6

Анонимен

преди 6 години

Китай е един надут балон

5

Анонимен

преди 6 години

ДемокраДцията работи за ФАЩ, защото смучат кръвта на целия свят. Очевидно, че за тези, от които смуче не работи - пример ние.Китай няма цял свят на чийто гръб да живее, оправят се сами, следователно и демокрадцията няма как да работи.Също така, ФАЩ ползва 6 пъти повече ресурси от средното за планетата, следователно, ако всички минат на тоя модел, ще ни трябват 6 пъти повече ресурси отколкото имаме - очевидно тая схема не може да работи за всички, само за робовладелците империалисти...

4

Истината

преди 6 години

Мераците на Си Дзинпин са ясни,но има и нещо друго-в следващите 4-5 години Светът ще се преформатира,не е изключено да има и III-та св. война!На нов лидер ще трябват поне 2 години да влезе в час,а това време липсва!В Китай са много наясно с положението,с целите си,както и със собствените възможности!Без съмнение ще вземат правилните за себе си решения.Впрочем,Русия е в подобно положение(с Путин),налага се да го преизберат,въпреки че им е омръзнал.Просто няма алтернатива.

3

А бе

преди 6 години

До АНТИ"Китайският модел трябва да се приложи у нас.Ще даде резултат!"И как ще стане тая работа?В Китай има смъртно наказание за корупция,обаче у нас нивото и е такова,че десетки хиляди трябва да бъдат разстреляни/обесени....Пък и кой да ги осъди,след като и съдиите са не по-малко корумпирани????Ще си я караме демократично и за възход хич няма да мислим!

2

Анонимен

преди 6 години

Икономическите успехи не са задължително свързани с демокрация. По-скоро с неща като стабилно образование за всички деца и свободен избор на работа. Стабилно и честно, свободно образование с достъп до световните постижения (което, макар и не директно свързано с демокрацията, все пак е невъзможно при крайни диктатури), както и свобода на работа и на пътувания.С демокрацията обаче е свързано високото качество на живот! То е свързано с икономическото развитие, но връзката не е едно към едно.

1

АНТИ

преди 6 години

Китайския модел трябва да се приложи у нас.Ще даде резултат !