29

Циник до 28

преди 6 години

Аааахахаха...*** - пази хемороидите!И стискай по-здраво маркуча!Ако ми се помолиш - ще ти пратя старите ми (маркови) джинси!Виж във верига магазини La Fiesta!АаааахахахаУбитак...и стискай по-здраво маркуча!

28

Циник до шопа

преди 6 години

Разбрал си?Какво си разбрал бе - главо дървена?Ще увриш като омекне камъка дето те затиска!Разбрал..И шоп!Оксиморон!Пльокай си във *** и не ме разсмивай!

27

До циник

преди 6 години

Пак се изказа на слабо време, *** неизсекнат, виж се, че си скинат от живота като вестник на четири, къде се пънеш бе, джудже с гръбначни изкривявания, много си малък, ей, скакалец, хващай парцала и марш да бършеш пода, че пак ше те уволнят и ше трябва да просиш в Метрото милостиня, за хляб и сол

26

Шопо

преди 6 години

До *** до шопаРазбрах. Толкова си некадърен ,че и до там не си стигнал...Само не се прави на британски благородник-чисти им гарбиджа и плувай в щастие...

25

Анонимен

преди 6 години

Слави разчита на българите да напълнят залата и да вземе парите.

24

Циник

преди 6 години

Някои... сигурно!*** колко?0.01 промила...или по-малко?

23

Циник до шопа

преди 6 години

А познай - шопе?!Партизанската аристокрация - си остана в България!Яха, дои , и стриже ... пишман патрЕоти - като този убитака.Що да се напъва да емигрира?Мат'ряла и до днес - послушно и слугува!

22

Анонимен

преди 6 години

До *** до 18Чакай сега някой от нас се оправиха и тук :) малко почна да се изхвърляш :)

21

Циник до 18

преди 6 години

Такива останахте в България - генетичен скрап.Нормално - хем страхливи , хем некадърни.. Попови лъжички в застояло блато!Джабуркай се в познатата тиня ... и не се напъвай - че току виж си спукал хемороиди.***!Естествения подбор не прощава!На дъното - се събира утайката!Стискай по-здраво маркуча ***!:-)

20

Анонимен

преди 6 години

До Yudeo= fahist"....The Has been....NEVER !"Това няма никакъв смисъл...

19

За циник

преди 6 години

Само маркучи са ти в непросветената глава, явно ше дойдеш платена мъжка жрица с афинитет към еднополови интимни контакти, полово неспособен източноевропейски скакалец с куп венерическо заболявания, пишещ бавно поради непознаването на родния си език.

18

Шопо

преди 6 години

До ЦиникТи чий потомък си от изброените от теб ? На партизанските аристократи ?

17

До циник

преди 6 години

Ти ли се изказа, профи бърсача на подтазовите части, обиращ прилежно с кърпичка продукцията на стомашно-чревния такт на някой възрастен човечец в края на земния си път, саламур с говорни дефекти, развален английски и срамни тайни от детството с чичо Гошо в мазето?

16

Анонимен

преди 6 години

До Yudeo= fahistАнглийския ти не е силната страна май...

15

Циник до 13

преди 6 години

Пиша бавно - та да ме разбереш лоботомче!Стискай по-здраво маркуча, и мий карантиите в кланницата! Като свършиш смяната се прибирай бързо в панелката, и гледай да не ядосаш някой ром - че ще ти направи мутpaта на корем - и даже с жандармерия ще го пазят!*** пънеш ми се като rлиcт на ***....ама с липсващ преден дял на мозъчето - толкова!Стискай по-здраво маркуча!

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа ти кажа ли кой мие тоалетните и чиниите навън? Тези които за друго не стават. Всички си мислите, че като отидете навън без език и някаква смешна диплома от три годишен техникум ще ви постелят веднага! Кадърните се оправиха, върнаха се некадърниците.

13

До циник

преди 6 години

Гладкото ти мозъче само това ли успя да изходи, деградат нереализиран с лицево-челюстни и гръбначни малформации, резултат от тежкия физически труд, заплатен "достойно" за цели 6 британски лири, два пъти и половина по-малко отколкото се плаща на сакат и кьорав бежанец, пристигнал с дървен сал до мъгливия остров. Бедняк скъсан със силни смущения в мисловната и еректилната функция тръгнал да обяснява нещата от живота през робския си мироглед, клис с два пръста челце, долу главата, кирпиден!

12

Анонимен

преди 6 години

До Врачански ЮмрукчияТо понеже сте много нормални всичките тук за това сте на това дередже вече 30 години.

11

Циник до 10

преди 6 години

Аааахахаха ***, и ти си от 80те % , красив и умен.... с умствен дефицит.Седи си в България, че даже и ромите не искат да работят в кланниците на другаря Гергов.Скоро ще те впишем в червената книга на изчезващите видове! В България мястото на мощните заплати от 250 ? ... на ромските своеволия, и гласуващия за Боковци електорат - ти е мястото!Стой си в дЗверилника, и не идвай в Европа, че ще ме е срам да ме наричат- твой съгражданин!И стискай по здраво маркуча - докато миеш пода на кланницата

10

До Циник

преди 6 години

Забърши пода с парцала и пръските пикоч от стената, ратай непросветен, тука не си желан, седи там мирен и припечелвай колкото да си платиш сметките, да купиш долнопробна бира и бье йем вье с десен волан, посредствен чернпработник с тривиални възгледи за същността за живота и амбиции, простиращи се до върховото постижение да се чифтоса с някоя въртоглава потомствена козарка и да създадат следващото поколение нискоквалифицирани роби, слугуващи на индиици, африканци и пакистанци.