26

Роналдиньо

преди 6 години

Само така! На лгбт трябва да им е ясно, че ако посмеят един ден да дори да повдигнат въпроса за гей-бракове или осиновяване на деца, ще последват крайни и фатални мерки! Ако ще и 1000 "прайда" да направят до тогава. Ще стане страшно!

25

Анонимен

преди 6 години

Всичко свързано с турция е И3POДЩИНА

24

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция измества българските архитипни образи със СТЕРЕОТИПНИ. Тя е вредна и сатанинска. Искат от нас сами да плащаме, за създаването на враг, който не съществува, да се борим с него, като борбата представлява УНИЩОЖЕНИЕТО на собствената ни култура. Това е истанбуслката конвенция!!!

23

Стамат

преди 6 години

И тези 16% какви са? "Бъдещето", "каймака", "цвета" на нацията?

22

Анонимен

преди 6 години

глупости ! 99% са против !стига с тези платени прочувания !

21

Канадец от онтарио

преди 6 години

До дано не ги стигнемАйде бе. Я дай източника ? Да не е Kremlin ?

20

Анонимен

преди 6 години

Трябва да разберем едно нещо - БАНДАТА НА ТИКВУН,БАРАБАР С ГЛАВНИЯ БАНДИТ ЩЕ ПРАВЯТ,ЩЕ СТРУВАТ,НО ЩЕ ПРИЕМАТ "КОНВЕНЦИЯТА"(заповедта т господарите)!Сега просто са поотложили за да омаломощят електората,да го докарат до безразличие и тогава,в някое,инсценирано по измислен проблем "денонощно" заседание на говорилнята,да го подпишат!Това им е изпитан номер - вижте как се влачи "делото" КТБ със завлечените милиарди!Затова,необходимо е,(ама дали?) Стадото да се вдигне и ги принуди да НЕ подписв

19

П.Петров

преди 6 години

Яко се напъват с облъчването.

18

дано не ги стигнем

преди 6 години

Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон предписващ отнемането на родителите на деца, които не са съгласни с джендърната идеология и хомосексуалните бракове.

17

Анонимен

преди 6 години

"жените не възприемат конвенцията като документ, защитаващ техните права." - Няма какво повече да се добави по темата.

16

Тончик Харитончик

преди 6 години

Ейй, много сте сладки като се ядосате за конвенцията *)Сладури! Истински мъже, ммм!Що не ми дойдете на гости да ви направя палачинки. Ако не слушам, ще ме напляскате, хейеей *)

15

бактисъл

преди 6 години

А, спрете да ни занимавате с гнусната си "конвенция". Ако сте хора. *** вие, ако бяхте, нямаше да я измислите такава, изобщо.

14

Леле

преди 6 години

Тая конвенция голям препъни-камък се оказа!Явно някой е подшушнал на Баце,че може да се лиши от най-милото-еврофондовете и той се хвърли яко.Обаче,като усети,че го изработиха,даде заден!Щото има и по-мило-властта....Иначе истината е,че не трябва да се съгласяваме с всичко,което ни подадат-изпадаме в положението на жертви на ало измама!

13

Анонимен

преди 6 години

Никой нормален Българин не подкрепя ИК, с изключение на хунтата от ГЕРБ, и безродниците от НПО.

12

Анонимен

преди 6 години

Това са болни хора с болна психика.Просто еволюцията е намерила елегантен начин да ги спре генетично.А те си мислят,че са много специални.Вождали ли сте за какви *** и *** става въпрос?То отдалеч си личи,че нещо им има.

11

Анонимен

преди 6 години

Вълнува тези които се заглеждат по мъжко,а народа си е старомоден.Така че си оставате с гледането *** тук няма да пробиете много сме традиционалистите.

10

ясно е

преди 6 години

Накрая, чрез социологически проучвания и маньоври ще приемем ИК, докато отговаряме на въпроса дали все повече млади са засегнати от вишо образувание?

9

Пояснение

преди 6 години

В Истанбулската конвенция пише (член 28), че всички мъже задължително трябва да се превърнат в ***, а всички жени в лесбоси. Който не изпълни тази разпоредба, според член 44, ще бъде наказан с принудително изпедитяване (съответно, влесбосяване) в специални сексуално-възпитателни лагери - отделно за хората със социален мъжки и женски пол.

8

Анонимен

преди 6 години

Вече получавам отвращение само като чуя "конвенция". Стига сте я дъвкали - не я щем и това е. Ползвайте разпечатаните копия от нея за таолетна хартия!

7

Анонимен

преди 6 години

Поколението между 41-ва до 62-ра на тези години хора предимно дължим "просперитетът" на страната и следващото поколение.