215

НЯмА ГАЗ за храна

преди 6 години

До 2014 година Москва бе най важния съюзник на САЩ И NATO ..Основен спонсор.От РУсия на запад течат и сега огромни невъстановими блага ..изнесени са трилиони долари з а спонсориране на САЩ и западни страни вкл ТурцияНАркоманите от Брюксел без малко да подпалят ядрена война..Ако Путин бе въвел ембарго над ЗАпадна Европа и бе спрял газта както се целеше след 1000 години щяхме д а имаме огромни запаси от храна от природен газ..сега тази храна я изгарят..НАгло..

214

АМАН от диверсии

преди 6 години

няколко немски шпиони обсебили спец службите на Москва до 1943 година помогнаха за убииствата на над 70 000 000 човека изгорени и убити във Втората Световна война..ПОлзваха спец обсебващи препарати за набеждаване на елита на МОсква..с последвали зверски убииства на най важните охранители на СССР..САЩ да знаят че отравянето на милиони важни родени в СССР и други страни няма как да не бъде наказано..

213

АМАн от наркомани

преди 6 години

НАпомняме ,че ако не бяха наркоманите от Брюксел да насъскат медиите срещу Путин ,Путин и досега нямаше да знае ,че е окупирана цяла Украйна и че са отровени със зомби пиво и спец наркотици вкл с бонбони на петрошенко над 40 000 000 руснаци вкл украински граждани..НА Русия вкл Украйна са нанесени щети за трилиони живи долари ..ОКупирана е най голямата Република в Европа..

212

АМАН от наркомани

преди 6 години

АЛо лично предупредихме NATO че се готви отравяне на всички участници в срещата Лисабон поименно вкл ХИлъри КЛинтон..Отровените вкл с нано скенери и дълги нишковидни импланти микрофони длъжностни лица по късно бяха обемно обсебени и ползвани за нагли набеждавания на ръководителите на всички нападнати с нови оръжия страни вкл Тунис,Либия,Египет,Турция,Сирия,Иемен ,Ирак връх на наглите диверсии бе отравянето на милиони с зомби пиво в Киев и наркотизирнето на депутати и други там.

211

Анонимен

преди 6 години

*** и евтина пропаганда! Ако започнем да търсим кусури на "демократичната и свободна Америка" ще стоим до утре. Много е детинско вече. Ние сме добрите и те са лошите. Венецуела са лоши, руснаците са лоши, Китай са лоши, и САЩ с непрестанната си намеса и провокиране на военни конфликти в последните десетилетия и избивайки милиони, са добрите ли? Стига зомбирахте хората с глупости! Тук няма генетично лоши и добри. Има интереси. САЩ е най агресивната страна в света защитавайки свойте

210

Анонимен

преди 6 години

Много поздрави от Ердоган! Чакай.....

209

Боби

преди 6 години

До Анонимен 217Погледни какви кандидати се появиха за Президент на РусияЗапочни със Собчак - Искам да влезна в Крим като премина границата с Украйна - Тоест още на кандидат президентско изказване иска да предаде най-малкото хората живеещи в Крим - да не говорим че само за това изказване военните ще я изядат ЖиваЗавърши с Жириновски - "да се разстрелят ..."Добре че другия Клоун от компартията го смениха та остана само този...Какви кандидати (или предатели) нямам думи.

208

"Долу Раша!&quo

преди 6 години

Джафкайте кутрета! Големият керван върви далече и е безопасно!

207

Анонимен

преди 6 години

Насажда се тезата че ако го няма Путин няма я и Русия.А това вече е голям проблем.

206

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

евала на вл.путин а наще от развала направиха сметище която много миреше че гражданите ни взеха да бягат от българия

205

Анонимен

преди 6 години

До БобиАНТИХРИСТКИТЕ ПУТИНИСТИ КАТО БОБИ СА СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДАНО БОГ ГИ НАКАЖЕ СЪС БЪРЗА СМЪРТ!

204

TOTO

преди 6 години

До АнонименНе можеш да наричаш предатели всички, които са решили да не чакат да им мине живота и на техните деца, а са тръгнали към лошия Запад, за да се спасят и за живеят по-добре.Никой не бяга от хубавото, никой!Факт е, че руснаците ги гони голяма носталгия в чужбината и си обичат Русия, но не живеят добре там!Всяка рускиня, хванала си богат чичко, пуска снимки от Малдивите и Бора Бора, от Сочи не съм видял една снимка. Защо?Да си признаеш, че живееш зле, е доблест, не порок!

203

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 218ЖАЛКО, ЧЕ СИ ЖИВ ОЩЕ ПУТИНОФИЛЕ ДАНО БОГ ТЕ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО А ДУШАТА ТИ ДА СЕ МЪЧИ ВЕЧНО В АД!

202

Боби

преди 6 години

До мазепаМогат да канят Украйна колкото си искат но няма да я приемат1, Украйна с нито един съсед не е определила границата си с договор2. Украйна има Териториален спор3. В Украйна се води ГРАЖДАНСКА ВОЙНА4. Украйна не може да изпълни елементарни изисквания по съвместимост с НАТО5. Украйна не може без външна помощ не само армията си а и икономиката да поддържа.Отговорът на въпрос какъв да е от страна на Украинските чиновници - Русия е Виновна. или Путин го предизвика.

201

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 216Интересно, какъв ли член в нашия Наказателен кодекс има за такива "изказвания" и "призиви към действия"???? Крайно време е такива мер.зав.ци като тебе да престанат да се крият зад "анонимността" на сайтовете и да излязат, за да ги съдят! Най-малкото за обида!

200

Анонимен

преди 6 години

До мазепа 203Не е за кандидат-член, а за "АСПИРАНТ"!!!! Каквото и да значи това!!! Всъщност, не съм чул за такава "длъжност", ама за да излъжат за пореден път укропските питекантропи с нещо ще измислят и някаква галактическа длъжност! Е, до време де! Скоро, нека само да минат изборите в Русия и ще видят те кон боб яде ли!!!

199

Анонимен

преди 6 години

Нас ни устройва петрола да е евтин ,хич не ми пука че Руснаците ще умрат от глад

198

Анонимен

преди 6 години

До ТОТО 206Такива откачалки, за които всяка чужбина е рай, а в страната им е ад ИМА НАВСЯКЪДЕ!!! Ти случайно, да ми кажеш КЪДЕ СА 2 милиона НАШИ ГРАЖДАНИ!!! А колкото до "Малка Одеса" - СЛУЧАЙНО ДА ТИ ТЕ ЯСНО, ЧЕ ОДЕСА ОТ 30 ГОДИНИ (за сега) е укропска!!!! Нищо, че на запад, на всички от бившия СССР им викат руснаци! А китайските гета, италианските гета в краварията....И ТЕ ЛИ СА НАПРАВЕНИ ОТ РУСНАЦИ!?? Предатели и *** ИМА НАВСЯКЪДЕ!

197

Терез Змея

преди 6 години

Аз мисля, че големия разлив на нефт на Бритиш петролиум в Мексиканския залив също най-вероятно по наши догатки и непроверени истопници сме убедени, *** е извършено от руска свърх секретна подводница с цел да банкрутират БП и да вдигнат рязко цената на петрола.

196

Анонимен

преди 6 години

Лилипутин