16

65

преди 6 години

Знаменитост на годината за мен може да е някое момиче на годините *** тия Гани,Николетки,Гущерки и други б о клуци.Което е минало през ада на 3_4инвитро за да стане майка.Или някой младеж ,който е надвил дявола и се е отказал от дрогата.Или някоя баба дето е взела кученце от улицата ,хем да го спаси ,хем да се спаси от самота.Пишете такива статии,но със заглавие ,,***,на годината или ,,моля ,четете и се гнусете.А ,къде е Сузанита в тая класация?Или тя е още малък?

15

Анонимен

преди 6 години

С такива статии ще прогоните и последния българин, останал тук.

14

Анонимен

преди 6 години

Тази пошлост не е нужна на никого. Това само те отвращава и натъжава, колко е зле Бг.

13

Анонимен

преди 6 години

На Иринчето фотошопа и се тресе като небостъргач при земетресение...

12

Хан Крум

преди 6 години

Иринчето Флорин и на 27 изглеждаше ужасно а на 57 - потресаващо. Направо повръщащо.Пък Лозановата вече така се е сбръчкала отвсякъде, че и двойно повече силикон да сложи, все си е мачкан лак.

11

Анонимен

преди 6 години

Имах си аз Неризанов да не знае коя как свири на флейта. Просто ще някакъв пропуск и гърло ще го заболи дори.

10

Не си струваПисането

преди 6 години

Хвани едната - удари другата! Евтин, смешен, карикатурен слугинаж - само така мога да ги характеризирам.Този от последната снимка изобщо няма да го коментирам.

9

Г-н (Др.) Нерезанов

преди 6 години

До АНОНИМНАСвири качествено на флейта.

8

АНОНИМНА

преди 6 години

Какво и харесвате на Николета? Черна,грозна и дърта.Гола ли е- Новина.Скоро взе да си показва и грозното хлапе, то на 7 ама г**з върти, уж пее. От сега е ясно на какво го учи. Сега си имаме Сузанита, след 7 години- Николита. Учудих се,че може да чете, ама то едно четиво Кама Сутра, нужно и е за практиката на.....Нито е певица,нито актриса, нито модел. С какво е специална? Журналисти напишете колко и е дипломата и къде е учила. И да изтриете коментара пак ще пиша. Аман от ша*рантии в България.

7

АНОНИМНА

преди 6 години

Какво и харесвате на тая Николета? Черна, грозна и дърта. Съблече ли се - голяма Новина. Някъде взе да си показва и грозното ***,то на 7,ама на.... върти, уж пее. Още от сега го учи,ясно на какво. Сега си имаме Сузанита, след 7 години ще се появи и Николита. Учудвам се, че тая знае да чете, ама на снимката се вижда, че на книгата пише Кама Сутра, тъй че голямо четене пада. Журналисти напишете колко и е дипломата и къде е учила. Тая нито е певица, нито е актриса, нито модел. Специална с какво?

6

Анонимен

преди 6 години

Красиви са.Ха ха хаОт новия "елит" на нацията...

5

А

преди 6 години

Пич, ако си мислиш, че само в родния бизнес е така... егати *** изказване, то Холивуд се тресе от скандали, които разкриват, че именно така се пробива, ти намери как да го кажеш! И ако смяташ, че Николета е супер бръмчалка, замисли се - ако беше толкова яка, щеше да има мъж на място, който на всяка цена да не я изпуска. А тя ходи сама като кукувица, прави се, че има връзка с тоя и оня, а пуска снимки, които реално й вдигат секстарифата...

4

Анонимен

преди 6 години

Зловеща и съсипателна гледка.

3

Анонимен

преди 6 години

Всички приличат на герои от филми за възрастни. Ужас

2

Анонимен

преди 6 години

Вмирисан пръч и крави.

1

Анонимен

преди 6 години

Той е църен от прабългарите е.