16

познавач

преди 5 години

Да бяхте написали вярно името на лекаря

15

хахаха

преди 6 години

точно като в Бг , по цял ден обясняват на хората че няма пари за ядене и те по цял ден мислят само за ядене .

14

Анонимен

преди 6 години

Интересно, тези всичките 200-300 килограмови американци от какво живеят, като явно не могат да работят? От купони за храна ли - не вярвам...Те за това американците водят постоянно войни, за да могат да си изхранват населението, жадно за човешка кръв...иначе 300 кила няма как да станеш, ако не пийваш и човешка кръв. Там е пълно с млади жени, с бебешки колички, които се придвижват с моторизирани скутери, щото не могат да ходят, толкова са дебели. Бръмчат из супермаркета и пълнят по 2 колички хра

13

СТАНЧО

преди 6 години

До АнонименДА ТИ СЕ СЛУЧИ И НА ТЕБ ЧЕ ДА ВИДИШ КОЛКО ИМ Е ЛЕСНО НА ТАКИВА ХОРА. КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ПРОСТИ ХОРА ЧЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТАКИВА ТЕЖКИ ПРОБЛЕМИ. ***!

12

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно, как си е бърсала задната част и сигурно са я къпали с маркуча...

11

Милен

преди 6 години

Теглото и станало проблем като стигнала 275кг? Стига бре, аз почвам да се чувствам зле като кача 5кг, на 10 отгоре вече ми тежат. Как някой качва 200кг над нормалното си тегло и тогава се сеща, че има проблем ***.

10

абе....

преди 6 години

.....90 кгр. не са много , но не са и малко . Как ще изглежда жена с тези килограми зависи от пропорциите им в тялото.Има и добре изглеждащи по-закръглени дами.Въпрос на възприятия.А от 33 на 90 си е върхово постижение.

9

аз-ът

преди 6 години

Тая по тлъста от мене бе

8

Анонимен

преди 6 години

Типичните американци - закръглени, с издадена долна челюст(призанк за кръвосмешение и предразположение към наследствени болести в предците). След това се чудят хората защо са им такива големи колите... Ами те в нормална кола ще влязат ли?

7

Анонимен

преди 6 години

Само още 30 кг й останаха да свали и да изрежат още 2 кв.м. кожа.

6

Ахмет ага

преди 6 години

Като дебела по-вече ми харесваше !

5

90

преди 6 години

До СтрахилА представяш ли си колко усилия й е коствало от 90 да стане 300

4

90

преди 6 години

До ТОТОЗа сащ е нормално, все пак там от много десетилетия ги третират с храни-*** и насърчават лакомията у човека. Лошото е, че вече и в България натам отиват нещата. Като се огледа човек как изглеждат хората бутащи пълни догоре колички с продукти. А колко малко му трябва на човек, за да се нахрани.. малко, но качествено.

3

Страхил

преди 6 години

Писалите преди мен, явно не са наясно. Те очакват да стане концлагерист 30 кила. От 300 да паднеш на 90 кг е постижение и то сериозно. Имате ли представа какви усилия е положила тази жена ?

2

Мда

преди 6 години

Поредната жертва на ГМО храните! Просто физически не е възможно човек да натрупа такава маса ако се храни със естествени чисти храни.Иначе по лицето и си личи че е красива но се е повредила още от малка. 90 кг за жена пак си е наднормено тегло. Освен ако не е висока 1.90м.

1

ТОТО

преди 6 години

В САЩ 90 кг нормално тегло за жена ли е?Защото в повечето страни това все още се води наднормено тегло, затова питам.Иначе, евала за свалените килограми, браво на жената!