45

Тъпанар

преди 6 години

Не че оправдавам жената, но е изключително трудно самотен родител да отглежда 2 малки деца без помощ. Социалните помощи са крайно недостатъчни, гледачите на деца искат горе-долу толкова пари колкото изкарваш като работиш. След 3-тата година, децата нямат право на държавна детска кухня. Да, има градини и ясли, но през зимния период ги водиш 2 дни и после са 2 седмици болни. Кой работодател ще те търпи? Фармацевтите не проштават - лекарствата и за деца са скъпи!

44

Василев

преди 6 години

Това е най-добрия сценарий за новите бългсрки капиталисти и бивши ченгета и партийни секретари и комунисти!!!Хем приватизираха икономиката, хем ви направиха нископлатени роби, хем и сега ви облъчват с пропаганда и си спомняте с носталгия, така че върху тях никой да не потърси никаква отговорност за това, че по един престъпен начин приватизираха държавата и увеличиха държавния дълг, влезоха в преговори и предадоха държавата на МВФ,СБ и ФЕД!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

43

гост

преди 6 години

Това е резултата от целенасочената държавна политика за унищожение на нормалните хора, започната от ГЕРБ през 2009 г., с лице назаем Бойко Борисов. Вината я търсете в управляващите през последните 10 години, вместо да я търсите в изправена до стената жена с деца и без изход!

42

Драйвър

преди 6 години

Едно не разбирам. Пари за пиячка се намират,а за храна на децата няма. Няма жив човек, който да ме убеди, че това е нормално и естествено. Когато собствената ти майка постъпва с децата си в такава крехка възраст, означава, че тя не може да бъде родител. Лошото е, че и институциите, които се занимават с такива деца са под всякаква критика.

41

Анонимен

преди 6 години

По времето на лошия бай Тошо хората си строиха къщи и апартаменти е верно не е имало банани. Западняците още се дразнят, е пове4ето българи си имат собствени къщи и апартаменти докато те живеят по цял живот под наем.

40

Анонимен

преди 6 години

Веско, система от онова време си имаше много трески за дялане, но факт е че хората живееха по-добре и по-спокойно. И заплати по 500 лева наистина имаше. Моята беше 280.

39

евро атлантик

преди 6 години

ако беше в нормална европейска държава до сега да са й взели децата и да са ги дали на някоя гей двойка да ги отгледат, както е модерно и демократично.Ами няма как да станем европейци, като сме толкова назадничави и русофилски настроени!

38

До 43

преди 6 години

Не знам, какво ще кажат за мен... Но аз не пия и ако трябва ще режа от плътта си, за да си нахраня децата. Не може да ми обясяваш, че който и да е виновен за това, че някой е станал алкохолик, бие си децата и вместо да ги нахрани харчи всичко, за да подхранва собствените си пороци.

37

Анонимен

преди 6 години

Стига сте говорили за бай Тошо да му надигате коралите,. Тогава е било добре, а сега е зле и ще става все по зле:(

36

Анонимен

преди 6 години

До До 39Незнам какво ще кажат, но не съм ска4ал(не ми работи буквата 4) по площадите на4алото на 90-те ? Кой е възпитал днешните младежи? Кой търпя да го грабят 30+ години? Кой си избираше Костов,Борисов,Станишев и другите ?

35

Василев

преди 6 години

От глад по трудно се умора, даже е лечебен!А от преяждане и неправилно хранене в днешно мвреме хората по често се разболяват!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Вуйчо ми бог да го прости така казваше при демокрацията утрепките станаха хора а хората станаха *** разбирайте го както искате *** си е самата истина

33

До 39

преди 6 години

А какво ще кажат децата ти и внуците ти за теб?

32

Веселин

преди 6 години

АКО ИСКАЙТЕ ВЯРВАЙТЕ,НО СЕ СМЕЯ НА ГЛАС ПРЕД МОНИТОРА.......КАКВИ 400/500ЛВ ЗАПЛАТИ?????КАКВО ХУБАВО СА ВИДЯЛИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА/НЕ НОМЕНКЛАТУРАТА/ ОТ СОЦИАЛИЗМА????НЯМА ДА СПОРЯ С ВАС ,ЗАЩОТО ВИЕ ИМАТЕ ЛИСТЧЕТА ПРЕД ВАС И КАКВОТО И ДА КАЖА НАПИСАНОТО НА ТЯХ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.........АМА ИЗБЕРЕТЕ БСП И ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ХОРА ЩЕ ОСТАНА В БГ.....

31

Русата жена

преди 6 години

Спокойно!Идва времето!!!!Скоро много скоро,ще променим всичко!ново начало,нов морал,и нови управленци!Заедно,ще унищожим този фарс!

30

Az

преди 6 години

Никой не й е виновен, че си е съсипала живота. Престанете от всичко да правите политика. Ако БСП беше на власт сигурно щеше да е ядрен физик и да взима по 10000лв.

29

Анонимен

преди 6 години

Благодарете на бащи,майки,баби и дядовци, е сме на това положение по тяхно време се разграби България понеже са много толерантни и наивни.

28

Анонимен

преди 6 години

Щом живее в такава бедност, откъде има пари за алкохол, откъде има пари да гледа куче, откъде има пари за фризьор? Като я гледам, тя не е останала жив скелет като дечицата! Като нямаш пари си намираш работа, не се наливаш с водка денонощно! Няма оправдание!

27

Владислав

преди 6 години

До :женаА сега би ли се евала за пари? Ако нямаше?

26

Василев

преди 6 години

И днес няма да минем без хибридна война, срещу властта и държавата!!!А знаете ли колко луди се самоубиват и убиват други хора!!!Защо не ловите снежинките във въздуха и защо не програмирате човешкия мозък, всички да са отговорни,работливи,честни,дисциплинирани,солидарни и т.н.!!!Няма ли да ви е скучно тогава, селяни прости!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!