13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакви съпрузи, търсят се плащачи! Това е лукс проституция!

12

отврат

преди 6 години

Жените все повече приличат на надуваемите кукли от секс магазин.

11

ем това е

преди 6 години

Обезобразени до живот - това е присъдата за глупостта и некадърността.

10

Гошу

преди 6 години

Браво на момичетата! *** трябва да има и то колкото може повече, че иначе какво ще има за нас, мъжете :) Ако всички са монахини ще я закъсаме сериозно :))))))))) А тази, със заема лъже като влашки *** от Крушевица - никакъв заем не е теглила, просто си направи реклама и джурналята лапнаха като шарани. Парите са си нейни, имаше обява доскоро в Ало-то, по татуировката на предмишницата я познах. Не съм бил при нея, но пък знам целия контингент :) Аре лека и умната

9

геортимоторов

преди 6 години

До АнонименЯвно много кухи

8

змей

преди 6 години

До КаквоСтаваСледВремеот гърдите може да се махне и се прави после евентуално операция за стягане на бюста, ако е възможно. от устните не може да се махне , остава си доживот патешката физиономия. а на какво приличат ли ? ами има една сестра на един дизайнер , гугълни донатела версаче и виж какво става :))) ... хем там пари не са жалени ... тва е.

7

Анонимен

преди 6 години

не знам колко кухи трябва да са тия мъже, които харесват такива жени

6

Скобелев

преди 6 години

Бyлгapиcтанци???Почемy, блиять??

5

Анонимен

преди 6 години

Горкото момиче ... Някои хора успяват да НАДДЕЛЕЯТ над средата и обкръжението си, да се измъкнат и да станат нормални хора ... това са единици за съжаление.Масата от хората падат ЖЕРТВА на средата и обкръжението си.

4

Анонимен

преди 6 години

98% от българите харесват естествена красота. Другите 2% са или футболисти или ММА бойци (или пък Даниел Златков- нито едното нито другото)

3

КаквоСтаваСледВреме

преди 6 години

с телата на онези млади момичета, които си слагат неподхождащи на слабичките им фигури огромни силиконови гърди?Колко време може да се носи силиконът? Когато го махнат, естествените им гърди не провисват ли? Изпразнената от силикон кожа не провисва ли като празна торба?А ако не махне силикона, след 30 години кожата й няма ли да провисне около него?А напомпаните джуки? Колко време ще остане там пълнежът и какво ще се случи, ако бъде махнат? Защото на 40-50 г. ще изглеждат нелепо с такива усти

2

Анонимен

преди 6 години

Момите от снимките трябва да разберат, че са попрекалили с напомпването на устните, не изглеждат красиви, нито са изискани. Трябва да ги понамалят. В противен случай ще имат успех, но само като евтини к/ви. А те, доколкото разбирам, се надяват да си намерят стойностни съпрузи.

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Ужасни са тези. Не че нещо,но няма да дам дъщеря ми да се облича като тях! Отива да уи в нормална държава и да стане скромен и добър човек с висок морал.