235

Анонимен

преди 5 години

Да

234

Анонимен

преди 6 години

Споко автора преди да пише какво ще прави Русия след Путин ще е зает със статии какво ще правят еврабийските страни след краха на ЕС.

233

Пропаганда

преди 6 години

САЩ са ликвидаторите и окупаторите. Русия е освободител.

232

Джо

преди 6 години

Русия беше развалина, а сега вече е въоръжена развалина.

231

Безплатен руски трол

преди 6 години

Ах, милите те. Сладури. Не пророкувайте смяна на режима в РФ, а се молете да не дойде някой по голям *** от самбиста. Че като ги запука и неокони, и оръжейно лоби в Конгреса и евро *** бендът веганите, ще настане настоящия месорубка. Извините пажалуиста, клане му викате.

230

Анонимен

преди 6 години

Русия не е свръхсила а смехсила. Сила която предизвиква единствено смях с постоянните си опити да ни докаже своето величие, но не с някакви реални достижения а с анимации, пропаганда и груба телевизионна агитация.

229

Andreshko

преди 6 години

Много от тука пишещите наричат Русия ***,но дори в руската *** пенсионерите им вземат по-големи пенсии,отколкото в нашата ***...

228

ЧАР

преди 6 години

НА МЕН ПЪК ДРУГАРЯ ПУТИН МИ ХАРЕСВА И МУ ЖЕЛАЯ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И БОГ ДА ГО ЗАКРИЛЯ. ТОЙ НАИСТИНА Е НАЦИОНАЛИСТ И РОДОЛЮБЕЦ. ТОВА ЛИПСВА НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ - 29 ГОДИНИ КРАДАТ И ВСЕ НЕ ИМ Е ДОСТАТЪЧНО. ПРОДАДОХА СЕ НА АМЕРИКАНСКАТА ЧУМА КОЯТО ПУСКА ПИПАЛА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ.ОТКАКТО СМЕ ПРИЯТЕЛИ С АМЕРИКА ХОРАТА КРАЙ КОФИТЕ ЗА *** РАСТАТ ГЛАВОЛОМНО. ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ???

227

Боби

преди 6 години

До мазепа 234Освен това КОГА КРИМ СЕ ОТЦЕПИ ОТ УКРАЙНА?СЛЕД ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ В КИЕВ - Местните власти не приеха свалянето на Властта, на всичкото отгоре Легитимния президент на Украйна по това време беше в Крим.Или ще ми кажеш че ВЪОРЪЖЕНИЯ ПРЕВРАТ Е ПО-ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН НА ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ ИЛИ СМЯНА НА ВЛАСТТА ОТ РЕФЕРЕНДУМА когато няма ЛЕГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЕДНА ТЕРИТОРИЯ/ДЪРЖАВА кои правила ВАЖАТ?Правилата/Закони на ООН - Правото на САМООПРЕДЕЛЕНИЕ

226

Боби

преди 6 години

До мазепа 234В Украйна в момента има 30 милиона човека(40 по документи) в Крим има 2 и нещо милиона човеказа да е легитимен един референдум трябва да има присъствие поне 25%(може и 50% в зависимост от закона) Значи за да се отдели Крим по Украинския закон за това трябва да гласуват 21 милиона човека за отделяне(тогава е сигурно отделянето)Нали се сещаш че в съвременна Украйна където се ширят НЕОНАЦИСКИ групировки - малтретират се всички несъгласни с Властта подобен референдум е НЕВЪЗМОЖЕН

225

Я по-сериозно де

преди 6 години

Расия и суперсила са взаимноизключващи се неща Само с копане на нефт не става- трябва и ум, който не е застъпен сред надледниците на Чингиз хан.

224

мазепа

преди 6 години

До БобиСобчак, Навални и преди това Немцов предложиха а Киев приеха Крим да се върне на Украйна, а укринската Рада да изработи закон за референдум в Крим и Севастопол по украинския закон - с една или двугодишен период на свободна агитация, и с международно наблюдение.

223

Боби

преди 6 години

До мазепаКакви проблеми с регистрацията за кандидат президент??? 100000 гласа са нужни за да станеш кандидат президент на тези избори - това са много гласове за под 5 милионна България но са наистина капка в моето за 140 милионна РусияОбаче в БГ никой не гледа съдимост и подобни неща нашит мутри мафиоти влизат в парламента - В Русия гледат, следят поне осъдените да не влизат във властта отново.

222

Боби

преди 6 години

До мазепаТатарите получиха Официален език, Официално изучаване на езика в Училище, Самоуправление и не от Украинския Меджлис, имат собствена телевизия, поне 4 партии и да довършим след като им спряха водата от Украйна им пуснаха програми за други видове селско стопанска заетостМестните Руснаци които са около 70% от населението най-накрая получиха възможност свободно да говорят на руски език, по-добро от Украйна соц и медицинско обслужване и най-вече работа по мега проектитеРЕФЕРЕНДУМ ???

221

Болен Сидерчук

преди 6 години

Любовта към руснята е в обратнопропорционална зависимост с качеството на живот.

220

NEW WORLD ORDER

преди 6 години

Шаломович Путин няма да изкара целия си президентски мандат, защото Новият световен ред ще го отвее преди края на мандата му.

219

Анонимен

преди 6 години

" Най вече трябва да се гарантира, че страната му може да го надживее." Едва ли, колкото СССР надживя Брежнев 4-5 години. Руснаците от крепосничеството се хвърлиха в комунизма.Те нормално гражданско общество не са имали , нямат и в близко бъдеще няма да имат.

218

до 208

преди 6 години

Какви китайски гета и какви италиански те гонят .Ти в САЩ стъпвал ли си.Я по кротко с изказванията а ла Хрушчов " А вие защо биете ***?"

217

мазепа

преди 6 години

До БобиСобчак не предава хората в Крим. Тя иска да се направи референдум в Крим за бъдещето му. Относно другите кандидат -президенти - някой от тях имаха проблеми, Навални в ареста, Немцов в гроба.

216

все едно

преди 6 години

И с Путин и без Путин, Русия ще си остане суровинен заден двор на България.