32

Гацко

преди 6 години

Купих си го вчера. Камерата наистина е много добра, на тъмно снима отлично. Отпред е стъкло, отзад метал и много се пързаля в ръцете.

31

Бъръм

преди 6 години

Стига сте философствали скъпо, ефтино.....Доходите в България са ниски не разбрахте ли... 800 евро за Западна Европа не се проблем, пък като го вземеш и с договор хептем.....Това че си купувате телефони на лизинг колкото и дори повече от месечната Ви заплата си е лично Ваш проблем. Българина не се научи да се простира според доходите си.Същото е и с покупката на коли....

30

sdi

преди 6 години

моя Acer E380 си ми е добре, 4часа на блу-тут от пълна батерия има Хромче и добра камера е малко е бавничък понякога, но го взех за 11 паунда месечно още 2015 с много минути и интернет, сега давам 17месечно за неограничени разговори и 30Гб интернет. Мислех за по добър, има и не са скъпи до 120 паунда от китай ама закво ми е, интернета ми е безкраен практически сложил съм 32Гб памет , снима перфектно музики ютуб филми, емейл и пазарувам, плащам с него, ама вие купувайте за стимулиране на прогреса

29

Анонимен

преди 6 години

Супер е, че все още има 3.5 мм жак. Ползвам BT слушалки редовно, но ако ми падне батерията на слушалките, е малко тъпо, че не мога да ги ползвам, въпреки, че винаги си нося и кабела в чантата, поради липсата на жак. А и се чува много по-добре, когато ползвам микрофона от кабела, а не този, който е на ухото ми ...

28

V_Chujbina_sym

преди 6 години

Koi za kvoto uchil...

27

Chujdenez

преди 6 години

Problema na srednostatisticheskiqt balgarin ot malkite naseleni mesta e, che nqma kak da si pozvoli dadena stoka I usluga po prichini ponqtni na vsichki. V kraina smetka ne moje vseki da ima visok dohod I ednakav standard na jivot. Poradi tazi prichina ima Penny Marker I Carrefour, Mercedez I Opel, Toshiba I Mac, I tn. Tezi telefoni v chujbina sa dostapni za 80 % ot raboteshtoto naselenie. Mqsto za sravnenie nqma.

26

Striker

преди 6 години

$800 за Самсуняк...тия са спали на течение или Ким Чен Ун ги е обгазявал, хахахаха!

25

Анонимен

преди 6 години

12 - Истината е, че в чужбина, тези телефони са достъпни за анешо от рода на 25 евро на месец барабар с 40-50 GB 4G. И само в България и други страни от третия свят, хората се величаят с избора и възможностите си, да си купят една шепа от стъкло, пластмаса и силион, защото другите не можели, да си го позволят.

24

Анонимен

преди 6 години

16 - По скоро, сравнението ще е между Lexus и Cadillac. И двата телефона са бързи, с хубави камери и много екстри. Преди 10 години, iPhine беше абсолютния цар, но нещата вече стоят различно.

23

Анонимен

преди 6 години

До 20 - Да можеш, да си позволиш нещо, не означава просто, да можеш да го платиш, а дали к си струва, да го платиш. Повечето хора в България, рядко се виждат с над 800 лева след таксите (а много и с доста по-малко). Въпросът е, дали си струва, да даваш по 12.5 % (100 лева на месец за 2 години) от доходите си, занешо, което прави същото нещо, като телефона за 300 лева. Истината е, че за да си купя с чиста съвест, такъв телефон, ще трябва да изкарвам поне 3500 лева.

22

Анонимен

преди 6 години

"Липсата на промени в дизайна е показателна за забавянето "Че те така направиха и с s6 и s7, а какво да кажем за iPhine, който едвам са мръднали от 6-ицата насам (телефон отпреди 4 години).И честно казано, когато дизайна е хубав, няма нужда от редовно промени. Е вижте Air-a чак сега взе да изглежда "остарял", след 10 години на пазара.

21

Анонимен

преди 6 години

аз пък си взех Iphon 8+

20

Анонимен

преди 6 години

Сиромаха никога... няма да разбере, как мисли богатия!Точно такива (бедни и в главата) хорица са "най-компетентни " по форумите... Яжте си боба в къщи и оставете другите сами да преценят, какво да си купят и как да живеят...

19

Анонимен

преди 6 години

Най-доброто мобилно устройство за ЦЯЛАТА 2018 година, до представянето на Note 9.Ако не можете да си го позволите, значи и потенциала ви да имате добър стандарт за живот в България е твърде малък...

18

Анонимен

преди 6 години

А нещо за СССР ?

17

Анонимен

преди 6 години

Общо взето преди 2-3 години технологиите стигнаха някакъв предел и само сменят нещо в дизайна местят камерата или малко подобряват нещо, което в повечето случаи е безсмислено. Обаче пък цените ги надуват нагоре всяка година. Явно там предел няма. Аз съм с LG G2 модел 2013г (закупен през 2014), работи брилянтно вече почти 4 години, снима много добре, абтерията се зарежда и държи като в самото начало и общо взето мога да го ползвам за всичко за което може да се ползва и телефон от 1600-1800лв.

16

Анонимен

преди 6 години

Търсите логиката на грешно място. Това е премиум телефон за премиум клиенти.Въпроса по-скоро е защо някой със 790 долара в джоба няма да си купи iPhone, ами ще си купи смешката на Самсуняците?!? Това е като да имаш пари за нова кола и вместо S класа да си купиш Шкода?!?

15

Анонимен

преди 6 години

A, на какво си фен, на телефони с шайба ли?

14

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

От самсунг квото съм си купил все е нискокачествен боклюк, така от 15 години, монитори телефони твърди дискове и д.р. техника. На 90% от нещата съм съжалил. И също така не съм фен на разни Ябълки и боровинки.

13

Пешо

преди 6 години

Като е високо гроздето то обезателно ще е кисело!То не е задължително да си го купите!