20

Пич

преди 6 години

"Когато през 2015 ВАС постанови,че трябва да има пътен знак за мобилните камери за скорост,куките ревнаха като вдовица за х..."Абе "шофьорче", чакай да те питам - то кого точно лъжеш като намалиш пред знака и после пак натиснеш *** с превишена скорост? "Куките" ли лъжеш, някое прегазено дете ли лъжеш, някое убито на пътя семейство ли лъжеш, или пък собственото си дете лъжеш? А, кой точно се лъжеш, аграрен тарикат такъв?

19

Пич

преди 6 години

Ще, ще, ще ... МВР похарчи xxxx милиона ... и т.н. Колко такива подобни новини имаше в последните 10 години? 5-10-20? Нещо да се е променило по пътищата? По околовръстното, южната дъга в София, е като в Кербала. До кога ще ни дрънкат глупости?! И това как нямало нужда да седи полицай до камерите, ами "само ще ги пази" ме хвърли в истеричен смях. Значи пак ще се крием зад дърветата и ще има - "И ся да трия ли записа или да не го трия, а?".

18

Анонимен

преди 6 години

До Мишо ШамараИронията е че наистина го подкрепяш, тъй като Орешарски е във вашия отбор на тройката Пеевски - Боко - Доган!Наистина си бавноразвиващ се

17

Мишо Шамара

преди 6 години

Желая да подкрепям Орешарски, понеже съм бавноразвиващ се пигмей.

16

Анонимен

преди 6 години

До 1 Крим ще е твой, когато когато станеш Императрицата на Путин, като те извърти няколко стотин пъти на малкото си кренвиршче-може и да реши да ти го подари.Относно камерите-Браво! Само и да ги накарате да си плащат глобите, ще е доволно.

15

Анонимен

преди 6 години

Само да ви кажа, на прецакалите се и желаещите да се орецакат, че тези фолиа еееееевентуално биха помогнали единствено на камера със светкавица и то само през нощта. Ако не вярвате, снимайте си номера с телефона си и ще се убедите.А по темата-полицията е готова да дава милиони, скоро и милиарди, само и единствено за глоби. А къде е превантивния ефект, никой не знае. Защото снимат с камери не на места с кинцентрация на птп, а където има абсурдни знаци.

14

Шофьор

преди 6 години

Не е за тях такава процедура.Още отсега виждам как съда ще отмени за допуснати съществени процесуални нарушения по връчването на нарушителите на тези фишове за скорост.Когато през 2015 ВАС постанови,че трябва да има пътен знак за мобилните камери за скорост,куките ревнаха като вдовица за х...То добре,че има работещ СЪД срещу репресиите на куките,че онези иначе съвсем ще се разпищолят.....Че и нощно време щели да снимат-смях.Куката да не вземе да я загуби тая камера в тъмното

13

Анонимен

преди 6 години

Добре де, а с какво новите супер скъпи камери (платени от джоба на данъкоплатците) ще накарат джигитите на пътя да си плащат фишовете???Защото те фишове и сега им пишат, ама точно джигитите на пътя никак не са големи платци

12

Схема

преди 6 години

Каква е тая камера, която струва 46000лв?!

11

Анонимен

преди 6 години

За тарикатите с фолио, ще приемат закон ако имаш и те спрат ти свалят директно номерата. Така и втория път, на третия да ти се конфискува колата. После си слагай колкото искаш. Ако два пъти ти се случи да ти отнемат колата ти вземат шофьорската книжка за винаги. След това може да се хвалиш колкото искаш че нарушаваш правилата.

10

Балканско камикадзе

преди 6 години

Значи, ако карам с над 300, няма да ме хване?

9

Анонимен

преди 6 години

Биг Врадър и на пътя... Колко ли кръшкачи и любовчийки ще бъдат ужасени от евентуално разкритие...!?

8

Анонимен

преди 6 години

Лепнал съм си фолио на номерата и си карам как си искам.Глоби не плащам.

7

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

6

Дядо130

преди 6 години

Накрая да не се окаже, че *** намерил фолио което прави невидими номерата за тези 'камери'

5

Д е-бил

преди 6 години

Чудесна новина! Броят на камерите трябва да се увеличи, както и размерът на глобите! Само така *** с 20-годишната премиум немска кошница ще се научи да кара нормално.Очаквам скоро от АПИ да започнат да работят по въпроса за цялостно модернизиране на неадекватната пътна инфраструктура - изграждане на ускорителни ленти и разделяне на лентите за ляв завой от останалите по всички извънградски кръстовища и пътни възли. Цялостно подновяване на хоризонталната пътна маркировка с качествени ЛБМ.

4

Гост

преди 6 години

А мотоциклетите ?

3

Анонимен

преди 6 години

Подобрете събираемостта на глобите! Стига харчили пари за глупости!

2

шматка

преди 6 години

28камери за 1,3млн46хилки за брой.Браво бе.

1

Циник

преди 6 години

Цитат: "Новите камери няма да имат нужда от полицаи, които да стоят до тях и да обработват данните ръчно. Униформените само ще ги пазят."Аааахахаха... полицаите ще могат да си бъркат в носа , и да се почесват по задните части наволя!Само дано да са ги научили от кое копче се пуска топлата вода!