46

Подкрепа

преди 6 години

Мен не са ме питали - аз подкрепям конвенцията. И цялото ДПС

45

Анонимен

преди 6 години

Ако управляващите още се чудят какво стана....Истанбулската конвенция бутна правителството и управлението на ГЕРБ. Завинаги!Независимо от икономическите и политическите успехи дето си въобразяват че са направили.

44

Спешни мерки

преди 6 години

Да приложем следните спешни мерки, които прилага светът, а не да четем глупави поръчкови простотии на враговете на народа - социолозите. Да дадем като Себастиян Курц 28 дни на Сорос да се омете от България. Закриване веднага на Отворено общество! Уволнение на 107-те грантаджии "доценти" подписали за приемане на Истанбулското недоразумение. Забрана на българската социология, като антиобществена проява. Доайенът на антиобществената бг социология агент Йолов, наричан проф. Фотев - в затвора.

43

Анонимен

преди 6 години

"Истамбулската конвенция" НИКАКЪВ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ ВЪЛНУВА!!!! От разни хартийки се "вълнуват" САМО някакви от.ре.пани същества, които не могат да си намерят работа, понеже са некадърни! Затова просят подаяния от чужди хора, чужди култури, чужди традиции!!!

42

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 142IQ156, инженер, магистър, диплома 5.73, английски и руски свободно, немски и френски слабо. Чел съм конвенцията, поясненията към нея и решенията на СЕ за равенството на половете на български и в оригинал на английски.Твърдо против конвенцията! Инстанбулската конвенция е зле прикрит социален инженеринг за налагане на ЛГБТ идеология, която ще доведе до социална импотентност, психични проблеми, самоубийства и *** дисфория!Прави си извод за собствената интелигентност!

41

Анонимен

преди 6 години

Aгенцията е на Лиляна Бъчварова, неква си на Тиквата,дъщеря и работи в "Капитал" на Прокопиев, Сорос и "Америка за България...джендърските НПО-та...с това требваше да започнете,редактор-чето...не трийй и не упражнявай цензура...***.

40

преди 6 години

До Анонимен 42Току-що показа, че ти липсва IQ-то или си от онези меките...

39

Анонимен

преди 6 години

Само 16% защото останалите са с ограничено IQ.

38

Анонимен

преди 6 години

Ами не вълнува младите, защото ценностите вече им ги няма.

37

Ашколсун

преди 6 години

Отдавна се чудя какво значи "евроатлантически ценности". Е те сега вече най-първата ми е ясна: европедерастия. Ашколсун! Кога да чакаме да ни "ограмотят" със следващата им евротлантическа ценност?

36

Анонимен

преди 6 години

Чувам, че Борисов излъгал за оттеглянето на конвенцията и била разпределена за разглеждане от разните му комисии в парламента. Ей *** недодялани, а я прокарате, а сме се сбили.

35

да

преди 6 години

среден пръст за Соросизхвърлихме конвенцията му на ***

34

Дядо Радой

преди 6 години

Милион пъти съм проклелДрагалевския кралив Ман Гел,Сашо Нереза,Бакъря,Нада Ку.рата,Катъря. И още 200-300 гадаот краливата бригада.Дано Господ прати в Ада айдуците от таз бригада.За доброто на обществото,да ни отърве от 3лото!Амин!

33

Ф.Е. Джержински

преди 6 години

"Истамбулска конвенция"е олично реализирано активно мероприятие за идеологическа диверсия.Оказа се, в България има огромен брой сексуално немощни и дезориентирани мъже на средна възраст, които се заразиха от масов страх да не бъдат изнасилени в обществена тоалетна от третополов.Освен това шайката русоробски организации, не само политически а и БПЦ в хор припяха отказа на Русия да се бори срещу насилието. За простите: на английски секс-*** е синоним и се превежда пол, синоним на бг е врат-шия

32

Анонимен

преди 6 години

16% DJENDURI

31

Анонимен

преди 6 години

33 години, висше образование, инженерна специалност, факултетен номер да казвам ли?Твърдо против съм конвенцията. Следя не само "дебата", а съм си направил труда да изчета текстовете на конвенцията и поясненията на Европейския съвет. Точно за третия пол е, затова властта у нас почна да го усуква, че можело да се приемат "части" от конвенцията.

30

Анонимен

преди 6 години

Няма да се учудя, ако изследването е платено от 'Отворено общество".

29

Българина

преди 6 години

Само герб се интересуват от ик защото са предатели

28

есперкт

преди 6 години

Ако вкарат *** пропагандата в училищата, както това го изисква конвенцията, корупцията ще стане най-малкият ни проблем.

27

Анонимен

преди 6 години

Не познавам човек, който да е "за" конвенцията. Мъже, жени, всички са против. Всеки говори с отвращение за нея.