59

Анонимен

преди 6 години

Милошевич е погребан в двора на собствената си къща,в Пожаревац,като домашен любимец,или още по-лошо,като еретик,в разрез със всички правила на православието и сигурноста на останалите хора,живеещи там.Комунистите от сръбската социалистическа партия ,навестяват гроба му,от време на време ,за да помечтаят,колко голяма би била сега Сърбия и колко големи щели да са заплатите и пенсиите им.Забравяйки,че тъкмо той е виновен за стотицихилядите избити и прокудени хора от б.Югославия.

58

Антрополог до 60

преди 6 години

По-просто племе от сръбското няма...Големи националисти, а останаха една шепа народ на територия колкото Варненска и Бургаска области!Във Войводина е обида да си сърбин...

57

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Това с "посещението" е за някакво момче от Кнежа,а не за мене,казва че полицаите са търсили някакви "гадове",между другото не знаех,че Цветанов има фирми кои са тези фирми ако не е тайна с какво се занимават!? )))

56

Анонимен

преди 6 години

Сменям си бг гражданството със сръбско аз,e6aл съм ви майката бълxapcка от тук до кaвказ!Тaтаpи *** сте си вие от край време,може би на света сте най-пpocтото племе!Как можах да се родя в тази мyxльoвcка държава,грешката на природата аз ще поправя и ще пожъна cлaвa!

55

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са ***, но Милошевич беше мъжкар и бранеше сръбските интереси!Нормално е да му правят паметници, той си беше патриот и не се продаде!

54

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОСърбия блокира пътя географски на българския износ към Европа след 1878 г., след 1920 г., след 1944 г. и след 1990 г. България няма изход и остава само съюз със СССР.

53

Анонимен

преди 6 години

4 войни на Сърбия срещу България и винаги са срещу България и се бият на страната на Турция, Гърция и Румъния срещу България. Хиляди жертви на българи убити от сърбите.

52

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

До Господин ПрезидентПич, не обвинявайте за всичко Цветанов и Борисов !Те едва ли имат представа за какво говориш. Напротив ! Най-вероятно някой местен натегач на ГЕРБ ти е организирал "посещението".Ще ти дам един *** пример:С фирма на Цветан Цветанов работя вече почти 1 година много добре, въпреки политическите ми критики към ГЕРБ.В същото време на местно ниво съм подложен на подобен натиск от НАП, Общината и други подобни институции заради политическите си убеждения.

51

бала долари

преди 6 години

До СатаНАТОКирчо-патриарсчето,изчадие на Ада,каза че НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СЪЗДАЛИ РУСИЯ!Та,конско копито такова би ли обяснил по джендърски как един родител би се отрекъл от детето си?

50

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Слобо е герой за сърбите или поне за по-голяма част от тях.Слобо е защитник на сърбите !Войната в бивша Югославия не я предизвика Милошевич, а я предизвикаха американците.Целта беше разпадането на бивша Югославия и създаването на изкуствената мюсюлманска държава Косово в сърцето на християнска Европа. Постигнаха го, защото по това време Русия беше слаба и се занимаваше със собственото си оцеляване.Факт е, че единствените варвари бомбардирали Европа в най-ново време са именно американците.

49

Господин Президент

преди 6 години

Борисов и Цветанов пращат полицаи да тормозят хора които критикуват режима "ГЕРБ" обискират домове на обикновени граждани!предаде Афера

48

сминдух енд чесън

преди 6 години

Със сигурност и у нас има доста почитатели носещи си снимката му в празните си портмонета.

47

Анонимен

преди 6 години

До Поручик РжевскиНашите възстания имат една определена цел и тя е постигната - Цариградската конференция и впоследствие Освобождението, защото за разлика от Милошевич, Левски е бил далновиден политик. Левски е знаел, че много българи ще умрат, но няма да е напразно. Какво предизвика Милошешич? Общо взето много смърт и разцепване на Югославия. Всъщност Югославия щеше да бъде разцепена със или без Милошевич, но заради него това се случи на голяма цена, която сърбите още дълго ще плащат...

46

оправяча

преди 6 години

благодарение на САЩ стана касапница и стотици хиляди пострадаха! Прът в г з на демокрацията и нейните мръсни изчадия!!Да оправим демокрацията по евроатлантично, отзад, като истински ***!

45

СатаНАТО

преди 6 години

Сърбите сами си свалиха Милошевич и го предадоха на Международния трибунал.

44

Анонимен

преди 6 години

За да си истински патриот, трябва да обичаш на първо място собствения си народ! Не може да се пишеш патриот, а да си чуждопоклонник. Всъщност в България може. Най-големите чуждопоклонници си мислят и се пишат за най-големите патриоти - русофили, сърбофили, американофили и всякакви други "ренегати". Горките, дори не знаят какво означава самата дума патриотизъм, а се пишат патриоти. Думата патриот трябва да е "резерве" за тези, които обичат България и българите, а не руснаците, американците и др.

43

СатаНАТО

преди 6 години

В Сърбия има много по-малко русофили, отколкото в България, само това мога да ви кажа. Просто имахме лошия късмет да сме по-близо до лапите на мечката. Унищожиха българското национално чувство, а и ни набутаха със стотина хиляди полуруски мелеза от снахите рускини.

42

Поручик Ржевски

преди 6 години

Погледнато чисто рационално и въстанията срещу турците в България са безсмислени.Но все пак не са.Те показват, че ние не сме турци, показват проблема, правят проблема видим.А проблема който е трябвало да покажем през робството е бил един - НИЕ НЕ СМЕ ТУРЦИ И НЕ - НЕ СМЕ СТАНАЛИ ТУРЦИ.Въпреки, че 10% от българите са сложили фесовете за да успеят в живота.Така че съпротивата не е излишна - тя ясно показва че има агресия.

41

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно ако и в България някой "далновиден" политик се беше "запънал" на западняците и беше предизвикал война, в която на някой брат му, на друг баща му, а на трети сестра бяха умрели, дали потърпевшите (не)българи русофили и сърбофили щяха да възхвалява така въпросния политик? Сигурно щяха да пишат - да, брат ми умря заради недалновидността на политика Иван Иванов, но аз съм горд, че И.И. се изправи срещу Запада, въпреки че от България остана само Софийска област...

40

Поручик Ржевски

преди 6 години

Предполагам, че по-малко от 10% от сърбите не харесват Слободан.Но евроатлантическите медии разбира се ни поднасят точно гледната точка на тези 10%.Най-вероятно това са хора към някое НПО, живеещи в центъра на Белград.Същите атлантици дето си ги имаме в БГ.Те не забелязват голямата война, която запада води с нас.Война, която ни пръсна всичките славянски държави на малки безгласни и бедни дупки.Но все тая, сега и запада поема по този път.