85

Анонимен

преди 6 години

Питие винаги има кой да те почерпи, но не и да ти помогне за децата...

84

Недоразбрал

преди 6 години

1. Ако децата ви са гладни, ще си купите ли алкохол или ще предпочетете да купите за тях нещо за ядене?2. Някой журналист сетили се да провери дали майката е търсила работа чрез Бюрото по труда?3. В Пловдив никоя жил. сграда ли не търси чистачка за входа? Никоя богата или пък престаряла жена ли не търси лице, което да идва веднъж-два пъти седмично, за да почисти жилището й?

83

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно подкрепям, че жената явно е била в депресия и не й е леко, но това, че няма пари и се е алкохолизирала са самоизключващи се неща. Много мразя някой да се жалва, че е зле с прите и да пуши/пие. Като просякините, дето искат 20 стинки за едно кафе. Ами има и по-належащи неща от кафе/цигари/алкохол

82

Анонимен

преди 6 години

Всъщност пловдивските медии казват, че децата имат увреждане , а жената явно се е подхлъзнала в депресия . Не съдете хора, ако не можете да помогнете , поне не съдете. Огледайте се около вас ако има други хора, които имат нужда от малко внимание или помощ . Обществото го няма никакво, за социалните служби да не говорим. Те единственото, което знаят е да отнемат децата.

81

Анонимен

преди 6 години

До калиСега хората нямат и лук, и хляб, и котлон, и ток.Твоите родители през 1996г. са имали по нещичко, останало от преди 1989г и са се справяли някак.2018год. вече нямаме нищо останало отпреди, а и не можем да заделяме нищо за "черни дни". Глад, мизерия, никакъв изход.Това е разликата между 1996 и 2018 год.- 30 години АД.

80

Не разбрал

преди 6 години

Не и е лесно на жената,но не разбрах нещо. Няма пари за храни децата си ,а за пиене от къде взима? Много жени са в това положение ,но не се напиват и не пребиват децата си. Че бъдещето на обществото ни върви на зле е ясно ,но защо нищо не се прави по този въпрос ?

79

Кукуригу

преди 6 години

До "ало"Въпросната Нора наистина е кукувица, уцелил си, без да искаш. Колкото нейни писания чета, толкова пъти си викам, че по-сълзливо и по-глупаво от това не може, но си знам, че може.Редовен автор е, впрочем, на вестник "Уикенд", смятай за какво става дума.

78

Анонимен

преди 6 години

За алкохол има пари , а за децата си не . Майка ?

77

кали

преди 6 години

96г. си печахме лук на котлона с родутелите ми и голямата ми сестра и ядяхме с филия хляб. Бях 7-ми клас, но ме пруеха в езикова гимназия. С един чифт панталон и обувки за всички сезони. Бедността не е оправдание.

76

недка

преди 6 години

нулева социална политика , пълна деградация и безизходица ...големите европейски държави си поддържат гражданите , осигурявайки им нормален живот с голям социален пакет , а нас ни докараха до самоубийства и оскотяване ...

75

ало

преди 6 години

А бе ,кой и дава трибуна на тази кукувица Нора Стоичкова да изказва такива еретични мисли ? Абе,я марш и да не те виждам повече !

74

Анонимен

преди 6 години

Дайте й медал и върнете децата при нея.При това положение следващият път /да не дава Господ/ще четем по-трагична статия за дечицата,да видим тогава как ще оправдаят постъпката на тази "майка"!Тук винаги има оправдание за такива издевателства,а когато вече е прекалено късно,тогава си скубем косите и търсим виновник!

73

Енгелс

преди 6 години

Една от безбройните жертви на капитализма..

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Много от гражданите български се "лекуват" с ракия! Те не са в състояние да разберат защо го правят! Психиката на голяма част от нас е почти напълно разбита! Помисли!

71

Анонимен

преди 6 години

За ракия е имала пари,а за храна на децата-не.И тоя елементарен пловдивски полицай,който е за уволнение ни светна,че синините и на двете деца са от падналото украшение.Пълен абсурд!Да и вземат децата,да ги излекуват и хранят докато се възстановят и да ги дадат на грижовно семейство за отглеждане.Децата са на три години,което означава,че са могли да посещават детска градина,а тя да работи каквото и да е,за да ги гледа.Има милиони бедни в тази страна,но не изоставили децата си като нея.

70

БКП

преди 6 години

До земята пустееПартията е майка за всички!!!!!!!!

69

земята пустее

преди 6 години

Мързела убива. Вашите баби и прабаби не са разчитали на помощи, не са били с наднормено тегло с цигари и алкохол и не са пращали мъжете на работа в чужбина само да се образоват или на война и са гледали деца.

68

Анонимен

преди 6 години

ГОРКИТЕ ДЕЦА :(

67

Анонимен

преди 6 години

Я стига, повечето от нас също са живели в нищета през прехода и особено по времето на Жан Виденов! Яла съм филия с олио, поръсена с шарена сол "ц. баница" за закуска, след което съм ходила на училище, без мама да има да ми даде пари за закуска, връщала съм се от училище и съм яла постна боб чорба и пак съм станала човек. Мама е ходила със скъсани дрехи, за да има малко парички за да ни даде да ядем и да ни купи обувки и дрехи, които съм износвала по няколко години! Тази госпожа не е МАЙКА!

66

...

преди 6 години

Децата по 9 кила, а тя 90! От глад ще да е?