334

Анонимен

преди 6 години

Това българското наистина е Историческа шизофрения.Напълно съм съгласен с Решетников.Преставам да се сърдя на Турция за каквото и да било.Вината е в ливанците,кюрдите,арабите,гърците,арменците,занзибарците и всички държави пръкнали се след разпада на Турската Империя!А пък в българската армия през войните е имало страшно много власи,евреи,арменци,македонци,турци,***.Е и?Във Хитлеровата-унгарци,чехи,финландци,румънци,италиянци,датчани,украинци,австрийци

333

Анонимен

преди 6 години

Нашите възрожденци са ни завещали:НА ВСЕКИ МУ УВАЖЕНИЕ, ПРЕД НИКОГО НА КОЛЕНЕ !Бог да пази България от Рускотурската империя ! Амин !

332

Анонимен

преди 6 години

Русия носи пълна отговорност за всичко извършено от Руската Империя-и добро и лошо.Тя е правоприемник на Руската Империя.Същото важи за Англия и Английската Империя,Турция и Турската и т.н.И това е съвсем нормално.Всички паднали войници до един са РУСКИ ГРАЖДАНИ!Кое не е ясно?Не може да се изказват благодарности на други държави-умишлено се прави!Полския посланник чете приветствие по БНТ-не руския!?Каква Литва,каква Полша,каква Финландия,каква Украйна?Такива държави тогава няма!Всички са руски

331

Анонимен

преди 6 години

Нашите възрожденци са ни завещалиДА НЕТЪРПИМ НИКОЙ ДА ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ ! АМИН !Бог да пази България от Рускотурската империя !

330

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно прав е Решетников.И моля соро-соидите да използват аргументи,защото омраза-та не е аргумент,а се искат и някакви исторически познания!

329

Анонимен

преди 6 години

Безсмислено е. Окза се поредната добре режисирана КГБейска разработка с една единствен цел атакуване на най-слабото звено на правителството, а именно коалиционния партньор Патриотите и задействане на внедрения си крепостник който много рязко се изяви. Целта е да се породи парламенрарна криза, а след нови избори и да се задълбочи във всякакви посоки. Това е сценария. Самите руснаци си го пишат това в нета и е налично в момента. И натиска ще продължи, ясно е. Е голям сеир ще е.

328

РусНаци Шовинисти

преди 6 години

Поредната наглост и оплюване на страната ни,антибългарската Гьобелсова пропаганда в Путлерова Наци-Русия намалява процента на русофилите особено тези,които не са мазохисти

327

Анонимен

преди 6 години

До 352 анонименЕй боклучак со сои ден , много си отваряш устата та може да ти се стъжни.....

326

анонимен

преди 6 години

Едно време колеха поповете и монахините , взривяваха църквите , а сега мнго набожни станаха рашките !!

325

Анонимен

преди 6 години

Тоя руски тарикат решетников трябва да се включи в черният списък и да не му се дава повече виза за БГ и ЕС. Същото се отнася и за оня дърт милиционер-мафиот където се е декизирал като поп.

324

Анонимен

преди 6 години

Патриархът е прав и истинските български патриоти са с него! Слава на Русия!

323

Анонимен

преди 6 години

Темата за нас е затворена,ясни сте ни.Освободете ни от присъствието си,ако нещо не ви харесва,драги руснаци.

322

Не дължим

преди 6 години

Нищо на днешните Рушки дерма населяващи северната *** Накратко днешна България не дължи нищо на днешна рассияАре чибаПошли ***

321

Чист Българин

преди 6 години

Искам да се изпразня в устичката на Решетников и да го гледам как гълта мъжкото мляко... кефи ме пича

320

ЕДНА ИДЕЯ:

преди 6 години

ПАМЕТНИКА ЗА ЗАГИНАЛИТЕ РУМЪНЦИ ---ЩЕ БЪДЕ , КАТО НОЖ В *** НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ ИМПЕРСКИ МЕРАЦИ , КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!ДА ОТПОЧНЕМ ПОДПИСКА И СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА??!!

319

Полоний 210

преди 6 години

Заради вашия Сталин България още не може да стъпи на крака, заради цялата ви *** болшевишка идеология не можем още да се изчистим от змийcкaтa хватка на вашите агенти и доносници. Вкопчили сте се в тая България като изгладнели xиeни, ръфате месата ни и виете по нас. Усещате, че вече се изплъзваме от задушаващата ви мечешка прегръдка и плюeтe отрова. България не ви иска! Новото поколение не ви желае, вие сте му чужди! Оставете ни на мира, махайте се, иначе ако няма мира, ще има секира!

318

АЗ ПЪК ВИКАМ:

преди 6 години

ДА ИЗДИГНЕМЕ ЕДИН ГОЛЕМ ПАМЕТНИК НА МАМАЛИГАТА /РУМЪНИЯ/ , ЩОТО СА ДАЛИ ЦЕЛИ 50-ХИЛ.ЩИКА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ТАЗИ ВОЙНА-- 1/3-ОТ РУСКАТА АРМИЯ ОТ 200-ХИЛ.ЧОВЕКА!И НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО ЗА КАКВО СА ТЕЗИ ПАМЕТНИЦИ НА СЪВЕЦКАТА АРМИЯ --КАТО НИЩО НЕ СА ЗАГУБИЛИ У БЪЛГАРИЯ... ..А САМО , УМРЕЛИ ОТ ПЛЮСКАНЕ , ДИЗИНТЕРИЯ И ПИЕНЕ НА БРЪСНАРСКИ ОДЕКОЛОН!!!!!!!

317

СатаНАТО

преди 6 години

Много може да се спори за заслугите на различни хора към нашето освобождение, но едно е СИГУРНО.Нито Решетников, нито Гундяев, нито Кап.утин, нито който и да било жив сегашен руски фашист НЯМАТ ТАКИВА ЗАСЛУГИ.Нито пък сегашното рузко-фашиско племе.

316

Поредния

преди 6 години

И тоз ли съсел ша ни саветва? Нали уж не били съвети а руснаци?!? Ква стана тя пак? Анан от фитоци бе!

315

Смокинг

преди 6 години

Не преписвайте руските заслуги на други държави ясно ли ви е?