146

Анонимен

преди 6 години

144 и не отричам турското робство и освобождението просто нямам намерение да се ду пя на сибирски алкохолици. На туризъм са добре дошли

145

Пабло Ескобар

преди 6 години

144 Става ли ти като говориш за Русия и наричаш другите сорошоиди и кравари ?Защото ако да, те разбирам....; ))

144

Ааааааа!

преди 6 години

ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА И ЛОГИКАТА Е СЛЛЕДНАТА СКРИПАЛ Е ПРЕДАТЕЛ И РУСКОТО ПОСЛАНИЕ Е СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ КАТО СКРИПАЛ ЛИТВИНЕНКО ГЕРГИ МАРКОВ, ВСИЧКИТЕ БИЛИ БЛИЗО ДО ВЛАСТА НО Я ПРЕДАЛИ! !!!!!ПАТРИАРХ КИРИЛ ДОИДЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАЯВИ НА ВСИЧКИ РУСНАЦИ БЪЛГАРИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ И ЗАСЛУЖАВАТ. ............!!!!!!

143

Анонимен

преди 6 години

До 141 Неграмотен си и то много....

142

Анонимен

преди 6 години

144 е да за жалост още има откачалки. Но и атака има 3%. Дженифър е баща ти даже съм бивш русофил.

141

Анонимен

преди 6 години

138 и какво ще дрънкате са султани и пропаганди ще дрънкате и ще си останете само с дрънкане. Както ти казах тук е евро-атлантическа територия и руските набези стават все по-големи и смешни. Взимайте си гадния поп и в Сибир ще държи сметка той на гости в чужд дом. Ние си имаме наша църква и не сме роби на вашата. Предлагам да не бъде канен повече да няма такива скандали.

140

Анонимен

преди 6 години

141-дувай супата,*** прокажен.На трети март площадите бяха пълни с хора,носещи български и руски знмена.Европейски и краварски флагове не видях.Пъкленият ви сорошки план за изопачаване на историята и истината за турското робство и освобождението ни се провали с гръм и трясък.Хайде баста.

139

Анонимен

преди 6 години

Не се плашете Бойко е зад вас!

138

Анонимен

преди 6 години

138 баце евтините руски пропаганди за страшната турция и братушката освободител не минават вече. Тук е евроатлантическа територия маймонджолъците в беден и про ст Сибир.

137

Психодиспансер

преди 6 години

Минаха близо 10 дни и едва днес имаме официална реакция от президента и вицепрезидента. Явно е чакано разрешение от някого. Гледах видеото, на него г-н президент изглеждахте като неподготвен ученик. Днес имате вече разрешение да постъпите като мъж. Но малко късничко, за да е достойно.

136

Анонимен

преди 6 години

135 да си го взима Радев в Русия. Радев е президент само защото Плевнелиев беше женски полов орган и народа гласува наказателно.

135

Анонимен

преди 6 години

Оставете патриарха.Кажете нещо за речта на Ердоган.Това е истинския скндал.Султанът си прибира Кърджали,а властта ни чула,ни видяла.Представям си ако Путин бе напрвил подобно изказване,каква истерия щеше да настане по"независимите"български медии.

134

валери

преди 6 години

Когато пристигна , още на летището Патриарха подчерта , че са ни БЛАГОДАРНИ за азбуката и писмеността , създадени от братята българи , нещо , което не признаваха до сега , а ние каква им отвърнахме !!!

133

Анонимен

преди 6 години

Май рашите още не могат да свикнат че вече не ги е бава за нищо българина, а стълбите не загряват че им е отредено да са последна дупка на кавала. Нищо ще се научите.

132

Зозо

преди 6 години

Сетила се Мара да се побара! Десет дена сливи ли имаше в устата?Пълен резил - импийчмънт сега!

131

Анонимен

преди 6 години

Ужасно тъпо ......... ограбиха ни държавата а ние се караме за някакъв си поп.

130

Анонимен

преди 6 години

На Боко му трябваше такава новина, за да накара яко всичките си *** по медии и сайтове да плюват яко, че да може да си прокара покупката на ЧЕЗ, комвенцията и какво ли не.Преди година така изтегли 11 милиарда, докато троловете плюеха Пеевски.

129

Анонимен

преди 6 години

Безпристрастно

128

Народе????

преди 6 години

Това ли Ви е проблемът, руския патриарх? Ама Вие сериозно българи, а?Народе, проблемът ви е какво е казал Кирил?Патриарх Кирил не купува ЧЕЗ, не влиза в къщите ви с отверки и ножове.Не продава държавни активи. Не ви увеличава ток, вода, парно.Патриархът е изказал личното си мнение, рекламиращите "демокрацията" май ще ни забранят и да сме огорчени, да имаме мнение!Ще ни забраните и да дишаме, ако нямаме разрешение от Господарите ви?Президентът да не изпада в обяснителен режим, няма за какво

127

Румен до 121

преди 6 години

Много малоумно твърдение и предложение, пич.Освен това не разбирам защо продължават да ни занимават с емоциите на Патриарха, а не се заемат с обективните претенции на Ердоган.