени поръчки на приближени фирми?!? защо имаме *** за министър на отбраната, а не някой генерал?!?

20

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов ще е радост за окото! Много бих искал да го видя дали ще успее да се повдигне само с няколко милиметра.

19

Анонимен

преди 6 години

Всемогъщият руски патриарх дойде да им набие канчетата сега си градят имидж на мачовци и правят набирания за да могат по-пъргаво да се кланят на Меркел тези патриоти и родолюбци и пазители на православното хриситянство. Някоя куче не са ли отричали по стар български обичай.