79

petq

преди 15 години

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен?3.Първият ти инициал:А-Р,Л-Р,С-Я.4.Месецът ти на раждане.5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло?6.Напиши името на човек от същия пол като теб.7.любимото ти число?8.Калифорния или Флорида?9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът?10.Напиши желание............... ...Отговорите:1.това е името на човекът,в който си истински влюбен.2.Ако си избрал:Червено-Ти си жив и изпълнене с любовЧерен-Ти си скромен и агресивенЗелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствиеСин-ти си човек със спонтанен характерЖълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора3.Ако инициалът ти е:А-К-имаш много приятели и любов в животаЛ-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфнеС-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро4.Ако си роден в:Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквалАприл-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дългоЮли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промениОктомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа5.Ако избереш...Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тяхБяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш6.Това е най-добрият ти приятел7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си8.Ако избереш...Калифорния-обичаш приключениятаФлорида-романтична душа си9.Ако избереш...Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиранокеан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 чаc

78

Th3 Spac3

преди 15 години

много добро, и много истинско, няма какво повече да се каже - всичко друго е казано в статията

77

Annie

преди 15 години

Честно казано изобщо не знам кога е пускан този пост, не ме и интересува. Благодаря ти, като 12дестокласничка, че така добре описа и моя живот. Не, не ме депресира, накара ме да осъзная всъщност колко съм щастлива като една смотана, която си има истински приятели и е различна от цялата маса, защото някога и аз бях от готините, същински "куфар". И отношението на другите към мен беше такова. Харесва ми да съм различна, да съм лузър или каквото и да е било - да, може да износвам дрехите на брат ми, но поне когато говоря гласът ми се чува. Целият ми клас ме мрази, но пак ми имат респекта.Та да не се отнасям - благодаря ти, благодаря ти за депресията в която си изпаднал, за да го напишеш и да ни подсетиш да се радваме на кутийките от цигари : )

76

Андрей

преди 16 години

Мани,Тези "обикновените момчета които всички смятат за загубеняци защото са или по - срамежливи или по - реални" не са никакви лузъри. Авторът на тази "статия" Кире е очевидно от другия тип - тениска на Сепултура, кубинки, яке с нашивки, пиянски изцепки, дишане на лепило... И въпреки всичката лузърщина, която се е опитал да навре в торението си, ясно прозира идеята, че той всъщност не е никакъв лузър, а е мега як пич и че е много по-яко вместо да учиш, да дишаш лепило и да пиеш, защото така натрупваш безценен житейски опит :-)

75

Мани

преди 16 години

ХАха. Имам си и отговор на мнението. Мисля че не се изразих правилно. Никога не съм казвала нищо за бунтари или слабаци в училище. Имах предвид въпросните хора които определят като лузъри (те нямат нищо общо с бунтари, китаристи и прочее). Имах предвид по незабележимите и НЕотворени многознайковци, футболисти и т.н. Имах предвид обикновените момчета които всички смятат за загубеняци защото са или по - срамежливи или по - реални. Които не си предават важност. Пък и не говоря само за момчета. Харесвам естествените хора с вече т. нар. лузърско поведение. Не мърлячи, двойкаджии с тениска на iron maiden 'щот са мнол яки' като се правят на непукисти.

74

Андрей

преди 16 години

Драга ми Мани, добре са ми познати тийнейджърките като теб, които си падат по всякакви *** - китаристчета, непукисти, "бунтари" и прочие ***, пардон - "яки пичове", които нямат време за училище, защото са заети с по-важни и смислени неща :-). След някоя и друга година, когато тръгнеш да създаваш собствено семейство, с изненада ще откриеш, че въпросните "яки пичове" не са помръднали от нивото, на което са били като 17-годишни и че може да стават за лафче и купони, но не и за семейство. Ще рабереш, че "бунтарят" се е опълчвал срещу порядките и учителите не защото е свободолюбив, а защото е *** и не му стига акълът да си седне на *** и да учи. Ще откриеш, че никой от "яките пичове" няма нито свястно образование, нито смислена и добре платена работа, на която да се е задържал повече от 3 месеца.Та напратко - успех в търсенето на "правилния" лузър ;-)

73

...

преди 16 години

haha sigurno si su6tiq zduhlio kolkoto i predi ne6tata mojat da se opravat no s boi!

72

Мани

преди 16 години

Беше ми адски приятно да го прочета. Изпитах адски много различни емоции докато не стигнах до последния ред. Не знам защо, може би защото имах бал тази година или ..защото също и на мен не ми достави голямо удоволствие да бъда там. Винаги съм била от онези в училище които всички учители се оплакват от тях и когато чуят името ти другите знаят кой си може би защото присъствието ти не остава незабележимо, НО винаги 'лузърите' са били моята страст. По интересни хора от тях няма. Дори на скоро си говорих с моя приятелка и тя ми натякваше че винаги съм си падала по момчета тип 'аутсайдер' ..просто има нещо адски интригуващо в такива хора. хах .. статията беше супер и наистина се позамислих.. поздрави от мен ;)

71

jonas

преди 16 години

Istoriqta e strahotna spored men.Kato se zamisli chovek nasqkude ima po 1-2 ili 3 looser-i othvurlqni ot vsichki.Vupreki othvurlqneto mislq che tezi looser-i stavat po dobro hora ot "gotinite"... neznam zashto predchuvstvie moje bi ...Vinagi sum si mislel che zadrustenoto momche ili momiche s ne do tam izpipani obnoski,drehi i pricheska edin den shte se prevurne kato groznoto pate v edin lebed i shte natrie nosovete na vsichki koito sa go tormozili,podigravali i izpolzvali vsqka vuzmojnost za da go unizqt ... Istoriqta naistina e mn interesna

70

Андрей

преди 16 години

Глейте са.Нищо не сте разбрали от "статията" на Кирето.Той всъщност, видите ли, не е никъф looser. Той е пич. Великан. Най-големият и най-якият пич.Ама как така, ще попитате. Ами ето как:Значи, макар и looser, е ходил с най-яката мадама в училището. *** то било ходене тип КУФАР. Нема значка - ходенето си е ходене! А looser-ите не ходят с готините мацки. Те не ходят с никакви мацки или в най-добрия случй с някоя от зубрачките. Но яките пичове, виж - те ходят с "фърфелите"! И имат ценен житейски опит, който на 30 години е вече късно да придобиеш.Освен тва аутсайдерите не къркат. Те са примерни, зубрачи, с цайси и пеят в хора. Пък ето го нашето Кире, още в гимназията голямо пиянде се извъдило! И ето го сега, "looser"-а Кирчо е вече журналист, има си собствен блог и е ВАЖЕН! И вече не е аутсайдер и не е looser! Ама той всъщност никога не е и бил, само се е преструвал! А вие му вЕрвайте!

69

beti

преди 16 години

Moje da sam luda ili tapa no na men mi haresva abiturantskite balove.Loshoto e 4e balovete iziskvat edno lъskavo har4ene na pari za spomeni.

68

преди 16 години

Prava si 57. I az sam zavarshila chastno uchilishte, ta znam za kakvo govorish... samo che ot togava minaha godini i povecheto ot tiah ne sam gi vizhdala ot bala. Podarzham vrazka samo s horata s koito si struva!

67

преди 16 години

Gotina istoriika! Ima neshto takova! Na bala si za posleden pat s hora, s koito 5 godini si delil i radost i bolka... sauchenitsi! Tolkova se rqadvah akato zavarshih! I sega k`vo? Ami veche sam na 26 i s gotina rabota, no s po-malko svoboda. Tova e. Ama vsichki detsa tolkova barzat da porasnat... niakoga i az barzah! Lele, kolko mechtaeh za tozi bal... to ne biaha prigotovlenia, to rokli, priceski, bizhuta... i nakraia ot tsialata rabota ostanaha niakolko snimki i spomen za edna dosta tapa pianska sbirka! T`va e!

66

shanajiq

преди 16 години

prosto iskam da kaja che choweka naprawo me razbi s taq statiq :) napisana e mnogo dobre :)ewala!!!

65

Mushichka

преди 16 години

Колко яка история! Кара ме да си спомня и моите училищни години. Не че бях точно "лузър", просто бях "странната" в нашия клас, не намирах нещата, които другите правеха за готини и си имах някакъв мой си свят, където беше достатъчно яко, за да не ми пука за техния свят. И съм щастлива, че нещата са се случили по този начин, защото сега знам коя съм. Някои от съучениците ми също го разбраха. И май бала е виновен за това. Само това ще кажа - на бала си човек трябва да е истински! Тогава се отърсва от всички лепнати му етикети през онези 4-5 години в училище.

64

shef4enko

преди 16 години

много ме сдуха пич..никога не съм бил "луузър", но имам същите предпочитания като теб в музикално отношение..а и на бала ми беше тъпо..разказа е яка депресия

63

Пешо

преди 16 години

Пич, "лузър" си ако ти се приемаш като такъв. Как изглеждаш в очите на другите е малко или повече това как изглеждаш в своите собствени. А това какво другите мислят за теб си е техен проблем. Като човек от "наш'те хора" дето се вика, би трябвало да знаеш основната максима, лансирана в една песен на една доста известна група, а именно"Kiss my ass if you don't like me. I don't care"

62

Kirila

преди 17 години

Поздрави на автора! Възхищавам се на хората, когато прават нещо, което аз не мога... Аз не мога да пиша, не го правя и за това не се явявам и критик. Не ме интересува това твоята лична история ли е, или е измислица. Интересуват ме думите, подредени по начин, който да ме накара да се усмихна, заплача, замисля или просто да въздъхна. Всеки има да каже нещо по всеки възникнал въпрос, винаги компетентно при това и основно негативно мнение. Похвалите незнайно защо хората си спестяват, даже рядко и наум ги изказват, камо ли да седне някой да реди хубави слова за някакъв си непознат в мрежата. Поздрави от мен за автора, пиши за себе си и за тези, които искат да се усмихват!

61

Alexman

преди 17 години

Не мога да отрека, че съм имал и хубави и лоши моменти през този период от живота си и не мога да отрека, че бях от луузърите, но сега аз работя зад бюро, почти съм завършил техническия в София и мога да избирам къде да работя... а "готините типове" вече гледат деца и се чудят как да ги издържат... абитуриентския ми бал беше готин, но абсолветнския ми беше 100 пъти по-добър, защото беше със стойностни и интелигентни хора! Да не говориме, че никога не съм можел да разбера показността на абитуриентите... те не са постигнали нищо все още, а такъв шум вдигат, че все едно Бог стои до тях... на абсолветския ми бал си отидохме мирно и кротко в едно хотелче в Родопите и си изкарахме чудесни 2 вечери и всеки си бесше облечен нормално и както му е удобно... Иначе евала за статията, много е добра! :)

60

Maculosa

преди 17 години

Има ги още люзерите, самоче сега нещата МАЛКО са се променили. Как? Бе скоро някой от вас да е влизал в даскало? И хубаво драпате че този и онзи бил люзър .... и дрън, дрън, дрън "..по-добре да си бил останал в кофите", а колко от вас се замислиха по въпроса какви ще бъдат децата им? АД е малко като описание на тийнчетата, който се задават като бъдещето на България, защото всички спокойно могат да се приютят под крилото на простотията, всички пушат, всички се водят готини ако пият. Абсолютно наложително е да си "FESHYN" (може да се неграмотен, но да си фешън е важното :). Момичето - не люзър - то може всичко - да пуши, пие, псува, ходи с модерни дрешки и характерна походка.Момчето не люзър - е за тях нещата са все в същия дух.И най-важното -> колкото повече отсъствия, двойки, по възможност втория срок тройки, толкова по-добре.Ето това драги устати сладури са НЕ-ЛЮЗЪРИТЕ. Е аз явно съм била доста загубена, но така и не съжалих за това можеби защото за мен всички НЕ-люзерчета бяха *** разгонени недораслечета и можеби надменното ми поведение ги държеше на прилично разстояние.....и на бала незнам как стана но си прекарах страхотно. И да, искам детето ми да е "загубеняк" в училище, ако това означава да си хване дипломката след 12кл. да си влезе в университетчето, да си намери чистичка работа и да плюе на "готините" зад гърба си....защо не?И какв си мислите, радвам се че прекарах 12години в училище по начина по който минаха, не съжалявам, защото не са много но има и стойностни хора с които станахме доста добри приятели.....е вярно накрая беше, но както и да е...........