248

273

преди 6 години

Бойко и Цецо са заети да управляват държавата, лоста в казармата е за Радев, че много свободно време има, хахахахаахахахах

247

ГЕРБ отвръща.....

преди 6 години

Още утре очаквам бат Бойко да се покатери на някой лост и да покаже какво може!А до него Цецоу-у,ще прави челни стойки , а веско потния ще им пее Шушана!

246

271

преди 6 години

Така, така, президента да е лостаджия, да вдига 200 от лежанка, какъв мъж, алелебоже, да мята гюле на 20 метра, да му шляпат шамари руски попове и да мълчи като риба, щото няма собствено мнение! Ей тва е президент!

245

Анонимен

преди 6 години

Лошо ли е Върховният главнокомандващ на БА/ то каква ли армия е друг въпрос / да може да прави това,което по устав и закон се изисква от подчинените му? Лично аз не искам лоени топки,да се правят на футболисти,каратисти,тенесисти и министри,а рахитични комсомолци,да се хилат като луди,кога си видят онази работа и да се мислят велики Президенти-пълководци!

244

Patriot

преди 6 години

Iskam da vidya Kaarakachanov na lost.

243

Анонимен

преди 6 години

Имитира изпълненията на товарищ Путин.Оня ходи за риба полугол, язди кон.*** го имитира - и тя се появи на кон :)БСП - руски имитиращи...

242

Анонимен

преди 6 години

Само ги вижте - Радев - физкултурник с връх на кариерата коремно в казарма! Нинова, г-жа Лъжа - приватизатор за 2 лева! Йотова - известна с плонжове по летища! Йончева - зарязана от Станишко и фотаджийка на огради! Христов Петков - червеногвардеец, изповядващ рашизъм!

241

Анонимен

преди 6 години

Да вземе Каракачанов да се качи на лоста, да направи няколко набирания.

240

Анонимен

преди 6 години

До Прецакан?Стана ми любопитно какво работиш в момента ,навремето си учил но сега не ти се налага да учиш нищо повече, не работиш физическа работа защото и на времето и сега не ти е силата това, явно си някакъв нединамичен специалист без ръководни функции но не ти се налага да учиш нищо ново,да ти кажа трудна задача е твоята професия.

239

Анонимен

преди 6 години

Радев още 3.5 години ли ще се врътка по лостове? Я да си направи една ваканцийка, че много му се насъбра напоследък

238

Анонимен

преди 6 години

Докато вие обикновените хорица давахте по 5 лв за урок за изпити - надницата на майка ви и баща ви през 1984-та година, синчето на РУМНО ченгето Иво Петков мажеше *** в Белгия, пратен от Партията на ваши разноски

237

към днеЗ

преди 6 години

Симпатяга! Най-добрия президент, който сме имали!

236

Анонимен

преди 6 години

Слаб ПР . Работата на президента е да търси възможности за България с богати и стабилни страни. Да развива отношенията ни с тях. Но понеже е в изолация от запада , понеже се припозна като червен...Сега му остава да се прави на дете . Баналноо и скучно.

235

Прецакан?

преди 6 години

Жалко, че навремето учих, а не станах физкултурник! Сега щях да съм в управлението...

234

Факт

преди 6 години

Докато *** се врътка на лостове в казарми, Бойко управлява държавата!

233

Анонимен

преди 6 години

Има нещо гнило в Иво Христов Петков! Защо не се титулува като нормалните хора на име и фамилия - Иво Петков, а се пише Иво Христов? Заради баща си Христо Христов, ченге от РУМНО? Колко много му е задължен за червенофашистките идеи или?

232

Анонимен

преди 6 години

Дали Радев има жена вкъщи и се забавлява вечер с нещо женско? Аз лично се съмнявам в Деса и какво има под полата

231

Хе хе!

преди 6 години

Докато Радев показва умения на лоста пред другите фуражки, Борисов показа "мускули" в главата из цяла Европа и контактува на най-високите възможни равнища. Най-важното е ,че го приемат за един от тях. Виж,Радев може да го приемат в някоя казарма да им покаже "коремно".

230

РУМНО

преди 6 години

Какъв началник на кабинет може да е Христов, като тоя не е ходил казарма??! Покрит от баяа си Христо ченге в РУМНО!

229

Анонимен

преди 6 години

Радев палячото на рашките и суфльорчето Христов проводник на рашизма