24

ТОДОРОВА

преди 4 години

До 10 И СЕГА трябва да има НАРОДЕН СЪД!

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 21,Не знаех, че вече не е японска! Поне по това време, когато ходих по болници цените в бившата Токуда бяха високи, но не и надостъпни за някой хора. А в Лозенец ПОЧТИ всичко беше безплатно. Само мисля имаше някаква потребителска такса и за последващи консумативи, които се осигуряваха от болницата, но се заплащаха. Може и да Ви лъжа, защото беше отдавна. Здравна каса покриваше, а вътре сравнение с Окръжна е лукс.

22

От 17

преди 6 години

До До 17Ами да знам как се взима направление, *** при джипито в края на месеца да видиш дали ще ти даде. А и на мистърчетата мислиш ли че им трябва такова?

21

До 15,16

преди 6 години

Говориш за БИВШАТА ТОКУДА.Щом си в час знаеш че вече е,, Аджъбадем" ,купена от най голямата турска здравна организация.Само че там не е за простосмъртни защото цените са убийсвенни.Просто българина е в голямата си част е беден и трудно ще издържи едно болнично лечение с по дълъг срок.Аз съм след онко операция и 7 месеца химиотерапия,рентгени,скенер ,ЯМР така че всичко по болниците ми е ясно/вкл.А.Сахаров 1/Цените на консумативите са за наша сметка,за съжаление.

20

До 17

преди 6 години

Ти на колко годинки си бе? Какво питане за направление,ти взимал ли си и знаеш ли от кого се взима.Имаш ли джи пи,или просто си говориш ей така.Аман от неграмотни хора не знаещи правата си и свикнали някой да ги дундурка.А за чакането наистина се чака .Така е като 50 години не се създаде здравен фонд и болниците изнемогват.

19

До 18

преди 6 години

Университетска болница ,,Лозенец",-бивша правителствена.Прав е 11

18

Анонимен

преди 6 години

Затваряй! Има общински и университетски болници!

17

До Лозенец 11

преди 6 години

Аа не е точно така другарю демократ. Ако ти питаш за направление и час може да ти дадат за след някоя друга седмица, а ако отиде бай ти министър ще те пререди и ще получи нормални грижи и то веднага и безплатно, а каквото остане от огризките ще е за теб.

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Има обаче лечение които трябва да са напълно платени, а те са безплатни. Някои планови операции, повечето прегледи, екстрите за родилки, малките манипулациони и хирургични интервенции и много други. Редно е българинът да се научи да плаща на болницата отколкото под масата. Знам за случай в който "под масата" са дадени десетки хиляди левове за онкологична операция. Е това трябва да стане легално!

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 11 (Лозенец),"Сега се нарича УБ,,Лозенец" и абсолютно всеки може да се лекува там с направление от личният си лекар."Това е абсолютно вярно! Но не съм съгласен, че всички водещи болници трябва да се дотират от държавата. Как Токуда може да се самофинансира, а Лозенец, не! Има заболявания и услуги, които могат да са напълно безплатно. Няма да ви казвам, какви са условията вътре в болницата и колко струва цялата и поддръжка. Вярно извършват се много животоспасяващи.

14

Така де

преди 6 години

Ми Бате има високо кръвно, трябват си грижи.

13

Анонимен

преди 6 години

Тлкова клетви да ги стигнат дано изедниците душмани

12

До 10

преди 6 години

Малко ли ви беше след 9 септември бе другарю.Не ви стига на вас комунистите да бесите и проливате кръв. Алея ще правите! А за вашите кръволоци и убийци защо не направихте,а си посипахте главите с пепел.Само бесилки и пищови са в червените ви мозъци.Нямате ли срам бе?...................Що ли питам-нямате.И ,,народният" съд бил нещо съвсем невинно.

11

Лозенец

преди 6 години

Дечурлига ,ясно е че не сте наясно.,,Правителствена " е останало още от времето на бай Тошо.Сега се нарича УБ,,Лозенец" и абсолютно всеки може да се лекува там с направление от личният си лекар.Както и деца и възрастни.Приемът и лечението е както във всяка една болница в България.Аз съм никой ,но живея близо и там ходя на прегледи и лечение за диабета си .Работят със НЗОК.Отдавна не е само за елита,а и не е речено че най добрите медици са там.Явно сте малки и не сте в час.

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва да направим алея на позора и вместо звезди да има бесилки с имената на предателите и унищожителите на държавата и народа от 1989г. до сега

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки народ си заслужава управниците. Другари вашия депутат каза , че 80 % сте де.би.ли. Питайте Нинова , защо ви обиждат , като според вас сте умни и работливи.

8

Анонимен

преди 6 години

За тлъстия тумбак и виснал г//з на Бснкянския *** толкова милиони??? Ужас!!!! Няма ли кой да го спре да не плюска като ***, мен кръвното и холестерола му са на мах. Колената му били болни, травми от спорта??? Глупости, дебел е и едвам ходи. И колената не издържат. Милиони да се поддържа една каста крадци, лъжци и лакомии. Безмислено!!

7

до 5

преди 6 години

Никога няма да платя здравни осигуровки, та с тях да лекуват богопомазани. Като дойде време да се лекувам ще плащам /то и осигурен да съм пак ще плащам/, ако нямам толкова пари ще чакам да умирвам и толкова, какво да правя.

6

Анонимен

преди 6 години

Боце, ти ли сложи минусчето на 4?

5

Анонимен

преди 6 години

До Петър 1Сигурно в западна Европа министрите ги лекува някоя лелка с билки и отвари. Защо само гледате в правителството , а не в народа , който не плаща здравни осигуровки даже. Иман пари за ракия , цигари , пържоли, бензин за бараките , а нямат за здраве. Вече станахте банални .