10

турист

преди 6 години

не е лошо да се види но нищо,което да те шашне София е много по модерен и хубав град от Белград внушителна е новата църква,която сега завършват

9

Анонимен

преди 6 години

Признавам ги за кулинарията- там са много добри! И в най- непретенциозен ресторант е много вкусно и не е по- скъпо от тук!

8

до 1

преди 6 години

Туризма в нашата държава не се развива? Светлини години сме пред държави като Сърбия. Ама нали българина обича да е чуждопоклоник и да плюе всичко родно... Приятелю в Сърбия 1/3 от домакинствата са с външна тоалетна, за какви спа комплекси говорим? Цял святва идва в България на почивка, ама *** завидя на сръбските аграри. смях.. като не излизате от вас четете новини и статистики поне.

7

Анонимен

преди 6 години

,,Копаоник" е европейска дестинация за ски курорти още преди в Банско,да са чули за лифтове ! И определено Сърбия има по-добри и повече курорти с лечебни минерални извори!Тези и други положителни неща за Сърбия ни бяха спестявани ,защото не бяхо поели по нашия,,цивилизационен" избор и трябваше да са очерняни!

6

Анонимен

преди 6 години

Сърбия няма нищо,с което да шашне туристите.Дори месото там,вее не е истинско.

5

Анонимен

преди 6 години

Само плиткоумните шопи превъзнасят и ходят в тази чалгаджийска дупка! Все са се ненаяли на мазни пиперосани плескавици и прехвалени, но изкуствени като при нас краставици!

4

петър пак падналов

преди 6 години

Не знам защо е премълчано в статията , че лифтовете и влековете са с пъти по-евтини от колкото в нашите топ курорти

3

От 1 до 2

преди 6 години

Така е приятелю!За това говорим.Ама вече и дивото не може да се хване!

2

до 1

преди 6 години

Нашите изтърваха питомното,сега гонят дивото.

1

Анонимен

преди 6 години

И Сърбия и Албания са много добри дестинации за отмора.Не е скъпо,а качеството на предлаганата услуга и обслужването са на високо ниво. Жалко,че туризма в красивата ни страна не се развива,ама докато "пералните"в сектора работят няма как да просперираме.И съседните държави привличат туристите.