57

Отегчен

преди 6 години

А бяха хубави времена началота на 90те караха издухани жигули ,на мутрите с коли по 300 коня мирно седяха и бой ядоха някога,сега те спират пъчат се ,кво прайм сега ,почерпка нещо??

56

1984

преди 6 години

Що не питате управляващите какво мислят по въпроса кога в БГ джигитите и тем подобни ще бъдат изправени пред невъзможноста да не плащат глобите. Щото глоби и сега има ама колко е събираемоста а?

55

Мен

преди 6 години

Лоши пътища, купени свидетелства,стари коли...Това са най-острите проблеми. Другото е...пълнене на бюджета.Всъщност,дано да е той,че до скоро не можеше да си платиш глобата по банка.Кой знае,къде отиваха парите ни?

54

Противник

преди 6 години

Бял ден да не видят тези *** ,натикаха народа в миши дупки ,увеличиха глобите ,само камери радари то стана да караш колело вече,евала на пистовите мотори ,на тумбаците помахват за чао !

53

FF

преди 6 години

Докато се продават шофьорски книжки и ултра звук да сложите все тая

52

Koly kucia

преди 6 години

Дано да се счупи.Само ни стресират и капани.Обучете 10 полицая да стрелят със снайпер .Да застанат на всясо възвишение по един и който се движи не ок според тях и бум в десятката .няма джигит няма нарушение...а забравих няма и мангизи за хазната...

51

AD.OLF

преди 6 години

Чета, чета,чета и правя асоциация с филма ,Пътят към София,ами време е ,докато не са ни затрили като нация гробарите от Гроб!!!!!

50

Фгххййнцц

преди 6 години

Затова щапаловате номера с 3 сантиметеа КАЛ. И АКО СЛУЧАЙНО ви глобят на 3 години веднъж си плащате акта за мръсен номер 50 кинта И НЯМА ПРОБЛЕМИ ДА ВИ ВЗИМАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 200 КИНТА ЧЕ ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ 50 ВИЕ СТЕ МИНАЛИ С 72

49

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

А, "лазерните" дупки по пътищата кога ще ги оправите ?!?

48

Учен

преди 6 години

Колкото до лекотата на заглушаване, всеки с интерес по темата знае, че практически е невъзможно без сериозни нарушения на закона за далекосъобщенията и радио операторите да се създаде качествен заглушител на гигахерцовия обхват, който освен това да лъже радарите. В нета има много предложения, но всичките работят прекалено бавно и се дънят на реални тестове. Решението е едно. Забранете както в Гърция радар детекторите. На пътя ще останат само тези хитреци, които имат достатъчно качествено скрити.

47

Учен

преди 6 години

Доста избирателно се изтриват коментари по темата, ама СЕМ ще си свърши работата.Лазерен радар не може да отчита едновременно няколко ППС, освен ако няма няколко излъчвателя. От вида на внесения уред със сигурност може да се твърди, че той ще отчита само по едно. Отделно, за да се постигне измерване с лазерен радар е необходимо твърде прецизно насочване. Не случайно страните в които е разпространена употребата на подобни радари ги употребяват единствено портативно. Необходим е човешки фактор.

46

ЛАзерите са вредни

преди 6 години

ИЗпробвани от нас лазерни далекомери в Армията показаха тежки увреждания на атмосферния въздух и на облъчените жертви вкл сърни ../1982 - 1983Облъчванията от новите нагло вредни терористични камери с лазери са нелечими..

45

Шмайзера

преди 6 години

То да има вас кой да излови и затвори в лудницата! Все за джигити и глоби разправят. Защо не говорите за инфраструктура, ами плашите гаргите, с оня, дето вее! Камери са купени, за да "узаконяват" глобите, наложени най- вече на всички отрудени хора. Че то по- големи джигити от другарската и "любима" на народа клика, наречена със звучното име ГЕРБ, има ли? И полицаите все пак трябва да покрият разликата, дадена им от Тиквата за увеличение на заплатите-естествено, че с глоби

44

АМАН от престъпници

преди 6 години

поени с озверяващо зомбиращи спец препарати служители на МВР и КАТ се ползват за жесток терор срещу народа на БЪлгария..Цел Ликвидация.Турско говорящите терористи ограбват хиляди милиони чрез подставени лица в София/в нагло престъпни министерства и ведомства..Ограбените милиарди се перат през нагло корупционни обекти по оперативни програми.на практика с ограбени през София милиарди се финансират терористи в Европа и АЗИЯ>

43

стига

преди 6 години

Защо ли хората остават с впечатление ,че КАТ се е превърнало в лично феодално владение на Борисов и Цветанов чрез подчинените си с единствената цел да източват държавата и да изнудват шофьорите!

42

ПОлзват наркотици

преди 6 години

След зомбиране и обсебване с новата нагло терористична НЕЗАКОННА техника инсталирана от нагло корумпирани престъпници с ограбени хиляди милиони евра от народа всички водачи са тежко трайно нелечимо повредени.повредени са и пътниците купето..Искаме арести и затвор за виновните длъжностни лица..Масовите убиици позлва наркотици и обемно проникващо обсебване за да прокарват все по нагло престъпни НЕзаконни наредби през парламента .ВИжте обсебения с наркотици Алекси Стратиев от МВР КАТ>/

41

джигит

преди 6 години

Бас държа, че ВСИЧКИТЕ политкомисари с лазери превишават скоростите като всичките нас, но се правят на по хрисими от папата!

40

АМАН от МВР teror

преди 6 години

турско говоращите терористи готвещи кървави погроми в Турция,Фрранция,германия САЩ и..са обемно проникващо обсебени от жестоки врагове през черни *** микрочипове и нано скенери.. ПОлзват нагло престъпна техника инсталирана от МВР в лични и служебни документи и на талони на автомобили..следят милиони цели едновременно поименно.тренират обстановки вкл с масови убииства чрез дирижирани пътни катастрофи вкл врязвания в тълпите../вижте париж,лондон..

39

Миро А.

преди 6 години

***...лазерни лъчи,софтуер,флашки-то все едно по пътищата се управляват бегачки като "Хилядолетния сокол". Все пак ще се изнамери метод за прецакването на тези камери. А след някоя и друга година няма да се учудя,ако и сателитите в Космоса влязат в отбора на катаджиите.

38

МВР нарушава ЗАКОНА

преди 6 години

ДА СЕ СПАЗВА ВЪРХОВЕНството на ЗАКОНА>ОСНовния ЗАКОН ЗАБРАНЯВА изрично..Всякакви нагло престъпни проекто наредби вкл обезпечаващи милиони за ограбване от нар5ода са НЕЗАКОННИ АКО ПРотиворечат на ОСновния ЗАКОН.Зомбирани следене с микро и нано скенери полицаи с е ползват за трайно увреждане на климата с включени фарове денем и с нагло вредни холограмни оръжия