37

АМАН от тteroristi

преди 6 години

МВР да докладва кой печели милиони от производството на НЕЗАКОННИ холограмни оръжия за масово поразяване на цели каквито са продавaните с полицейски рекет нагло престъпни тежко вредни хологрaми maskirani kato - "бандероли"- "винетки"-стикери за застраховки/хологрaмно оръжие увреждащо климата тип"ARmagedon 2000 - 2020 ,стикери за тех прегледи../обсебват обемно проникващо водачите ,подържат тип "Анти сирииски масови убиици "

36

АМАН от МВР teror

преди 6 години

ПРеди години със заповед принудихме МВР да махне нагло престъпните ЗАбранени от ЗАКОНА и Конституцията холограми на предни стъкла на МВР Автомобили..БЯха увредили тежко всички служители..НАпомняме, че лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието на водачите зомбиращи стикери Е ЗАБРАНЕНО>>Новите 2017 - 2018 година стикери се ползват за развъждане на *** в телата на жертвите.При жените и в полови органи..

35

AMAN Oт МВР teror

преди 6 години

АЛо това е нагло терористична техника причиняваща трайни увреждания на природата въздушния океан климата и милиони автомобили ,пътници и водачи..Открихме начин за частичнолекуване на трайно увредени водачи на МПС и техните семейства от нагло престъпни холограмни оръжия продавани с полицейски рекет .Новите холограмни стикери з а тех прегледи са увредили около 4 900 000 хиляди БЪлгари трайно нелечимо. Уврежданията са видими снимани са ..Вижда се обсебване на водачите с цел нарушения на закона .

34

Товарищ Путин

преди 6 години

А новата ракета "Кинжал" имате ли я?

33

Анонимен

преди 6 години

КАТ да не се радват толкова, защото тези лазерни радари се заслепяват с лека поправка на лазерено фенерче или ключодържател и суперкамерите им стават безполезни.

32

Анонимен

преди 6 години

Хубава машина, но има един недостатък. Лазера уврежда безвъзвратно ретината. Като ви бръкне 100 пъти в окото лъча и ще отидете на очен лекар с необясними симптоми и без възможно лечение. Самия лъч на тази машина не е успореден, докато стигне до колата ви вече е 50см широк, шанса да не ви бръкне в окото е минимален.

31

Ники

преди 6 години

Само 28?!? Поне 200 и да се пуца наред!

30

Анонимен

преди 6 години

милиционер с лазер ))): то имаше и виц навремето _ С мкво ме засече бе? - Ами с Лазар)))): Научни фантастики.

29

аз-ът

преди 6 години

Пускам WAZE и перманентно съм нарушение.. да го духат с тъпите си ограничения.не може да ми слагат 50 ограничение на 4 лентов път, например ботевградско или царикрадско на излизане от София.----Ихаааа !!! Български юнак ! Крали Марко.Аз пък такива като тебе като се нацепят в крайпътното дърво та чак им влезе в предницата дори и не се обаждам . Просто подминавам. Как си?

28

Джигит

преди 6 години

...сега като си мисля, тея фуражки трябва на фитнес да ги пратят. Иначе не могат да вдигнат 40-килограмовата камера. Ако им падне на крака = трудова злополука! ХАХАХАХАХА

27

Джигит

преди 6 години

Обявил съм война на КАТ. Собственика на колата ми е от другата страна на океана и няма намерение да се връща. Да го ду-хат мишоците от КАТ! А ако това, което пише в статията е вярно, егати ретро технологията! Тежи 40!!!кг, захранва се от..батерия!!! която издържа една!!! смяна, инфрачервена камера!!! (фолиото за номера точно тази камера лъже), лазер = дори най-древните антирадари имат функция за засичане на лазер! ХАХАХАХАА

26

Ха-ха

преди 6 години

Не се хвалете с камери или с това, че сте хванали джигит. Дайте списък на наказаните, ама не само по документи, а на тези, на които наказанието е реално реализирано

25

Анонимен

преди 6 години

Трябва задължително всяка патрулка да има камера работеща 24 часа в денонощието. Вместо да стоят патрулкие по паркинзи да се спират край пътя на произволни места. Така докато се прибереш и вече нарушенията ще са ти в електронната поща заедно със сумата която имаш да плащаш. Нали искаме да сме технологична нация. Хубав момент да започнем.

24

Анонимен

преди 6 години

Те и детекторите са лазерни. Технологията не се развива според Кат. :ddd

23

хитър ганьо

преди 6 години

Мятам шепа кал на номерата и газ на БМВ то!

22

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се почне: батерията падна, нямаше обхват, лазера падна и се счупи, стреляхме в гората, беше накриво, беше нагоре, беше надолу, техниката сложна ... докато се стигне до: искаме повишение на заплатите. Накрая само милионите ги няма. Гледали сме го този филм.

21

Анонимен

преди 6 години

той един заглушител за лазери хич не е скъп междувпрочем...

20

честен частен

преди 6 години

Частно КАТ,частна охрана ...май се връщаме във вис-сикаджийските времена.Разпарчетосване и грабене...

19

Анонимен

преди 6 години

Госпожо Александрова, ЗАМЕРВАТ се котки и кучета, величините се ИЗМЕРВАТ.

18

man

преди 6 години

Пускам WAZE и перманентно съм нарушение.. да го духат с тъпите си ограничения.не може да ми слагат 50 ограничение на 4 лентов път, например ботевградско или царикрадско на излизане от София. Шофьор съм от 25 години