15

hm

преди 6 години

Важно е да се знае колко са безработните - защото на тях държавата (тоест ние всички) им плаща помощи и се ползват с ред привилегии. Колкото по-малко безработни толкова по-добре. Като добавиме фактът, че в България е масова практика да се работи без трудов договор и картинката става съвсем друга. Кадри няма в момента. Което от своя страна означава, че работодателите ще започнат да се състезават за едни и същи кадри, ако искат да останат работодатели. И забележете -> това не зависи от политиците

14

Анонимен

преди 6 години

Това е някакъв виц, нали????

13

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало освен пенсионери и ученици друг никой няма да остане и тогава безработицата ще е нулева.

12

Анонимен

преди 6 години

Боже, нагли изчадия!!! Пада, защото хората ги няма в България!!!!!!

11

Щирлиц

преди 6 години

Пада заедно с правителството.

10

АнониМен

преди 6 години

На тази "статистика" и лапетата от детската градина ще се смеят

9

Анонимен

преди 6 години

ха ха ха ха ха ха ха ха ха хо така не съм се смял и на най смешния виц

8

Бандит

преди 6 години

Струва ми се,че няма да има кой да работи през далечната 2019 година...

7

Лъжецов

преди 6 години

А защо управляващите не казват с колко намаляват работещите!! СТЪКМИСТИКА!!!

6

Стамат

преди 6 години

"Безработицата пада рекордно"... след като Боко внесе работниците от 3-тия, 4-тия и 5-тия свят (това с разделението на световете е западна класика) :-D

5

наблюдател

преди 6 години

Тези абсолютни числа нямат никакъв смисъл сами по себе си, тъй като населението намалява драстично. Данните имат смисъл ако са в % от населението. При 5 млн население през 2050 г безработицата трябва да е около 125 000 в това съотношение, но това не значи, че реално ще е намаляла като % от населението.

4

Анонимен

преди 6 години

Брей, брей, страшна работа. Тези отчитат нулева безработица, гламав ушев отчита спад на престъпленията, въпреки че е разкрил 33 битови кражби, от 40 хиляди. Отчита и спад в броя загинали в катастрофи и какви ли още не фантасмагории. Други пък отчитат, че жилищата се купуват като топъл хляб. Направо е като в Алиса в страната на чудесата.

3

Анонимен

преди 6 години

Явно само на правителството или на обслужващите медии не им е ясно как точно стоят нещата. И после точно те дават на други определението популисти.Има много хора, които по никакъв начин не желаят да бъдат в статистиките на държавата и те отдавна са разбрали, че за тях тя не съществува. Много и от обикновените хора избягват да използват институциите, защото те по никакъв начин не им помагат, а ако решат да си потърсят правата се оказват виновни затова, че са си имали нещо общо с тях.

2

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета. Това просто означава, че в бюрата по труда ще има 179000 под мярка за неотклонение "подписка".

1

нов виц

преди 6 години

ХАХХАХАХАХАХХХХАХХААААААААААААААА......................