180

пенко

преди 6 години

ДА НЕ СЕ "СТЕПАТ" ,САМО, НА КСНС !!! ТОГАВА ЩЕ ОТИДА ДА ГИ ...ТОЧНО КАТО ГОРСКИЯ !!!

179

Анонимен

преди 6 години

За безопасността на свободната държава са необходими двама генерали. Спорно е ,кой е по- по- най.

178

Тинев

преди 6 години

Чета заглавието и се чудя: Как може да се противопоставя Генерал на Генерал?Но като се замисля, не е точно така.1.Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.2.Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През

177

Др.Михайлов

преди 6 години

Суджука е шампион в плюскането и в лъжите,президента няма шанс!

176

Некъф

преди 6 години

Не съм пристрастен но Боко е голяма гнус :D :D :D

175

Анонимен

преди 6 години

И двамата вместо да висят по лостовете,да натрият мутрите на турците и руснаците,ама надали!

174

Пешо

преди 6 години

Пак цитирам Цончо Колев:Всъщност Бойко Борисов беше един администратор. Той администрираше отбора си в пожарния факултет и треньорите, работещи там. След това беше наложен за треньор на националния отбор с протекциите на МВР.

173

След показното

преди 6 години

Набиване на канчето , което цигареното ченге му направи миналата седмица , Радефф е бита карта ...Да става пак *** и да прави коремни пак..

172

Пешо

преди 6 години

Стига глупости за кой дан има Суджука!Ето какво казва треньора му по въпроса:Познавам много добре Борисов и успехите му в спорта. Бойко никога не е бил състезател по карате и не се е качвал на татамито. Той няма черен колан като каратист.

171

Бет365

преди 6 години

Приема залози .От снимката на Б.Тиквата определете колко кила лайййна има в гащите? НАД 5. 1.00005. ПОД5. 100000. ТОВА СА КОЕФИЦЕНТИТЕ. Можеда залагате

170

Пешо

преди 6 години

Бойко в залата го ползвахме за макевара не знаехме че ще стане премиер иначе нямаше да го биеме толкова по главата той милия беше бездарен но носеше на бой

169

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 160 Суджука е стабилен като пръч на лед

168

Анонимен

преди 6 години

Бойко като е тренирал карате явно са го удряли в главата!Не закъсняхте с рекламите и Б Б,и на Цнетанов!Само,че някак не пасват мутрите до човек с доказани качества и интелигентност!Не струват!

167

Иван

преди 6 години

922 гласа и пак 82 на 18 :-)Без коментар.

166

Анонимен

преди 6 години

А кой какво прави за народа това е важно,по това ще ги оценим ама това май никой не го интересува.

165

Анонимен

преди 6 години

Залагам на старшината на ротата!

164

Анализ

преди 6 години

Баце е опасен хитрец. Истинска мутра 150 кила живо тегло и със сигурност има добри шансове да сгъне Радев във един ръкопашен двубой. Да не забравяме че Баце е бил и професионален охранител, също и пожарникар, и на всичкото отгоре има 6-ти дан карате-киокушинкай.От друга страна Радев може би е по пъргав и жилав. Ако успее да умори ББ през първите рундове може и да го нокаутира към края.

163

Анонимен

преди 6 години

Ама голяма злоба имате към Бойко бе,а каква ,,ЛЮБОВ,, към клоуна ,, президент,,мале само чакате някакво заглавие с техните имена и без да четете за какво става въпрос,почвате да пишете врели некипели сякаш сте на избори,ама че хуморески.

162

Анонимен

преди 6 години

А сега да видим кой е по.як на акъл, кой знае повече езици, кой как се е сдобил със званието генерал и т.н

161

Анонимен

преди 6 години

Следващата анкета:"На кого е по-голяма пиш.ата?" - Чакаме фото;)Най-голямото шоу в РБ ще бъде, когато започнат да си ги мерят в реално време;)