29

Анонимен

преди 6 години

Тази лелка Ренета Инджова беше няколко месеца Премиер и вече в последно време раздава акъл навсякъде. Спри се бе жена , излагаш се.

28

Анонимен

преди 6 години

3-ти Март е Националният празник на България. Нисък поклон на героите! Драскачи нямате ли съвест или по инерция плюете? България е била, е и ще я бъде и никой не може да победи българския дух.

27

заголатаистина

преди 6 години

До Българин Без 3-ти март нямаше да има 6-ти и 22-ри септември!

26

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо по-тъжно и страшно от пустеещо училище, потънало в прах и забрава, замлъкнал звънец, с празни стаи без деца, защото тези, които е трябвало да ги родят, са напуснали, избягали, потърсили друг живот някъде. Ето това е България днес извън 2-3 лъскави града.

25

Въпрос

преди 6 години

Като превзеха Видинската крепост преди 640г. празнуваха ли в Цариград тогава има архив в библиотеката на сегашен Инстанбул даже и какво вино са раздавали.

24

Последния Бойскаут

преди 6 години

Ренета питай ги за - проституцият -а и наркотицит -е . Питай службите , питай тия дето са на власт . Къде е икономиката . Къде е прогреса . Къде е морала . Питай тези от службите кое е по важно : кое е по важно : кариерата или морала . И един дето бе честен но крие на майка си доходите си . Къде ти е морала бе брат .

23

Обективно

преди 6 години

Днес бях тотално изненадан от хубавата празнична програма на телевизията България от еър. Росен Петров и това момиче до него направиха на пух и прах големите телевизии, бяха класа над другите

22

Анонимен

преди 6 години

България е една провалена територия, управлявана от Тикво-Суджуци и Калинките им.

21

Анонимен

преди 6 години

С България е приключено-само спомените остават !

20

Членска карта №7

преди 6 години

Все пак капитаните, които водиха българина край Гургулят, бяха обучавани от руски офицери. :-)

19

Членска карта №7

преди 6 години

До БългаринЧудесен празник и тогава ще веем български знамена!

18

Българин

преди 6 години

Шести септември е истинският празник на свободна, обединена, целокупна и независима България!

17

Анонимен

преди 6 години

До Информбюро Наистина си информиран колкото руското информ бюро. Или не знаеш или лъжеш. Прочети сега поне е лесно.

16

Информбюро

преди 6 години

Съединението не е било подготвено. То слага кръст на Сан Стефанска България - целта на руския цар. Независимо от това,Русия предоставя кредит на България, с който заплащаме ж.п линиите на Турция. Впоследствие Ленин ни го опрощава 1918.

15

До сърбин

преди 6 години

Знаем ви и вас сърбите, колко са ви големи. Що ли не ви избиха американците до крак?!

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ коя е единствената държава, която се противопоставя на Съединението? Любимата на всички родоостъпници и чуждопоклонници - Русоя. Отивайте всички там като толкова я обичате :) Ама не щете в този земен рай, та все на запад ходите. Що ли

13

Анонимен

преди 6 години

Българският народ е толкова ***, сляп, глух и дезинформиран, че единственото, което го доказва е положението му - минало, сегашно и бъдеще. Инак празнувайте колкото искате, но всичко дрънчи на кухо.

12

Andreshko

преди 6 години

Рубриката да не се казва мнения безплодни,а мнения безродни. Защо я слушате тази,то отдавна е решено и 3 март е Национален празник и тези Ренети и Инджовци правят напъни да променят това.

11

Tronald Dump

преди 6 години

Каква свобода, какви 5 лева. България е васална на Османската империя до 1908 година. Неграмотниците, крякащи рублофили и поклонници на друга държава да прочетат какво е васалитет и значи ли "свобода".

10

Анонимен

преди 6 години

Инджова да не се обажда много много, защото точно по нейно време Мутренските групировки бяха превзели държавата.Мутрите дори бяха направили обсада с джипове с гранатомети на Министерство на Вътрешните работи и искаха да стрелят по министъра, който се беше скрил в подземията и не смееше да излезе.Помним, помним Инджова, какви ги надроби ти навремето