38

Анонимен

преди 6 години

Оставката се отлага докато името и стане изБелено и петното изЧЕЗне!

37

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Много отдавна вече Боко и ГЕРБ /те са едно цяло/ се отказаха категорично от Белене. Сега след като на прицел е ЧЕЗ, Теменужка Петкова, Боко, Гинка, изведнъж не кой да е а самата Теменужка заговори за Белене. Е на такова безочие, здраве му кажи.

36

Анонимен

преди 6 години

Нямаа да има г жа гинка ще има г жа ганка или миннка.

35

Анонимен

преди 6 години

Дали е там след време нема да се появи некоя госпожа Гинка.

34

Анонимен

преди 6 години

Бойко у едното правителство спира Белене в следващото го пуска.И така мандат след мандат.

33

Анонимен

преди 6 години

Закъсняха с години и то след като благодарение на тях спряха проекта не само за Белене а и за газовия поток през България -сега пак ли ще сме някой Хъб?Бойко още не се е сетил за такъв хъб иначе утре като му светне на оплешивялата глава може и да предложи нещо друго нечувано до момента

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32: Сега се явява като "Делян Добрев подаде оставка" - второ издание. Ако сте забелязали, когато някой гербаджия подаде оставка от парламента или правителството, след това излиза Цецо и го обявява за най-достоен човек, оставката му - за морален акт и т.н. А Теменужка дряма и спа за сделката с ЧЕЗ, но това вече не е проблем.

31

Анонимен

преди 6 години

И така - докъде стигна коментара?До простотийки? Или някой има разумно решение?Мисля да спра с коментарите, защото се намесиха леко нарисували се ***. При това им се плаща като за квартални Прости*тутки... Но кой за каквото е учил! Такова им е нивото :)))))))))

30

Анонимен

преди 6 години

Тая нали подаде оставка за връзки с Мутрите, които купиха ЧЕЗ. Сега като каква се явява.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28С близки гербаджий до бой съм стигал за далаверите на Боко, но и те започнаха да се усещат, че само по-избори са търсени след това никакви ги няма.

28

ognyanz

преди 6 години

До 30 юни - да внесе конкретни предложения. Поредно протакане с половин година, след като БАН дадоха доклада си за проекта в края на предната година. Някой вярва ли, че правителство на ГЕРБ може да строи АЕЦ "Белене" или да намери инвеститор за него? Ще протакат до края на мандата си, и дано той да завърши и тоя път предсрочно.

27

Анонимен

преди 6 години

ОЧЕВАДНО е че Тиквата тотално не става за управител на държавата.Каквото и да си говорим, стадото телета наречено електорат 10 години го мъчи тоя ама той НЕ СТАВА и НЕ СТАВА.Заклевам се, по-смотан народ от *** на тази земя НЯМА!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен25Верно бе - кака Гошка не се е кандидатирала. Тя, като се крие от чаветата, да не й вземат мильончетата, и съвсем се е изолирала от далаверата! Ама Али Баба не е! И докато тя спи - някой ще построи Белене!А после внуците ще се чудят де да денат радиоактивните отпадъци, дето Зелените си траят за тях. Щото са ***...

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1"Нещо няма тролчета, трогателна гледка"---Не занам, кои "тролчета" имаш предвид - червени, зелени, сини, гербави, ама които и ще да са, то няма нищо за коментиране: на Дебелука П*ткова закъснението ли?

24

Анонимен

преди 6 години

"Гледам и не вярвам на ......ушите си"!!!!АЕЦ Белене?!Да се готви Гошка от Испания.

23

Анонимен

преди 6 години

До сантиноБрато - не е на една мафия - много са хиените за една държава с тъпо управление.

22

Анонимен

преди 6 години

Абе, хора - министърката внася предложение да се възстанови концлагера там!За всички, които не гласуват правилно!И за тези, които искат точна информация за потоците пари в държавата... Както и за тези, които се дават на партиите.

21

УЖАС!!!

преди 6 години

Тая КИФЛъ "оправи" ЧЕЗ та се "захвана' и с Белене..............

20

сантино

преди 6 години

Искам да строим АЕЦ "БЕЛЕНЕ".Искам да подарим целия народ от сърце един подарък на българо-руската мафия. Негде 12-14 милиарда/плюс 2 милиарда,цапардосани досега./ Зер момчетата са огладнели и от бъкването на КТБ/6 милиарда/ са на бобец и водица.Дебелян изяжда всичко и хората му ядат *** от дърветата.Тримата шишковци имат да се отчитат на Государя и току-виж ги пратил на Колима/или на място злачно и спокойно/

19

ДОКОГА

преди 6 години

Нещо не разбирам за мин. Петкова - до Четвъртък защитава държавните интереси , А в Петък ЧАСТНИ ( ЛИЧНИ) интереси . ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СЕ ИЗЦАПАХА ДО УШИ С ЛА.......(не е с ЛАСКАТЕЛСТВА ) Докога ще е за наша сметка .