294

Истината!

преди 6 години

До БОЯРАШНИКбг - клоака!

293

Заповед 1943

преди 6 години

При преследване на партизанските отряди, когато следва да се унищожат заловените нелегални, да се постъпва така, че да не предизвиква възмущението и озлоблението на населението. Поради същите причини да не се палят къщите на партизаните и ятаците и да не се излагат на публични места главите или труповете на убитите.Да не се допуска унищожаването на нелегални в присъствието на жени и деца от местното население. По-добре е труповете на убитите да се изгарят, а не да се заравят плитко, така че впоследствие да бъдат изравяни от кучетата или от близките на убитите, които да им устройват религиоз

292

Анонимен

преди 6 години

Тук има много коментари лично и партийно отмъстителни , неточни от исторически гледна точка. Господа вижте картата на Русия от 1878 г. до къде се простира руската империя . Да наистина и имало руски войни от сегашните държави Финландия, Литва , Полша , Румъния , Украйна, но от териториите които тогава са влизали в руската империя.

291

хахаахаххааа.....

преди 6 години

До Анонимен 310на колко години си?

290

Анонимен

преди 6 години

Като е прав, да дойде и да повтори пак думите си. Може този път Радев да му благодари за ценните съвети.

289

Рукавишников

преди 6 години

Тези рубашки имат ли някой на висок пост, който да не е от КГБ или военен? Ега ти милитаристичната държава. То не е чудно, като знаем, че само войни и оръжия са им в главите.

288

Анонимен

преди 6 години

На кумицата дядото оживял по чудо по време на сталинските репресии. Хванали го, че пуши на трамвайната спирка вносни цигари, китайска контрабанда. Лично Берия искал да го застреля но не могъл. Лекарят го преглежда преди разстрела и открива, че дядо ми има хроничен хепатит. А за болни от хепатит, разстрелът е абсолютно вреден. Така и се спасил дядото на кумицата. Повече обаче не пушеше китайски цигари, а си свиваше от вестник "Правда". Дори бе предложен за награда, но дойде революцията банановат

287

до 306 комуниста

преди 6 години

Всичко казано от вас- комунистите е или лъжа или лъжлив братвеж, разбрали комунистически невеж "българофил"!!!

286

someone

преди 6 години

Просто, точно и ясно казано.Злобарите мразещи всичко руско винаги ще търсят поводи, скандали, ще пренаписват история само и само да се изтрие Русия.Българите като им кажеш истината и пищят като заколени, вместо да седнат и да помислят,затова и повтаряме едни и същи грешки, елита ни от собствен интерес слугува на Запада и говори лъжи.

285

Анонимен

преди 6 години

В ЕС са подписали някаква резолюция,която включва и преследването на православието и православните,без знанието на държавите изповядващи Православие.И без знанието на самите православни християни.Искаме да знаем кой е инициатора и откога вярата се преследва?През комунизма по същия начин взривяваха църкви в СССР и се преследваше православието.Преследаваха се неофициално и католици през последните 2-3 години.Ние стъпка по стъпка вървим към фашизъм или комунизъм или Хитлеризъм или Бог знае какво.

284

До прозрение

преди 6 години

Разбира се, че е координирана атака. Току така да ликвидираш 2 000 000 българи не става без организация. Много пот хвърлиха славните птомци на патриота Киряк Стефчов, поп Кръстю и други славни пейтриъти.

283

Василев

преди 6 години

Хитлер и Сталин са финансирани от световния еврейски капитал , а идеологията на комунизма и фашизма са одобрени от Синедриона!!!Да селяни прости, истината е жестока!!!Холокоста си е чиста еврейска идеология!!!Много ми е чудно, тука разни папагали говорят за Хитлер и фашизма, а защо не казват, че в Швейцария-страна на банките не е стъпвал немски войник????А хилядите влакови композиции коловози с руски ресурси са пътували към нацистка Германия дори, когато СССР е нападнат от Германия!Ричи!ЦРУ

282

до 305 фашиста

преди 6 години

КОЕ Е БРАТВЕЖ БЕ ФАШИСТ БЪЛГАРОФОБ ЧЕ ДЯДОТИ Е УБИВАЛ ЖЕНИ И ДЕЦА ЛИ БЕ ?ШЕСТЕ ЯСТРЕБИНЧЕТА МИТКО ПАЛАУЗОВ КОЙ ГИ УБИ И ТОВА Е ЕДИН МАЛЪК ПРИМЕР ЗА ДЕЦА ГЕРОИ УБИТИ ОТ ЖАНДАРМЕРИЯТА ИМА ИСТОРИЧЕСКИ СНИМКИ И ФАКТИ ЗА ВЕЛА ПЕЕВА НИКОЛА ВАПЦАРОВ КОЙ ГО УБИ БЕ БЪЛГАРОФОБ?ДЕМОКРАТ СЕГА ПАК ИМАТЕ ЖАНДАРМЕРИЯ И ОКРЪГА СТАНА ОБЛАСТ ОКОЛИЯ ОКОЛИЙСКИ НАЧАЛНИКО!!ВЪРНАХТЕ ФАШИСТКИТЕ ТЕРМИНИ ГОСПОДИН Е ИМЕ ДРУГАРЮ ФАШИСТ!

281

прозрение

преди 6 години

Валери Симеонов май е прав.Става въпрос за координирана атака от Русия и Турция.Първо,Кирчо,преди да отфърчи,после душевният Ердоган.Нещо понамирисва на координация.Какво ще кажете,драги русофили?!

280

Анонимен

преди 6 години

До 307Ако не бяха съветските самолети,щяха да са американските,,а защо не и българските.

279

Анонимен

преди 6 години

САМО ДА КАЖЕМ, ЧЕ АКО НЕ БЯХА СЪВЕТСКИТЕ САМОЛЕТИ РАДЕВ НЯМАШЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ.

278

Позив БРП-к 1941

преди 6 години

Българи, Никога нашата страна не е била изправена така близко към катастрофата както сега! Вярно на своята предателска, противонародна политика, правителството, след като ни заложи стопански, военно и политически на страната на Германия, готви окончателното разоряване на нашата Родина.То ограбва по най-разбойнически начин стопанските и икономическите блага на българския народ за да ги дава на Германия, а българския народ обрича на мизерия и глад.Правителството на народните изменници задушава всяка проява, всяка свободна мисъл и слово, отне всички граждански и политически права и свободи,

277

Репресиран

преди 6 години

Чичо ми е бил репресиран доста жестоко. Работил е в лагерите ГУЛАГ. На вишката, където дужал силен и студен вятър. Една вечер застрелял двама предатели, врагове на народа. И му дали отпуск само за един застрелян!

276

Анонимен

преди 6 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ КИРИЛ Е ПРАВ.

275

Говорител с лиценз

преди 6 години

Дядо ми е бил много интелигентен, работлив и честен човек. Известен бе по цяла Европа. Но не се харесал на Сталин. Като следствие бил подложен на такъв тормоз, че един ден преди празника на труда 1 май, се застрелял заедно с баба ми, като преди това взел отрова и накарал приятелите му да изгорят телата им. Мнозина не вярваха на тази ужасна история, но това е чиста истина.Дядо ми се казваше Хитлер, може да проверите по интернет.