9

Врачански Юмрукчия

преди 6 години

Англия е мулти култи нужник, нормален човек там не ходи!

8

Циник до 5

преди 6 години

Скрий се бе , овчар!Ей сега ще се върна - при Пеевски, Доган, КурСланинова и Местан!Стягам куфарите вече - ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Само най-нисШата прослойка на нацията ходи да робува на англизките лордове, нормалните хора се реализират в Родината си, защото са интелигентни и кадърни.

6

Циник

преди 6 години

Учиндолския ще събира с'тинки за партията му.Какви ли не ви управляваха - печатари...чисти овчари.....комсомолски секретари...царе...и пожарникари...що и един чалгарски шут да не се пробва?

5

Истински Българин Сф

преди 6 години

Малко радост за неквалифицираните и нискочели ягодоберачи, чистачи, метачи, орачи, сметосъбирачи и прочие българска плява, която след концерта ще пее в метрото химна на държавата, от която са избягали като плъхове! Тези гастербайтери са срам за България, позор за Възрожденската писменост, живото доказателство за провала на част от поколението, решили да припечелят по лесния начин, вместо да се реализират тук. Но те са неспособни, защото нямат акъл за пет стптинки, НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ТУК, ПРОДАЖНИЦИ!

4

ИЗВЪН

преди 6 години

И този си "повярва" ... хи хи хиВеднага щом открият отклонение на " алеята на славата" с насоченост : чалга и там ще го поканят, да остави отпечатък.Но май щеше да е още по-добре, ако се бе качил да управлява Тесла-та на Илон Мъск в открития космос. Така несъмнено и Слави можеше да остави своят принос за човечеството.България, страна на абсурдите! Там, където "Биг Брадър" е синоним на възпитание и обноски, а "Шоуто на Слави" обогатява повече от прочетена книга...

3

Анонимен

преди 6 години

Чалгаджиите в България са много.И после защо държавата не е добре.

2

hmn

преди 6 години

най-добре ще е да гръмнат залата, заедно със всички вътре. Голяма услуга ще направят на Лондон и България.

1

Анонимен

преди 6 години

Мръсен, долен чалгар.