222

Мето

преди 6 години

Корупция има в бедните държави. Ако германците дадат 10 млрд. евро ще премахнем корупцията наполовина. За още 10 млрд. ще премахнем и другата половина.

221

Анонимен

преди 6 години

Когато Борисов 2007-*** взе властта, София беше едно заспало балканско село. Сега, 11-найсет години след това, при мъдрото ръководство на държавата от Борисоф, София Е ЕДИН КЕН,ЕФ ! СЕЛСКИ, СМРАДЛИФФ КЕНЕ.Ф !

220

Анонимен

преди 6 години

България и София не искат еврото.Искат го балканските брюкселски пудели като Горанов.

219

Анонимен

преди 6 години

Е най после някой се е сетил,че София е село,ами да, София не е България, София та София омръзна ни само за нея да се мисли другите не сме хора,не сме българи,аман.

218

Сашо

преди 6 години

Германците не можеха да говорят, когато ние имахме Кирил и Методий. Германците накъдето са тръгнали, ние от там се връщаме. А Берлин скоро ще стане най-голямото турско село и на Бранденбургската врата ще сложат две минарета!

217

Анонимен

преди 6 години

Проблем номер едно е корупцията.Баба от село,която няма нищо,дори пенсия-взима ракийка от комшийката и винце от роднина и комшийчето дето работи в града я откарва на лекар.На ти докторе ракийка, на ти и винце.А представяте ли си каква би била корупцията ако тази жена взимаме пенсия,ами ако отнесем нещата по-нататък,ако я отнесем по-нагоре по стълбицата

216

Анонимен

преди 6 години

София е най-корумпираното село в целия ЕС!

215

Анонимен

преди 6 години

Тя София и сега си е село, щото е пълна със селяни.

214

чифутско вестниче

преди 6 години

С 2 думи никой не иска Чuфутски *** протекторат на Бахур Бахар да влиза в Европа.Ами дайте тогава да влезнем в Африка например.Там стандарта е 8 пъти по виск в Конго.

213

Кристиан БГ ЦАР

преди 6 години

София е заспал ? София е село ? Приятелю, докато ти си ял елени в горите,некъпан,в София е имало цивилизация повече от 1700 години ! Само Атина и Рим ги е имало когато София е съществувала! Някакви варяги ,полу готи ще се обаждат за това какви сме ние ? Голям профан е тоя селчо,българите са стаааар род,на тази земя сме битували преди тия смешни бираджии да се появят! Няма Русия,няма Османски империи,Няма Свещената Римска Империя,няма Америки..., отпреди вас сме Брюкселски зелки,необразовани!

212

Щ.Младши

преди 6 години

Столицата на народа,който основа повечето германски градове бил заспало село??!! Тия са прекалили с бирата нощеска!

211

Пловдив Майнаа

преди 6 години

Казаха ли ви го бе шопи ?!

210

П.Петров

преди 6 години

Под "ниският плосък данък" , аз разбирам, че иде реч за данък общ доход, който касае физическите лица, а не истинските инвеститори, които се интересуват от корпоративния данък.ЛИПСВА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНОСТ, ТОВА Е СРЕДА ЗА БАНДИТИ, А НЕ ЗА ИНВЕСТИТОРИ, ЗАТОВА ИНВЕСТИЦИИТЕ СА МАЛКО И НЯМА ДА НИ ПУСНАТ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА!ДОКАТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРСКАТА ЧЕРВЕНА МУТРО_ОЛИГАРХИЯ БКП_ДС=ГЕРБ+БКП+ДПС ТАКА ЩЕ Е!

209

123

преди 6 години

Тука са прави, не ни трябва еврото. Икономиката ни не би могла да го понесе просто.

208

ЧЕПаев

преди 6 години

Иванова, написаното от вас, се отнася за не немците. Да накараш немец да говоги английски е трудничко, освен ако той няма полза от това. Тогава проговарят англ. много бързо.

207

Пешо

преди 6 години

Ситуацията в България се нарича "болен здрав носи". Аман от имитация на реформи 25 години.

206

Анонимен

преди 6 години

Нямам претенции за еврото, но от високомерни Шваби ми се повдига. Видиш ли Германец и на некролог да е наплюй го.

205

хи-хи

преди 6 години

До Така еНе народа а русофилите не искат еврото.Ако въведем EURO ще загубят част от в.иянието в БГ

204

Анонимен

преди 6 години

Следващия път да хванат влака "София-Варна" през Северна Бг и да не гледат само боядисаните гари, а да гледат селата, градовете и ХОРАТА- бедно облечени, с измъчени лица, без зъби. А ако поговорят с тия хора, съвсем ще се откажат да ни дадат еврото.Макроикономически Бг може и да е добре, ама микроикономически дали е добре?!Докога ще се преструваме, че всичко е цветя и рози?

203

Анонимен

преди 6 години

София бе заспало балканско село, управлявано от пастира на патки от Правец със съдействието на 2000 обирджии на мандри убийци на московска служба.