40

Тиквата

преди 5 години

До АзТам и аз карам с над 300, голям кеф е. Затова, купувайте си само Дънлоп Спорт Махх 2, размер 225/45-17 или 225/40-18. Или другия вариант е Йокохама Адван Спорт А105, във същите размери. Това са гумите, пичове, които могат да ви удържат на пътя, при тая скорост!

39

Тиквата

преди 5 години

То вече има антирадари или радар детектори и за тези камери - но все още са доста скъпички. Но нищо, ще падне цената, някои хора ще си купят съответните детекторчета.... да са живи и здрави братята китайци, които яко подбиват цените на електрониката - и пак ще караме като германци. Кого лъжеш - щом мога да стигна до морето за 2 ч 30 мин, защо да стигам за 4?! хайде сега, в 21 век сме! Дайте да се върнем на Ладите и на Москвичите, дето и със тях ставаха колкото искаш катастрофи!

38

Анонимен

преди 6 години

Както правилно отбелязаха доста хора, основното тук е някой да лапне едни пари за едни камери.Официалната статистика на КАТ показва, че жертвите на пътя заради превишена скорост са 0.2% до 0.4% на годишна база.Почти всички останали жертви са в резултат на един куп нарушения, за които НИКОЙ НЕ СЛЕДИ.Камери слагат не на опасните участъци, а където ще максимизират глобите. Следователно, целта на камерите за превишена скорост е попълване на бюджета.

37

МВР ТЕРОР ИМА

преди 6 години

Kaktoвече ДОКАЗАХА МВР терористи ползват камерите и холограмните стикери на предни стъкла за ОБЕМНО ПРОНИКВАЩ ДМК.Обсебените или зомбирани водачи се принуждават да нарушават п равилника за да ги снимат и докладват.Съгласно Основния закон камерите са ЗАБРАНЕНИ вижте чл 32,чл28 и чл 29..Арести за престъпниците от МВР облъчващи ,снимащи и увреждащи милиони водачи и пешеходци..

36

нннн

преди 6 години

камерата снима и човека който е в колата и се вижда перфектно дори и нощем карай с 500 пак ще те снима затова е 50 000бона

35

Анонимен

преди 6 години

И колко младопенсиониращи се тъпунгера ще са нужни, за да пазят камерите? Първа категория труд, голям стрес.

34

Неук с мнение

преди 6 години

В Закона за Дв. по Път. ясно е записано, че техническти средство за отчитане на скорост е РАДАР. камерата към него може да е извънземна, но без РАДАР не става. В последните 25 години няма измислени нови радари, а и производителите минаха към лазерната система за отчитане на скоростта. Та нищо ново не е измислено, пак качествените РАДАРДЕТЕКТОРИ ще предупреждават от над километър дори за такива насочени в гърба на движещия се. Няма радиосигнал извън обхвата. Ако има ДКД ще съдере кожата на полиц.

33

иии

преди 6 години

актовете отиват в данъчното плащаш първо тях и тогава данъка на колата или стоиш без преглед и ти тече лихвата в данъчното и нап е

32

ОЙ

преди 6 години

Алоо разбирачите !Камерите които покриват тези параметри(с които Вие явно не сте наясно, в смисъл даже не можете да изброите) с устройствата за връзка си струват парите.Там има и софтуеър и др. разни.За справка камера за шлема на пилота на вертолет с нощно виждане струва около 300000$ като има и по скъпи.Не защитавам полицаите, но невежеството е вредно за всички !

31

Анонимен

преди 6 години

един весник отпред и готово

30

Аз

преди 6 години

Предлагам от тия камери да се монтират на булевард "Царица Йоана"! От тунела на Люлин до Пернишката магистрала и обратно! Там карат с над 300км/ч. Мисля, че за няколко месеца ще избиете цената на камерите!

29

Анонимен

преди 6 години

нищо ново под слънцето - лазерчета - има детектори, има и заглушители

28

Анонимен

преди 6 години

Само 28 камери за 1 300 000 лева? Яко крадене е паднало. От злато да ги бяха направили тези камери, по-малко щяха да струват.

27

добър ден колега

преди 6 години

-А ти колега ли си. Ех ами ние откъде да знаем. Вече не пишем актовете ние. Снимката е заминала и не може да се трие. -А,не може. Познаваш ли Цаньо от контрола. Е той е на камерите, ще му се обадя да ме изтрие.

26

man

преди 6 години

а колите с немска регистрация ще минавас с 200км/ч покрай тях и ще се смеят на глас

25

До Балканско камикад

преди 6 години

До Балканско камикадзеда

24

Анонимен

преди 6 години

Ясно....ще си купуваме коли,които могат да се движат с повече от 300км/ч и....всичко е точно :)

23

Вуте

преди 6 години

Циркаджии, били невидими - просто работят на друг честотен обхват и производители ще пуснат и такива радари ловящи и сегашни и бъдещи!

22

Шофьор

преди 6 години

Пич,чакай,чакай.......да разбирам ли,че твърдиш,че една кука има повече акъл под шапката от ЕДИН СЪДИЯ!?Ами вицовете за куки? :) СЪДА е този,който постаноявява дали дадено деяние е противозаконно,и СЛАВА БУГУ,че е така!!Иначе куките съвсем ще се разпищолят...

21

Софиянеца

преди 6 години

До Балканско камикадзеАко все пак успее да те щракне, докато караш с над 300км/ч, в съда със сигурност ще можеш да обжалваш със следната защита - "Господин Съдия, при 300км/ч е невъзможно да видиш какво пише на знаците"