12

Анонимен

преди 6 години

Е то до село може да стигнеш и с опел кадет, но можеш и с ес класа. Очевидно си има потребители и на двете. Който няма кинти може да спре да обяснява колко е излишно да се купува скъп телефон. Хората с кинти трее да имат избор. Такива продукти са насочени към тях, а не към бедните всезнайковци. Оставете хората с пари, като по-умни, да преценяват какво ще си купят. Няма начин да се поставите на тяхно място, за да разберете какво мислят.

11

Анонимен

преди 6 години

Това е като да си купиш Бугати Вейрон, за да ходиш с него на работа в града. Какво значение има, че може да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 сек, щом ти го караш с максимум 80 км/ч?

10

Реалист до Истинат

преди 6 години

99,9999% от хората нямат нужда от телефон с по-добри характеристики от тези в средния клас - Samsung Galaxy A5, Huawei P10 Lite, SONY XA2 или NOKIA6! Ама имам телефон с 12 ядра, с 4 камери, с 4К дисплей - глупости, глупости, глупости! За какво ти е - да си снимаш мусаката за Инстаграм, да се тагнеш във Фейсбук от механа в Банско или да пишеш по Вайбър?!И после - ама имам Самсунг S9!Имаш, ама го изплащаш 2 години, по-скъп е от колата ти и не му ползваш функциите...

9

Анонимен

преди 6 години

Samsung J3 o т 2016 г ми е с напълно достатъчни функции и характеристики. Просто се чудя кому са нужни тези извънземно високи характеристики нановия S9? Гъзария инищо повече.

8

Анонимен

преди 6 години

Няма по-хубави от руските смартфони! И от руските коли по-хубави няма! А пък руските компютри какви с а хубавиии!!! А обувките им, дрехите!!! ШАМПИОНИ!!! И плътно зад тях на второ място са им товарищите от Северна Корея! Световно известни са севернокорейските марки, брендове... третото място делят Казахстан, Таджикистан, Узбекистан и Беларус!!! Все напреничави братски госудярства!!! А след тях е целият свят.

7

Анонимен

преди 6 години

Супер! Отварят широко вратата на китайските телефони! Добрата камера не е гаранция за успех. Старите нокии с уиндоус имаха върхови камери, но вече никой не ги помни.

6

млечн черен път

преди 6 години

техниката се развива а хората мм не още са сони тринитрон въпреки че не беше лош но за 20 години му думна кинескопа дали и галаксито ше е така ..ммм немисля

5

Д е-бил

преди 6 години

Илиев, няма смартфон който да бие ДСЛР или добър безогледален фотоапарат?

4

Burzum

преди 6 години

Това е като да хвърлиш пари през терасата и да ловиш измамници....

3

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Ами телефона наистена е впечатляващ . Направо с характеристики на фотокамара.

2

Фен

преди 6 години

Много странно, почти същия телефон 1 година по-късно и вместо да е по-евтин е дори по-скъп.Които си купи S9 1600-700лв вместо S8 за под 1000, явно няма да си брои много парите.

1

Анонимен

преди 6 години

такива телевизори не ползвам,имам си телефон и той ми върши работа,за една шепа чаркове-790долара,чудят се как да дърпат парите на хората,ама щом има желаещи да ги дават ,нека