24

...

преди 6 години

Да върнат Южна Добруджа и ще изчистим, като ни взеха 20% от поречието на Дунав да чистят 100% на нас ни е все през оная, ние и без туй не го ползваме.

23

Анонимен

преди 6 години

Румънците бръмчат защото си използват пристанищата и непочистените участъци им пречат. На нас ни е все едно защото почти не ползваме пристанища. Та всъщност ако наливаме пари за почистване, то помагаме на Румънците. В случая е по добре че не сипваме пари за нищо, Румънците да си почистят като имат далавера.

22

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До мамалига1.Абсолютно вярно е! Не съм румънофоб, но поговорете в Добруджа със старите хора да чуете какво ще Ви разкажат... 2.Точно така, Южна Добруджа се връща преди участието им във ВСВ, но след нейния край НЕ СЕ ВРЪЩА НИКОЙ от тези мобилизирани Българи....3.Написъл съм го заради ЗАЛЬОХАНИТЕ като тебе! За пореден път се убеждавам,колко малко се знае за Българската История, дори новата, пък какво остава за древната.

21

Анонимен

преди 6 години

Абе и ние имаме оплаквания към тях ,питаха ли Баце като дават по големи заплати и пенсии у тях !

20

Експерта

преди 6 години

Не го поддържаме, щото за да *** лентички на него требе лентореза да се качи на понтон, а той страда от речна болест и се главозамайва.

19

Бабет

преди 6 години

То ние пътищата не си поддържаме...

18

мамалига

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТИ това какво общо има с корабоплаването и парите,които отидоха за софийското метро.А дори и не е вярно.Крайовската спогодба връща Добруджа на България преди войната.Или българските граничари са неподкупни..Остави простотиите и виж къде е Румъния сега и къди сме ние.

17

PS. некой

преди 6 години

и бараката още не е боядисана и Шенген се вижда през един крив но скъп макарон!

16

некой

преди 6 години

те парите са отишли за боядисване на онази барака на турската граница - която според ЦЦ ни спъвала за Шенген. Предвид секретността на задачата немало обществена поръчка и тя отишла при 'най много обещаващия' и на най голямата цена. Той обаче не знаел че бараките имат четири стени - и сключил още 3 анекса за добоядисване. После се оказало че боята струва пари - следвало и 4ти анекс. Да не продължавам по нататък - но за Дуав пари не останали...

15

Анонимен

преди 6 години

При Борисов 1,2 и 3 всичко се руши, нищо не се гради, нищо не се поддържа! Откраднатите милиарди от народа отиват в личните му сметки, както и на тези протежета, които са около него.

14

Б.Б. Тикви Кинг

преди 6 години

Няма пари за Дунава защото трябват пари за СТРАТЕГИЧЕСКИ важните ГКПП Златоград, ГКПП Рудозем, ГКПП Резнипрепуциум и т.н. Пък и за ГЕРБ Северна България не значи нищо!

13

..............

преди 6 години

185 милиона евро за корабоплаването по Дунав през 2016г бяха пренасочени за метрото. Това е причината.

12

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Малко преди присъединяването към България на Южна Добруджа - 1940г., румънското правителство мобилизира местните Българи-мъже в румънската армия, но от тях никой не се връща след края на ВСВ. Официалното съобщение е, че са загинали във войната, а всъщност те веднага са избити. Част от труповете са хвърлени в понорите и затрупани , а други - в река Дунав. Спасяват се само тези, които вместо да отидат на мобилизационния пункт, преминават в България, подкупвайки корумпираните румънски граничари.

11

Анонимен

преди 6 години

Българският участък на Дунав се намира в Северна България и затова в София не ги интересува,но виж ,ако беше на гръцката граница,нещата щяха да са съвсем други! Пък ако ставаше дума за участък от черноморското крайбрежие фирмите щяха да се бият да поправят нещата и министрите всеки ден щяха да бъдат по морето да контролират решаването му.

10

Анонимен

преди 6 години

Те ако знаят колко неща не поддържаме ще се разплачат румънските евродепутати

9

Умен гербераст

преди 6 години

Какъв Дунав, какви пет лева, ве мамалиги? Това е на Север, ние ся сме тръгнАле на Запад, вожда Винету така заръчА. Там да копаме, там са наште интереси.

8

Алов

преди 6 години

Няма ли келепир 1 : 10 не ни търсете

7

Анонимен

преди 6 години

Бе той ГЕРБ България не подържа , та чак пък Дунав. Сега за няколко дена ще поддържаме Западните Балкани и след това Истанбулската конвенция.

6

наблюдател

преди 6 години

Питайте ББ, за да видите, че няма такова нещо. Българският участък на Дунав се поддържа перфектно.

5

Анонимен

преди 6 години

Българският участък на Дунав се намира в Северна България и затова в София не ги интересува,но виж ,ако беше на гръцката граница,нещата щяха да са съвсем други!