65

милена

преди 6 години

Не толкова бедността е виновна, колкото личността. От къде е имала пари за алкохол? от къде е имала пари да храни кучето си?Като я гледам на снимката не е недохранена.Значи за нея и кучето има , но за децата няма.Ако беше бедността виновна, щеше да ги даде временно на институциите, докато си стъпи на краката и започне работа. Как не и се къса сърцето като вижда 3-годишните и деца да тежат 9 кг?! Но има и нещо друго-тя не ги е извеждала, стояли са затворени докато тя разхождала кучето си!!!

64

Умен гущер

преди 6 години

Да гледа деца няма пари, но да гледа и разхожда куче, има. 40 годишна побъркана алкохоличка. На такива Господ не трябва да дава деца.

63

Burzum

преди 6 години

Тиквата каза че всичко е точно....по 3.14....

62

До 70

преди 6 години

Приемният родител не гледа собствените си деца.

61

До 63

преди 6 години

Искаш ли да ми кажеш колко изкарваше ядрен физик по-времето на бай Тошо. Аз ще ти кажа 10 пъти по-малко от общ работник. Тази политика си е била винаги такава в България.

60

Стига глупости

преди 6 години

В телевизионните репортажи се видя вратата на запечатания апартамент. Ако така изглеждат бедността и мизерията представите ни са доста объркани. Но така е, който търси оправдания - намира.

59

Айде бе,

преди 6 години

пари за пиене и да гледа куче има, а за да нахрани децата и да ги изведе на разходка - няма. Кучето сигурно е по-охранено от тях. Разхождала го всеки ден, а децата не извела за 3 г. нито веднъж. Това е садизъм. Не се искат пари за да изведеш децата на детската площадка. Ще иска стари дрешки и обувки от съседи и познати, все ще и дадат. Сигурна съм, че никой няма да и откаже помощ ако поиска. Нямала документи за помощи, ми отива при социалните и пита какви документи и от къде да извади.

58

Анонимен

преди 6 години

за приемни родители - 714 лв за дете , за бедни родители няма пари.

57

Анонимен

преди 6 години

Прощавайте, ама някои хора не заслужават да имат деца. Не заслужават

56

Анонимен

преди 6 години

А Лиляна Павлова вечеряла в ресторант в Брюксел с още трима и като дошла сметката от 4 хиляди евро вдигнала скандал.

55

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега, не е нито първата, нито последната бедна и самотна майка на света, въпросът е дали я е грижа за децата или не. Имам приятелка, която беше в положение подобно на нейното, ами тази жена редовно си лягаше гладна (разбрахме го по-късно, иначе щяхме да и помогнем), но никога не позволи децата и да са гладни или на студено! Така, че това не е порвдание, а за сините пък няма и да говорим.

54

Анонимен

преди 6 години

За спирт има пати , за децата НЕ ? Куче гледала .... И нищо не оправдава насилието над деца ... НИЩО !

53

"Хуманното"

преди 6 години

отношение и "защита на правата" върнаха в обществото хора, които са просто много болни психически. Тези хора са сред нас и току се чуе за някое зверско убийство или друго, както сега с децата. Никоя държавна институция не се интересува и не се грижи психически болните хора да бъдат безопасни за обществото. Чиновниците просто си водят статистики, а от реалността не се интересуват. Средствата, които се отпускат стигат само за заплатите им.

52

До Az 40

преди 6 години

И ако беше ядрен физик с докторска степен, колко щеше да получава сега в България?Не 10000лева, а по-малко от една чистачка на минимална заплата с 20 години трудов стаж.Такава е държавната политика - на подтискане на способността на младите да творят, да създават интелектуални продукти. Дори във висшето образование са съкращават учебни програми. За да се обучават само прости изпълнитеули, не технологични творци.

51

Анонимен

преди 6 години

АБЕ ТАЯ "ЗАЩИТНИЧКА" ДА НЕ Е НА НЯКАКВА ДРОГА? И АЗ СЪМ МАЙКА НА 2 ДЕЦА И НИКОЙ НЕ МИ ПОМАГА НО СЕ БОРЯ САМА И НИТО СЕ НАЛИВАМ , НИТО ПРОСТИТУИРАМ , АЙДЕ СТИГА С ТЕЯ ГЛУПОСТИ,,,,,САМА БИЛА БЕЗ МЪЖ , ЧЕ ДА НЕ Е САМО ТЯ ТАКА! ВСИЧКО СИ Е ДО ЧОВЕК - ТАЯ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И МАЙКА !!!!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Тая си прави реклама на гърба на хората.

49

Анонимен

преди 6 години

Вижте как направиха прехода китайците или Виетнам! Сравнете го с нашия преход. Оставихме се утайките на ни ограбват. Това обаче не е най лошото. Пари се правят. Те ни унищожиха като хора.

48

Анонимен

преди 6 години

Тая лека вместо да ходи из медиите и беше помогнала като е толкова загрижена и велика.

47

Анонимен

преди 6 години

Не съм съгласен, не може да намираш пари за пиене, което не е евтино, а да не нахраниш децата си. Имам двама сина близнаци - на 24г., през зимата на 96-97 година всичко изчезна от хранителните магазини, но жена ми със старо брашно от село месеше хляб, вареше макарони, обезсоляваше туршия, и др. такива и децата никога не са били гладни.Може ние да не сме яли и пили, но за тях е имало храна.

46

Анонимен

преди 6 години

По бай Тошово време биеха гейовете много лош е бил, а сега си имат прайдове и като цяло се живеее по-добре и спокойно.